• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Her sabah mutlaka 6 -6 buçukta uyanıyor emmek için tam uyudu diyorum beşiğe koyuyorum kalkıyor. Gün doğuyor o ara o yüzden diye düşünüyorum karanlık olsa yatar bence. Normal stor perde var tülün altında. Güneş daha erken doğmaya başladığında ne yapacağım bilmem. Önceden 8-9 a kadar uyurdu. Karartmalı perde yaptırsaydım keşke odasına uğraşacak halimde yok onla şimdi. Gün doğumuna göre kalkan bebe var mı başka 😄
Olmaz mı 6 dedin mi içtima başlıyor 😃

Hadi ya 7 kilo bebeme 12-18 ay aldım😂 daha gelmedi 😀
😂 gelince söylersin bakalım ama büyük gibi sanki 😂
Kocamla 2 arkadaş gibiyiz doğru düzgün görmüyorum bile. 😄 Hatta hastalandı diye salonda yatıyor iyi olamadı bi türlü. Gün içinde çok konuşurduk o bile azaldı. Telefonda öğreniyorum ne var ne yok 😄
Bence bilerek iyileştö demiyodr 🥵

Kizlar uyku tulumu kullaniyo musunuz. Bi arkadasim bana vermisti polar battaniye gibi bisey onu kullandim bu zamana kadar ama artik kuculdu. Cok deli yatmaya basladi benimki yatagin icinde duz koyuyorm capraz buluyorm bi de yatak refluden dolayi egimli oldugu icin asagi dogru kayiyo. Onumuz de yaz. Kac tog uyky tulumu almak gerekir sizce. Tavsiye edeceginiz bisey var mi. 1 tog alsam dedm smdi icini kalin giydiririm yazin olmazsa tek kolsuz zibinla giydirirm?

Büyüyorlar mı ne 😍

Eklentiler

• 20220331_163122.jpg
    20220331_163122.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 78
Kızım da öyle mesela eğer sabah uyandığında hava aydınlıksa tövbe bir daha uyumaz 6 da dikilir ayağa
Ha uyanmadıysa görmediyse sabah olduğunu 8 e kadar uyuyor şansım varsa😂
Oğlan da öyle olacak bence uykuyu sevmiyo benim bebeler.
Ya seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz sanki burcun falan ne merak ettim ben yay burcuyum kızım da yay olacaktı erken gelince akrep oldu :)) bnm kızda uykuyu seviyor aslında sevmiyor demek olmaz akşam 9 da yatar sabah gün aydinlaninca kalkar oğlumda gündüz uyumuyor asla çok şükür en azından gece uyuyor diye kendimi avutuyorum
Kocamla eskisi gibi değilim bi ben miyim acaba hiç sevesim gelmiyor 😂😂
Aynı aynı cnm akşam cocuklar uyuyunca yanaşıyor ama bnde ne hal kalıyor ne istek tek yaptığım film izlemek çocuklar uyuyunca bana iyi gelen kendime ayirabildigim tek zaman bu birde eşimle uğraşmak istemiyorum 😄

Kizlar uyku tulumu kullaniyo musunuz. Bi arkadasim bana vermisti polar battaniye gibi bisey onu kullandim bu zamana kadar ama artik kuculdu. Cok deli yatmaya basladi benimki yatagin icinde duz koyuyorm capraz buluyorm bi de yatak refluden dolayi egimli oldugu icin asagi dogru kayiyo. Onumuz de yaz. Kac tog uyky tulumu almak gerekir sizce. Tavsiye edeceginiz bisey var mi. 1 tog alsam dedm smdi icini kalin giydiririm yazin olmazsa tek kolsuz zibinla giydirirm?
Bana da tavsiye bende almak istiyorum

Ya seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz sanki burcun falan ne merak ettim ben yay burcuyum kızım da yay olacaktı erken gelince akrep oldu :)) bnm kızda uykuyu seviyor aslında sevmiyor demek olmaz akşam 9 da yatar sabah gün aydinlaninca kalkar oğlumda gündüz uyumuyor asla çok şükür en azından gece uyuyor diye kendimi avutuyorum

Aynı aynı cnm akşam cocuklar uyuyunca yanaşıyor ama bnde ne hal kalıyor ne istek tek yaptığım film izlemek çocuklar uyuyunca bana iyi gelen kendime ayirabildigim tek zaman bu birde eşimle uğraşmak istemiyorum 😄
Ben de yayım canım kızım da 🙂
Bizim de tam tersi kızım akrep olacaktı geç geldi yay oldu daha iyi oldu 😂

