Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Merhaba canım günlük ped sakın kullanma ben enfeksiyon kapmışım az önce acildeydim kasılma oluyor diye gitmiştim enfeksiyon varmış. Mutlaka bi muayene ol bana da sordu kaşıntın yanman var mı diye birde günlük ped kullanma dedi sende dikkat et. İş yerinde mecburen iç çamaşırı değişemiyorum diye bende günlük ped değiştiriyordum yani artık çamaşır taşıcaz yanımızda heralde 🙄
Yarın sağlık ocağına gidince hem sonuçlarımı göstereyim hem de bunu söyleyeyim canım. Ben de enfeksiyon kapmaya çok meyilli biriyim. Ne kadar titizlik yaparsam yapayım mutlaka oluyor. Günlük pedi çıkardım artık. İç çamaşırı, kıyafet değiştiririz dediğin gibi. Yapacak bir şey yok. Aslında Nioli yağı eskiden beni çok rahatlatıyordu ama hamilelikte kullanımı önerilmiyordur kesin. O yüzden onu da eledim.

Her gün muz yiyorum dün yanınca tahin de yedim ama geçmedi bütün gece midem yandı durdu.Ben de öyleyim hemen yemek sonrası yatıyorum,çok zorluyor mide yanması beni🥲
Mide yanması beni de çok zorluyor canım. Zaten reflüsü olan biriyim. Şikayetlerim ikiye katlandı hamilelikle beraber. Muz, tahin rahatlatır diyorlar. Galeta, leblebi mide asidini minimuma indirip rahatlatır diyorlar ama ben daha hiç denemedim. O kadar rahatsızlık var ki bende ona sıra gelmedi 🤦🏻‍♀️

Asko benim 3-4 haftadir cok agriyor ya. Doktor gecmezse magnezyum baslayalim dedi hatta. Haftanin 2-3 gunu boyle tavana bakmali tutuyor basim. Migren tasi surup bekliyorjm gecsin diye. Artik cekmeyip parol icicem doktor kizdi icmeme inadima 🥹
E böyle giderse insan ne sosyalleşebilir ne evden cıkabilir 😂
Biriyle oturup 5 dk sohbet edeyim başım kaldırmıyor hemen zonklamaya baslıyor . Bende içerim parol dayanamam böyle daha fazla aşko😂

Bende yarın 12 oluyorum benim arada bir oluyor baş ağrısı. Tansiyon takibi de yapıyorum normal çıkıyor. Senin hergün aynı saatlerde olması ilginç aç veya susuz kalmıyorsun demi.
Yok yavrum ya aç kalsam zaten midem bulanır mecbur yemeğe suya dikkat ediyorum. Ama sabah saatleri bitip öğle olduğu anda o berbat ağrı başlıyor

Şu kocamın gariplikleri hız kesmeden devam ediyor ya 😂 daha önce evi bok götürürken kocamın oltayla kuş kovalama hikayesini bilenleriniz bilir.. Şimdi de başka bi boş iş bulmuş kendine
Mutfağı bugün hiç toplayamadım evden de cıkmadık haliyle daha da dağıldı. Az önce baktım ortadan kaybolmuş dedim aha mutfağı topluyor. Ama tabiki asla öyle bisey yapar mı benim canım kocam. Mutfak elden ayaktan çıkmışken gitmiş pencerenin önünde duran sarmaşığı buduyor canla başla😂😂😂😂
Ya sen beş saat bununla uğrasacağına allah rızası için şu tabakları bulasık makinesine koysana be adam😂

E böyle giderse insan ne sosyalleşebilir ne evden cıkabilir 😂
Biriyle oturup 5 dk sohbet edeyim başım kaldırmıyor hemen zonklamaya baslıyor . Bende içerim parol dayanamam böyle daha fazla aşko😂
Valla gecmezse magnezyum istiycem zaten svucla vitamin iciyorum ha bi eksik bi fazla ajdjdjdj
Bak su an kayinvalidemdeyiz misafir bekliyoruz 2.5 yas erko bebesi geliyor bakalim basim ne noktada tutacak ahahahahah

merhaba kızlarrr🥰 biraz ihtiyaç araştırmalarına başlıyım diye düşündümm, bu bebek arabası işini napcaz yaa bir sürü çeşit var kafam çok karıştıı

Valla gecmezse magnezyum istiycem zaten svucla vitamin iciyorum ha bi eksik bi fazla ajdjdjdj
Bak su an kayinvalidemdeyiz misafir bekliyoruz 2.5 yas erko bebesi geliyor bakalim basim ne noktada tutacak ahahahahah
Offff yetişkin sohbetini bile kaldıramazken 2 yaş sendromlu bir bebe dkdndjjd allah kolaylık versin vallahi bacım

