Ne olursa alıyorum artık leblebıde soyledım esıme faydası olur ınsalalhBende bulantıyla beraber hafif yanma var sarı leblebi iyi geldi tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olursa alıyorum artık leblebıde soyledım esıme faydası olur ınsalalhBende bulantıyla beraber hafif yanma var sarı leblebi iyi geldi tavsiye ederim
Ya doğurduktan sonra vücudumuz normale döneceği için o kadar koymaz dhdbbdBize fragman bacim ajdjdjd allahtan o kadar yakisikli ve seker ki tolore edebiliyoruz simdili kajdjdjdjd
Ayyy ben de 1 ay önce yemiştim en son hamburger. Ama sondu cidden ne tatlı ne fast food ayva göbek oldu karpuz göbekBen de deniycem bu hafta bir gun prilam birakma challenge ahdjdjd
Fast food yeme kusum biz de hep ev yemegi soyluyoruz ya da corba izgara yiyorum disarida en makul o geliyor gozume. Tabi arada ansizin doner makarna pizza batagi da olusabiliyor ajdjdjdj
Canım nasıl bi kasılma vardı acaba? Vajinal batma gibi miydiMerhaba canım günlük ped sakın kullanma ben enfeksiyon kapmışım az önce acildeydim kasılma oluyor diye gitmiştim enfeksiyon varmış. Mutlaka bi muayene ol bana da sordu kaşıntın yanman var mı diye birde günlük ped kullanma dedi sende dikkat et. İş yerinde mecburen iç çamaşırı değişemiyorum diye bende günlük ped değiştiriyordum yani artık çamaşır taşıcaz yanımızda heralde![]()
Yok batma değil alt karnım sertleşiyor. Hani uzun süre idrar tutarsan karnın sertleşiyor ya onun gibi. Bir iki kez de bacağıma kramp girecek gibi oldu Muhtemelen magnezyum eksikliğim vardı takviye verdi.Canım nasıl bi kasılma vardı acaba? Vajinal batma gibi miydi
Anladım. Çok geçmiş olsun. Bugün bana da batma gibi oldu da enfeksiyondan şüphelenmiştim.Yok batma değil alt karnım sertleşiyor. Hani uzun süre idrar tutarsan karnın sertleşiyor ya onun gibi. Bir iki kez de bacağıma kramp girecek gibi oldu Muhtemelen magnezyum eksikliğim vardı takviye verdi.
İlişkide ağrı yaşamıştım bence o enfeksiyondan oldu. Acile gitme sebebim sadece kasılmaydı doktor bide vajinal bakalım demese haberim olmayacaktı enfeksiyondan. Sizde doktorunuza söylersiniz çok belirtisi olmuyor bakılsa iyi olur.Anladım. Çok geçmiş olsun. Bugün bana da batma gibi oldu da enfeksiyondan şüphelenmiştim.
Benim 9 haftalık,o haftalarda yanmam pek yoktuSizin kac haftalıktı benım 7 haftalık bulantım yok ama bu yanma öldürdü benı
Merhaba şimdi gördüm mesajınızı ben birkaç kere Eskişehir’de Muhsin tatoğluna gitmiştim ama özelde değil kendi kliniği var. Çok ilgili bir doktorduArkadaşlar eskişehirde yaşayan bana özelde doktor tavsiye edebilecek biri var mı
detaylı ultrasona girdiniz mi doktorunuz bişey mi gördü diye Fetal istedi yoksa emin olmak için siz mi istedinizEvet öyleymiş normalde 1000de 1 ihtimalmis 40yas ustunde 50de 1 ihtimale düşüyormuş risk faktörü.
Tamamdır teşekkür ederimİlişkide ağrı yaşamıştım bence o enfeksiyondan oldu. Acile gitme sebebim sadece kasılmaydı doktor bide vajinal bakalım demese haberim olmayacaktı enfeksiyondan. Sizde doktorunuza söylersiniz çok belirtisi olmuyor bakılsa iyi olur.
Başka eczaneden alın reçete ile satılan bir ilaç değil ben çok aldım reçetesiz normal ücretini ödeyip.transfer öncesinden beri günde 4 adet kullanıyorum fitil olarak sleepy natural günlük pedleri o kadar iyi ki günde 4-5 defa değiştiriyorum ne kaşıntı ne bir şey çok şükür tavsiye ederimGünaydın kızlarPROGESTAN fitil kullanan arkadaşlara sorum olacak. Ben günde iki tane kullanıyorum. Dün fark ettim ki pakette 1 tane kalmış. Yani bugün için ikincisi yok. Eczaneler reçetesiz vermiyor. Sizce bir sıkıntı yaratır mı? İkinci sorum ise şu. Progestan kullandığım için akıntım biraz fazla oluyor. Günlük pedi, iç çamaşırımı sık sık değiştiriyorum. Buna rağmen kaşıntı oluyor. Bu normal mi? Yarın sağlık ocağına gideceğim ama bugünden bir korku aldı beni.
Bugün alamadım ilacı ama yarın sabah alacağım inşallah. Günlük pedimi de değiştirmeyi düşünüyordum zaten. Ondan alıp deneyeyim mutlaka. Çok teşekkür ederimBaşka eczaneden alın reçete ile satılan bir ilaç değil ben çok aldım reçetesiz normal ücretini ödeyip.transfer öncesinden beri günde 4 adet kullanıyorum fitil olarak sleepy natural günlük pedleri o kadar iyi ki günde 4-5 defa değiştiriyorum ne kaşıntı ne bir şey çok şükür tavsiye ederim![]()
13 buçuktan bildiriyorum hiçbir şey değişmediArkadaşlar artık 13. Haftaya giderken belirtiler bir bir yok olacak ve sonra da kalmayacak endişelenmeyin prenses döneme girmek üzereyiz doktorum böyle söyledi birşey arama kendinde artık bulamazsın endişelenme dedibazen bir yana doğru yatınca o taraftaki göğsüm sızlıyor sadece arada da sağdan sola dönerken yada hapşırırken kasık batması oluyor hepsi bu 12+3 ettim şuan
![]()
Bende bi heves etmistim ama bulantı ilacımı ne zaman alsam acaba diye dakika sayıyorum:)13 buçuktan bildiriyorum hiçbir şey değişmediaksine kasık gerilmeleri ve ağrıları başladı bunların hepsi bu haftada oluyormuş panik yapmadan doktora peşin peşin sordum
prenses dönemlerimize biraz daha var sanırım ajsjsj neyse sabır
Şuan rahim yukarı doğru yerleşmeye başladığı için bu ağrılar ondan olur kuzum13 buçuktan bildiriyorum hiçbir şey değişmediaksine kasık gerilmeleri ve ağrıları başladı bunların hepsi bu haftada oluyormuş panik yapmadan doktora peşin peşin sordum
prenses dönemlerimize biraz daha var sanırım ajsjsj neyse sabır
Ben demın zencefıllı limonlu çay ıctım bana bıraz ıyı geldı tavsıye ederımBenim 9 haftalık,o haftalarda yanmam pek yoktu