Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Arkadaşlar merhabalar şu anda 8+3 haftalık hamileyim. İlk haftalarda sorun yoktu ama sonraki haftalarda kanama lekelenme vs gibi sorunlar çok yaşadım o yüzden sebep sık sık ultrason muayenesi oldum. ( 4 kere) Bu şekilde sık ultrason muayenesi olmak zarar vermiş midir bebeğime. Çok tedirgin oluyorum. 🥹

Benim 6. Haftada cok şiddetli ydi. Kusma yaşadım. Bu hafta kusma yok ama bulantı aynı devam ediyor ve beni cok zorluyor tek istediğim bulantı gecmesi cunku gece lerı asla uyuyamıyorum uykusuzluktan agladım gecen gece artık. :(
Ya bende artık çubuk kraker falan yiyip yatıyorum rahat uykuya dalabileyim diye sabaha karşı erken saatlerde uyanıyorum 5-6 gibi yine onda da çubuk kraker soğuk su içip bastırıp o şekilde uyuyorum umarım benimki de azalır sizinki gibi gerçekten çok kötü bir durum sanki midemi üşütmüşüm ve bu üşütme hiç geçmeyecek gibi bir his:110:

Arkadaşlar merhabalar şu anda 8+3 haftalık hamileyim. İlk haftalarda sorun yoktu ama sonraki haftalarda kanama lekelenme vs gibi sorunlar çok yaşadım o yüzden sebep sık sık ultrason muayenesi oldum. ( 4 kere) Bu şekilde sık ultrason muayenesi olmak zarar vermiş midir bebeğime. Çok tedirgin oluyorum. 🥹
Onceki gebeligimde ben de çok sık muayene oldum kuruntularim yüzünden 😃 kızım gayet sağlıklı. Ultrasonun bir sakıncası yok diye biliyorum 🙂

Canim merak etme birsey olmaz. Mecbur kalinca daha da sık muayene ediyor doktorlar. Zaten usg zararsiz diye tüm dr.lar söylüyor endise etme 🙏 durdu mu lekelenmeler devam ediyor mu

Yeni nesil usg’ler ses dalgalarıyla olduğu için bebeğe zarar vermiyor korkmayın 😌
Lekelenmelerini dr söyleyin mutlaka belki ilaç veya fitil veriri

Back
X