Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Ben de gündüz tutayım kendimi uyumayayım bari iyi gelmiyor demekki şekerimde yok yine de çok yorgun uyanıyorum
Olmuyorki bazen benimde çok uykum geliyor hiç gündüz uyumayı sevmem ama bu gebeliğim çok farklı ayakta uyuyorum

Kızlar siz gündüz uyuyor musunuz? Ben uyuyorum ama uyanınca yarım saat çook yorgun oluyorum karnım çok şişmiş oluyor midem bulanıyor böyle olan var mı çok rahatsız oluyorum ya :(
Çok uyumuyorum arada uyku bastırınca da engel olmuyorum uyuyorum. Karnım da ilk uyandigimda değil ama gün içinde bir sekilde kocaman oluyor 😁😅

Merhaba kızlar bebişin hareketini nasıl hissetmemiz gerekiyo ilk gebeliğim 18+6 yız bugün heyecanla bekliyorum ama ne hissedeceğimi de bilemiyorum bi hareketlilik var sanki ama

Evet ya dokunuyor belli kaç gündür bıraktım kendime geldim doktorum başka önerdi onu da denicem bakalım
Hangi demir ilacıydı o
benimde dün öğleden sonra affedersin ishalim başladı.
ferrum vermişti bana doktorum

Günaydınnn
herrr sabah aklımda tek bir soru. ne giyicem
bıktım valla
havalarda düzelmedi
2 pantalonum var hadi dedim 2 gün sonra sıcak olur elbiselere geçerim boşuna almayayım
sabah baktım fırtına çıkmış

Günaydınnn
bıktım valla
havalarda düzelmedi
2 pantalonum var hadi dedim 2 gün sonra sıcak olur elbiselere geçerim boşuna almayayım
günaydın canım bende bu günü nasıl geçirecem iş yerinde tekim zaman zmaan sıkılıyorum

Günaydınnn
bıktım valla
havalarda düzelmedi
Günaydın :) evet ya seçenekler iyice azaldı. çok kıyafet almak mantıksız bence benim de iki pantolon var onları dönüp duruyorum :D

kızlar cuma detaylı ultrasonum var. vajinal bakar mı doktor? ne kadar sürüyor yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mii

Back
X