Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar benim kas ağrılarım çok bacaklarım sırtım falan henüz magnezyum geçmedim ondan mı acaba bilmiyorum ama siz magnezyum olarak ne kullaniyorsunuz birde bu karnımın ortası çok agriyor elimi suremiyorum sizde var mi
Magosit ve magvital kullandım ama pek işe yaramadı bende. Osteocare daha iyi geldi. Belimde 4 tane fıtık var fıtıklara bağlı da kireçlenme vs

Kızlar ben 3 gündür böyle karnımda sertlik hissediyorum anlık yeri değişkenlik gosteriyor ama ağrı falan yok sizde var yoksa bu rahim kasilmasi mi oluyor pek anlamadım açıkçası sizde böyle bir durum varni

Kızlar ben 3 gündür böyle karnımda sertlik hissediyorum anlık yeri değişkenlik gosteriyor ama ağrı falan yok sizde var yoksa bu rahim kasilmasi mi oluyor pek anlamadım açıkçası sizde böyle bir durum varni
Dönüş pozisyonu yaparken kafası veya poposu gelebilir sertlik yapan yere. Sen yine de magnezyum desteği al

Benim kas ağzımda var karnımda kasılma da var :( moralim çok bozuk
Bence hafife alma yarın bir doktora görün ne olur ne olmaz serklajlıymışsın zaten için rahat eder en azından canım.
bugün artarsa bugünde acile git.
Benim iki kez oldu doktoruma sordum olabilir evet toplanmalar sertleşmeler olacak yer değiştirdiği zaman hareketleri ile alakalı olabilir ama bu sıklıkla devam ederse belli aralıklarla olursa gel dedi. Anne içgüdüsü zaten hissedersin dedi.

Bence hafife alma yarın bir doktora görün ne olur ne olmaz serklajlıymışsın zaten için rahat eder en azından canım.
bugün artarsa bugünde acile git.
Benim iki kez oldu doktoruma sordum olabilir evet toplanmalar sertleşmeler olacak yer değiştirdiği zaman hareketleri ile alakalı olabilir ama bu sıklıkla devam ederse belli aralıklarla olursa gel dedi. Anne içgüdüsü zaten hissedersin dedi.
Bugün progestan iğne günümdü 3 günde bir yaptırıyorum ben fitil olarak kullanamıyorum kanama yapiyor diye yarın gidince soracagim 2 günde bir yaptırsam mi diye çünkü iğneden sonra sertleşme de azaldi ağrılarım da

Bugün progestan iğne günümdü 3 günde bir yaptırıyorum ben fitil olarak kullanamıyorum kanama yapiyor diye yarın gidince soracagim 2 günde bir yaptırsam mi diye çünkü iğneden sonra sertleşme de azaldi ağrılarım da
Doktora yinede görün canım yani kesilmezse.
Kafana görede iğneyi arttırma bence

Nasıl teyzeleri🥰
8F244B93-7AD8-4EF5-B674-07A0CB20F50E.webp

IMG_3289.webp

İnşallah magnezyum eksikliğidir ben serkalj olmadan önce de böyle şeyler yaşadım gittim rahim boyu kisalmis :( korkuyorum yine olursa diye
Kaç cm de serklaj oldun acaba merak ettim. Tekrarlamaz umarım ilk gebelikse daha kolay dinlenme moduna geçiliyor ama hali hazırda bendeki gibi bi fırlama varsa ayağımı uzatıp 10 dk uzanamıyorum.

Bunlar neee 😍 İçinin boş hâli bile böylesine güzelse İnci kuşun giymiş halini hiç düşünemiyorum bile 🥹😍

Of ne güzel şeyler gerçekten aldığımız her parçaya bu kadar mutlu olabilmek 🥲 Sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz 🙏🏻❤️
Amin canım amiiiin🥰 evet gerçekten öyle çok güzeller rabbim o günleri de gösterir inşallah ❤️

Kızlar nasılsınız bayadır girmiyordum buraya 😌 Nasıl gidiyor hamileliğiniz? Kaç kilo aldınız toplam? Ben baya aldım 8 kilo kadar. Aletli pilatese başlayacağım reformer biraz toparlar sanırım. Bir de aşırı ağrılarım var bel bacak onlar için de reformer iyi gelir diye düşünüyorum

Back
X