Yazlık uyku tulumu diye ayrı satılır canım genelde 0,5 tog oluyolar ama yazın uyku tulumuna gerek yok bence ben hep örtüsüz yatırıyordum yazın

😂😂
Biz 1 senedir ev arkadaşıyız. Hatta ona ayrı oda yaptık yatak aldık. Yattığı yerden çayını içip kuruyemişini yiyor, kitabını okuyor. Rahat rahat horlayarak yatıyor. Arada çocuğunu seviyor geri odasına çekiliyor. umursamıyorum artık Naparsa yapsın.
Hamileyken o yanaşmaya çekiniyordu, şimdi de ben istemiyorum hem Yorgun’um hem de psikolojik olarak uygun değilim.

Bunları yazınca aile terapistine ihtiyacımız olduğunu görüyorum ama ona da halim yok.
Hhhahhaha kendim yazdım sandım 😂 sanırım cinselliğin ne demek oldugunu unuttum erken oldu ama olsun 😂 en son kavga etmıstım bana en son ne zaman nasılsın dedın dıye eve gelıyorm ekmek varmı ne yemek yaptın oğlum nasıl karşılıklı kahve ıcerdık konusurduk o işini anlatırdı bende öyle sohbet ederdık smdı cocuk osurdumu kaka yaptımı iyi uykum var yogunum 😂

Hhhahhaha kendim yazdım sandım 😂 sanırım cinselliğin ne demek oldugunu unuttum erken oldu ama olsun 😂 en son kavga etmıstım bana en son ne zaman nasılsın dedın dıye eve gelıyorm ekmek varmı ne yemek yaptın oğlum nasıl karşılıklı kahve ıcerdık konusurduk o işini anlatırdı bende öyle sohbet ederdık smdı cocuk osurdumu kaka yaptımı iyi uykum var yogunum 😂
Bizim de ortak mutluluğumuz bebeğin gazını çıkarması hele kakasını yaptığında birbirimize bakıp mutlu oluyoruz 😂😂

🤣🤣🤣 Bir dönem öyle oluyor ya sonra düzeliyor ama 🤭🤭🤭

Bizim de ortak mutluluğumuz bebeğin gazını çıkarması hele kakasını yaptığında birbirimize bakıp mutlu oluyoruz 😂😂
Aaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya gaflete düşer diye diğer türlü 4 5 yıl sonra sanırım cocuk düşünmem yaşımda 29 smdı belım fıtıgım costu boynum agrıyor emzırmekten kambur yuruyorum 33yasında heralde nalları dıkerım ama bi kızım olsun cok istiyorum allahım sen aklıma mukayet ol 😂😂

Kizlar selam biz meme reddi degil mama reddi yasiyoruz 🤣🤣 sutum cok az geliyor saat te bir emmek istiyor asiri huysuz hep aglak asiri gazli. Bitecegine cogaliyor sanki anlamadim 🤦🤦 gece is yapmayida biraktim evi bot goturuyor yatiyorum asagiya 🤣🤣 bu ay sadece gunde 1 kere 120 cc mama yiyor bakalim kilo alacak mi🤦
Bizde isler karisik yani umarim sizler iyisinizdir operim gozlerinizden 🤣🤣🤣🤣🤣

Aaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya gaflete düşer diye diğer türlü 4 5 yıl sonra sanırım cocuk düşünmem yaşımda 29 smdı belım fıtıgım costu boynum agrıyor emzırmekten kambur yuruyorum 33yasında heralde nalları dıkerım ama bi kızım olsun cok istiyorum allahım sen aklıma mukayet ol 😂😂
Kizlar selam biz meme reddi degil mama reddi yasiyoruz 🤣🤣 sutum cok az geliyor saat te bir emmek istiyor asiri huysuz hep aglak asiri gazli. Bitecegine cogaliyor sanki anlamadim 🤦🤦 gece is yapmayida biraktim evi bot goturuyor yatiyorum asagiya 🤣🤣 bu ay sadece gunde 1 kere 120 cc mama yiyor bakalim kilo alacak mi🤦
Bizde isler karisik yani umarim sizler iyisinizdir operim gozlerinizden 🤣🤣🤣🤣🤣

Gazı olduğu için öyle yapıyordur. Yetiyordur herhalde .
Çişli bez takibi yapıyordunuz. Azaldığı için mama verdi doktorunuz. Hangi sayıyı az buldu. Bizimki de az yapmaya başladı.

Back