Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kızlar merhaba mutlu pazarlar diliyorum bir konuda danışmak istiyorum hepiniz ikili testi yaptirmissinizdir yarın onun için gideceğim ama randevum öğleden sonra kan alırlar mı ? kan alma saati geçti diyip ertesi güne ertelemezler insallah ilk gebeliklerden de hiç hatırlamıyorum aç tok fark etmiyordu ama kan sabahtan mıydı bilemedim

Doktorum Prenatal Life multivitamin ve devit-3 d vitamini yazmıştı canım, 18. haftada da demir ilacına başlayacağımı söylemişti
Bende şuan vinalac kullanıyorum sadece 28. Haftada diğerlerine başlatcam demişti doktorum arada aklıma geliyor neden başlatmadı diye kan tahlili olalı 3 ay olcak. Son iki hafta kaldı

Kızlar benden geçen hafta vajina sürüntü testi alınmıştı yanlış kaba alındığı için yarın tekrar vereceğim. Geçen hafta spekulum kullanmıştı sonrasında evde akıntı içinde çok hafif küçük bir yerde pembelik görmüştüm, tekrar olmadı ama şimdiden gerildim zararı olmadığını söylemiştiniz ama yine böyle bir durum olur mu diye korktum
Geçmiş olsun canım noldugunu bilmiyorum, ne için oldun

Kızlar vitamin olarak hangi markadan neler kullanıyorsunuz 🌸

Ben bu dördünü kullanıyorum. Elenatal 2 8. haftadan itibaren başladım. Diğerlerine 14. hafta itibariyle başlamıştım 1 haftadır kullanıyorum. 🥳

Eklentiler

• IMG_5129.webp
    IMG_5129.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 41
8bin tl detaylı ultrason 1 saatten fazla sürüyor. Sağlık çalışanlarına ya da eşlerine yarı yarıya indirim yapıyor. Geç gördüm kusura bakmayın
Benim doktorumun eşi detaylı ultrasonu yapıyor fiyatı 3000 ikiz olduğu için 4800 yapıyorum. Benimde Kıbrıs’ta tek avantajım doktorum ve bize yaptığı indirimler 😂 Türkiye de pahalıymış ya

Merhaba ,oğlumun ateşi vardı kaç gündür doktora git gel bende hasta oldum.Basim,kemiklerim nasıl ağrıyor ,sürekli de burun akintisi var .Zorla kahvaltı hazırlayıp yedim.Cuma günü 11 de gitmiştim karnım açtı ama doktor sabahtan alınıyor dedi .O yüzden yarın kan ve idrar tahlili verip geleceğim.Ogleden sonra doktora gösteririm.

Bebek arabasıni ucuz ama tekerlekleri zorluk cikarmayan modelden almak istiyorum.Allah bu cocuklarima sağlık versin ins başka çocuk düşünmüyorum.Oglumda bebek arabasının tekeri o kadar zorluk cikarmisti ki bana ,yorumları dikkatli okuyup alacağım .

Merhaba ,oğlumun ateşi vardı kaç gündür doktora git gel bende hasta oldum.Basim,kemiklerim nasıl ağrıyor ,sürekli de burun akintisi var .Zorla kahvaltı hazırlayıp yedim.Cuma günü 11 de gitmiştim karnım açtı ama doktor sabahtan alınıyor dedi .O yüzden yarın kan ve idrar tahlili verip geleceğim.Ogleden sonra doktora gösteririm.

Bebek arabasıni ucuz ama tekerlekleri zorluk cikarmayan modelden almak istiyorum.Allah bu cocuklarima sağlık versin ins başka çocuk düşünmüyorum.Oglumda bebek arabasının tekeri o kadar zorluk cikarmisti ki bana ,yorumları dikkatli okuyup alacağım .
Geçmiş olsun herkese Bi uğradı bu grip 😐

Hayır canım aşılama dönemimde de bu idrar yolu enfeksiyonu için gittiğimde de olmadı çok şükür. korkma bir şey yoktur üzme kendini

Küçük de olsa akıntıda pembelik görünce insan korkuyor, yarın doktora gittiğimde söylicem daha nazik davransın bari

adı nedir doktorun acaba İstanbul da mı ?
Evet İstanbul’da. Recep Has. Üzerinde başka bir doktor yok. Bütün perinatologların hocasıdır hepsi kendisini tanır. Öncesinde öylesine başka bir perinata gitmiştim bana gereksiz ilaçlar başlanmıştı hepsini kesti sağ olsun içim çok rahat ederek çıktım. Fetal dna vermene gerek yok bu çocuktan bir şey çıkmaz için rahat olsun demişti hemde daha 11w di bebiş ama yine de verdim. Takıntılıyım biraz tüp bebek olduğu için💞

Back
X