Her gün muz yiyorum dün yanınca tahin de yedim ama geçmedi bütün gece midem yandı durdu.Ben de öyleyim hemen yemek sonrası yatıyorum,çok zorluyor mide yanması beni🥲
Ne yesem gecmıyor bulantım yok ama agzıma gelmesı yanarak mahvettı benı eksı elma yedım tahın denıcem bugün ama zencefıllı cay dıyorlar bende hazır paket aldım zencefıl lımon ıyı gelır belkı

Şu kocamın gariplikleri hız kesmeden devam ediyor ya 😂 daha önce evi bok götürürken kocamın oltayla kuş kovalama hikayesini bilenleriniz bilir.. Şimdi de başka bi boş iş bulmuş kendine
Mutfağı bugün hiç toplayamadım evden de cıkmadık haliyle daha da dağıldı. Az önce baktım ortadan kaybolmuş dedim aha mutfağı topluyor. Ama tabiki asla öyle bisey yapar mı benim canım kocam. Mutfak elden ayaktan çıkmışken gitmiş pencerenin önünde duran sarmaşığı buduyor canla başla😂😂😂😂
Ya sen beş saat bununla uğrasacağına allah rızası için şu tabakları bulasık makinesine koysana be adam😂
Çilek ve hünkarının maceraları dhshs🤣 alemsiniz yaa ahaha benim eşim de tuhaf detaycı bir insan, gerekli yapılması şeyler varken akla hayale gelmeyen şeyleri yapmayı pek sever🤣 napsın adam sarmaşık gözüne batmış demekki pazar pazar ahhahs

Çilek ve hünkarının maceraları dhshs🤣 alemsiniz yaa ahaha benim eşim de tuhaf detaycı bir insan, gerekli yapılması şeyler varken akla hayale gelmeyen şeyleri yapmayı pek sever🤣 napsın adam sarmaşık gözüne batmış demekki pazar pazar ahhahs
Şuan ışıklığı boyuyo. Mutfak tezgahı zaten dağınıktı bide boya eşyalarıyla doldurmuş….
Sakin kalabilmek için gibi izliyorum suan salonda dkfjdkjdjdjd

Şuan ışıklığı boyuyo. Mutfak tezgahı zaten dağınıktı bide boya eşyalarıyla doldurmuş….
Sakin kalabilmek için gibi izliyorum suan salonda dkfjdkjdjdjd
Ahaha harika aktivite🤣 detay iş seviyor seninki canım öyle bulaşık doldurmak etrafı toplamak da neymiş sıradan şeyler lütfendhdjdj

Ahaha harika aktivite🤣 detay iş seviyor seninki canım öyle bulaşık doldurmak etrafı toplamak da neymiş sıradan şeyler lütfendhdjdj
Gerçekten çok ilginç birisi ya zaten berbat olan mutfağı daha da berbat hale getirdi dkdjdkdjdkfj karsı komsu teyzeyle sohbet falan ediyo bide keyfi de yerinde ne yaptım ben demiyo😂

Ne yesem gecmıyor bulantım yok ama agzıma gelmesı yanarak mahvettı benı eksı elma yedım tahın denıcem bugün ama zencefıllı cay dıyorlar bende hazır paket aldım zencefıl lımon ıyı gelır belkı
Bende bulantıyla beraber hafif yanma var sarı leblebi iyi geldi tavsiye ederim

Ağzıma gelmiyor ama içerisi cayır cayır yanıyor sanki tahinle muz yedim,salatalık yedim bu saat oldu dünden beri yanıyorum resmen.Nerdeyse acile
Gidecem :(

Mide yanması beni de çok zorluyor canım. Zaten reflüsü olan biriyim. Şikayetlerim ikiye katlandı hamilelikle beraber. Muz, tahin rahatlatır diyorlar. Galeta, leblebi mide asidini minimuma indirip rahatlatır diyorlar ama ben daha hiç denemedim. O kadar rahatsızlık var ki bende ona sıra gelmedi 🤦🏻‍♀️
Hiç reflüm filan yoktu,yanmasından uyuyamıyorum.Bir de üstüne midem bulanıyor,gerçekten fenalardayım.Leblebi de deneyeyim,olmazsa ilaç alacağım

Ağzıma gelmiyor ama içerisi cayır cayır yanıyor sanki tahinle muz yedim,salatalık yedim bu saat oldu dünden beri yanıyorum resmen.Nerdeyse acile
Gidecem :(
Sizin kac haftalıktı benım 7 haftalık bulantım yok ama bu yanma öldürdü benı

Back
X