Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bize fragman bacim ajdjdjd allahtan o kadar yakisikli ve seker ki tolore edebiliyoruz simdili kajdjdjdjd
Ya doğurduktan sonra vücudumuz normale döneceği için o kadar koymaz dhdbbd
Şuan vücut hücrelerimiz dinlenmek dısında hiçbiseyi tam manasıyla kaldıramıyor😂

Ben de deniycem bu hafta bir gun prilam birakma challenge ahdjdjd
Fast food yeme kusum biz de hep ev yemegi soyluyoruz ya da corba izgara yiyorum disarida en makul o geliyor gozume. Tabi arada ansizin doner makarna pizza batagi da olusabiliyor ajdjdjdj
Ayyy ben de 1 ay önce yemiştim en son hamburger. Ama sondu cidden ne tatlı ne fast food ayva göbek oldu karpuz göbek 😂

Merhaba canım günlük ped sakın kullanma ben enfeksiyon kapmışım az önce acildeydim kasılma oluyor diye gitmiştim enfeksiyon varmış. Mutlaka bi muayene ol bana da sordu kaşıntın yanman var mı diye birde günlük ped kullanma dedi sende dikkat et. İş yerinde mecburen iç çamaşırı değişemiyorum diye bende günlük ped değiştiriyordum yani artık çamaşır taşıcaz yanımızda heralde 🙄
Canım nasıl bi kasılma vardı acaba? Vajinal batma gibi miydi

Dun gezmelerde bulantı olmayinca gaza gelip bulantı ilacı almamıştım ya... gaza gelmemek lazımmış:) ogleden beri yatiom. Kus kus bi hal oldum. 2. Trimester oldun yavrum ya büyüdün sen abi oldun artık hormonlarını bi dengele ananda rahat bi pazar geçirsin diyeceğim geliyo🤪

Yok batma değil alt karnım sertleşiyor. Hani uzun süre idrar tutarsan karnın sertleşiyor ya onun gibi. Bir iki kez de bacağıma kramp girecek gibi oldu Muhtemelen magnezyum eksikliğim vardı takviye verdi.
Anladım. Çok geçmiş olsun. Bugün bana da batma gibi oldu da enfeksiyondan şüphelenmiştim.

Anladım. Çok geçmiş olsun. Bugün bana da batma gibi oldu da enfeksiyondan şüphelenmiştim.
İlişkide ağrı yaşamıştım bence o enfeksiyondan oldu. Acile gitme sebebim sadece kasılmaydı doktor bide vajinal bakalım demese haberim olmayacaktı enfeksiyondan. Sizde doktorunuza söylersiniz çok belirtisi olmuyor bakılsa iyi olur.

Günaydın kızlar 🌸 PROGESTAN fitil kullanan arkadaşlara sorum olacak. Ben günde iki tane kullanıyorum. Dün fark ettim ki pakette 1 tane kalmış. Yani bugün için ikincisi yok. Eczaneler reçetesiz vermiyor. Sizce bir sıkıntı yaratır mı? İkinci sorum ise şu. Progestan kullandığım için akıntım biraz fazla oluyor. Günlük pedi, iç çamaşırımı sık sık değiştiriyorum. Buna rağmen kaşıntı oluyor. Bu normal mi? Yarın sağlık ocağına gideceğim ama bugünden bir korku aldı beni.
Başka eczaneden alın reçete ile satılan bir ilaç değil ben çok aldım reçetesiz normal ücretini ödeyip.transfer öncesinden beri günde 4 adet kullanıyorum fitil olarak sleepy natural günlük pedleri o kadar iyi ki günde 4-5 defa değiştiriyorum ne kaşıntı ne bir şey çok şükür tavsiye ederim 💕

Başka eczaneden alın reçete ile satılan bir ilaç değil ben çok aldım reçetesiz normal ücretini ödeyip.transfer öncesinden beri günde 4 adet kullanıyorum fitil olarak sleepy natural günlük pedleri o kadar iyi ki günde 4-5 defa değiştiriyorum ne kaşıntı ne bir şey çok şükür tavsiye ederim 💕
Bugün alamadım ilacı ama yarın sabah alacağım inşallah. Günlük pedimi de değiştirmeyi düşünüyordum zaten. Ondan alıp deneyeyim mutlaka. Çok teşekkür ederim ❤️

Kızlar cinsiyet tahmin edebilen var mı ☺️💕

Eklentiler

• IMG_9956.webp
    IMG_9956.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar artık 13. Haftaya giderken belirtiler bir bir yok olacak ve sonra da kalmayacak endişelenmeyin prenses döneme girmek üzereyiz doktorum böyle söyledi birşey arama kendinde artık bulamazsın endişelenme dedi 😀😀 bazen bir yana doğru yatınca o taraftaki göğsüm sızlıyor sadece arada da sağdan sola dönerken yada hapşırırken kasık batması oluyor hepsi bu 12+3 ettim şuan 😍😍
13 buçuktan bildiriyorum hiçbir şey değişmedi🤣 aksine kasık gerilmeleri ve ağrıları başladı bunların hepsi bu haftada oluyormuş panik yapmadan doktora peşin peşin sordum🤣🤣 prenses dönemlerimize biraz daha var sanırım ajsjsj neyse sabır

Kızlar bisey soracağım yarın ikili test için randevum var öğleden sonra kani öğleden sonrada alıyorlar mıydı ya yoksa sadece öğleden önce mi alınıyordu

13 buçuktan bildiriyorum hiçbir şey değişmedi🤣 aksine kasık gerilmeleri ve ağrıları başladı bunların hepsi bu haftada oluyormuş panik yapmadan doktora peşin peşin sordum🤣🤣 prenses dönemlerimize biraz daha var sanırım ajsjsj neyse sabır
Bende bi heves etmistim ama bulantı ilacımı ne zaman alsam acaba diye dakika sayıyorum:)

Şuan rahim yukarı doğru yerleşmeye başladığı için bu ağrılar ondan olur kuzum 😍😍

Back
X