- 1 Nisan 2022
- 13.662
- 16.173
- 248
Tuzlu çok yeme sen yinedeİlk haftalardan berli tuzlu eşki limon aynn diyorumki içimdeki çocuk eşkidi valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuzlu çok yeme sen yinedeİlk haftalardan berli tuzlu eşki limon aynn diyorumki içimdeki çocuk eşkidi valla![]()
Bende 35 yaşındayım 5. Haftada doktorum kist gördü triploid olmasından şüphelendi. 12. Haftaya kadar her hafta gelmemi söyledi. CVS işlemi yapacaktı 12. Haftada ambiyosentez gibi bi şey. İnce katater ile biyopsi alınıyor. Çok ağladım çok üzüldüm bebeğimi kaybedicem diye. Ama sonra işlet yolunda gitti sadece fetal Dna vermemi istedi ve o da şükür temiz çıktı. Doktor bir risk gördüğünde CVS yada ambiyosentez öneriyorÇok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazmışsınız çok sağolunO zaman ben önce Fetal DNA yaptırıp sonra yüksek risk çıkarsa amniyosentez yaptırmalıyım doğru mu ?Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
![]()
Gozun aydın canım cok sevındım senın adınaÇok çok şükür Allah'a güzel geçtidoktor bakana kadar ağladım heyacandan bunuda atlattım darısı bekleyen her kese
![]()
İki erkek çocuğu olması bence çok iyi benim çocuklarım şimdiden çok güzel oynuyorlar eğleniyorlar. Eşimde erkek kardeşiyle hep yardımlaşır dertleşir çok güzel bir şeyİn şa Allah canımTamam anlatayım o zaman
biz iki kız kardeşiz kardeşimin iki kızı var ve yeğenlerime kendi çocuğum gibi teyze gibi diğil elbiseler süsler tokalar çok fazla aldım kendi kızlarım gibi giyindirdim baktım hep kızlarım dedim belkide doydum bilemedim
sonra oğlum oldu ikincide oğlum istedim olsun çünkü annemin kız kardeşi yok 1 erkek kardeşi vardı hep bunu dedi keşki kız kardeşim olsaydı 3 çocuk yapmıcam diye kızımın tek kalmasını istemedim erkek çocuğu bunu söylemiyor ama kızlar genelde söylüyorlar ondan aslında kızımı düşündüğüm için istemedim ama kimseye demedim olursaydı eğer asla üzülmezdim vardır Allah'ın bir bildiği söylerdim..birde gerçekten kendimi kız annesi gibi görmüyorum tam bir erkek annesiyim bunu bana çok kişi söylüyor
![]()
Doktorum 21 ile 22 arası öneriyorum demişti bana ikisi de olur gibi ben randevu sıkıntısından 20+5 de gideceğim.Kızlar detaylı için 21+2 de mi gitmek daha mantıklı 22+2 de mi ?
Yaaa ne güzel evet iki kız içinde geçerli biz iki kız kardeşiz ilk aradağım insan erkek kardeşim olsaydı asla böyle olmazdık eminim iyiki var diyorumİki erkek çocuğu olması bence çok iyi benim çocuklarım şimdiden çok güzel oynuyorlar eğleniyorlar. Eşimde erkek kardeşiyle hep yardımlaşır dertleşir çok güzel bir şey
Bu tabi kız içinde geçerli iki kız olsa onlarda büyüdüklerinde yalnız hissetmez kız kıza birbirlerini anlayabilirlertabii önce sağlıklı olsun hepsi
![]()
EvetYaaa ne güzel evet iki kız içinde geçerli biz iki kız kardeşiz ilk aradağım insan erkek kardeşim olsaydı asla böyle olmazdık eminim iyiki var diyorum![]()
Çok sevindim sizin adınıza Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde temiz çıkar ve diğer tanı testlerine gerek kalmazBende 35 yaşındayım 5. Haftada doktorum kist gördü triploid olmasından şüphelendi. 12. Haftaya kadar her hafta gelmemi söyledi. CVS işlemi yapacaktı 12. Haftada ambiyosentez gibi bi şey. İnce katater ile biyopsi alınıyor. Çok ağladım çok üzüldüm bebeğimi kaybedicem diye. Ama sonra işlet yolunda gitti sadece fetal Dna vermemi istedi ve o da şükür temiz çıktı. Doktor bir risk gördüğünde CVS yada ambiyosentez öneriyor
Rengi koyulaştırdı ama kabızlık yok şuanda. İsterseniz doktora söyleyin değiştirsin. Demir ilaçlarında bu tür yan etkiler görülüyor. Bebişlerimizde de görüceZ. İshal kusma kabızlık yapıyorsa o demir ilacı dokunuyor demektir. Ben kızımda çok araştırmıştım oradan biliyorumDemir ilacı kullanan var mı kızlar ben 1 hafta oldu başladım çok kötüyüm afedersiniz lavabodan çıkamıyorum koyu renkli ve ishalim var halsizlik mide bulantısı kesinlikle demir ilacı yaptı eminim yan etkisi olablir mi kullanan var mı
Benimde ya , önden gidiyor. Halbuki bebek 250 gr demişti doktor. Suyumuz çoğalıyor tabi. Sabah tartıldım 63.35 çıktım +0.80 grm almışmKızlar iyi geceler
Benim karnım iki üç gün içinde birden büyüdü ya artık kaşınmaya ve gerilmeye başladı geçen haftaya kadar kimse anlamıyordu göbeğimi bugün altı aylık gibi oldu çok şaşkınım gazdan bu kadar şişer mi?kabızlık vs yok. Mide yanmaları da birkaç gündür başladı soda içiyorum. Erken mi yanmalar için bilemedim yarın 19a giriyoruz
Evet ya dokunuyor belli kaç gündür bıraktım kendime geldim doktorum başka önerdi onu da denicem bakalımRengi koyulaştırdı ama kabızlık yok şuanda. İsterseniz doktora söyleyin değiştirsin. Demir ilaçlarında bu tür yan etkiler görülüyor. Bebişlerimizde de görüceZ. İshal kusma kabızlık yapıyorsa o demir ilacı dokunuyor demektir. Ben kızımda çok araştırmıştım oradan biliyorum
Benimde ya , önden gidiyor. Halbuki bebek 250 gr demişti doktor. Suyumuz çoğalıyor tabi. Sabah tartıldım 63.35 çıktım +0.80 grm almışm
İyi yapmışsınızEvet ya dokunuyor belli kaç gündür bıraktım kendime geldim doktorum başka önerdi onu da denicem bakalım
Ben çok ekşi yiyorum turşu falan bayılıyorum. Ama arada tatlı krizleri de gelmiyor değilKızlarr en çok ne yiyorsunuz eşkimi tatlımı ben felaket şekilde tuzlu eşki şeyler yiyorummm![]()
Ben doktorumu aradım İstanbul'dayım diye, burada da doktora kontrole gittim ikisi de 20 24 arası en uygun zamanlar dedi aynı cumleler ile. Bence hangi gününüz müsaitse o gün gidin. İnşallah güzel haberler ile gelirsinizKızlar detaylı için 21+2 de mi gitmek daha mantıklı 22+2 de mi ?
Ben normalde uyuyamıyorum ama mide bulantım oluyor bendede midemde bazen ağrıyor rahatsız oluyorumKızlar siz gündüz uyuyor musunuz? Ben uyuyorum ama uyanınca yarım saat çook yorgun oluyorum karnım çok şişmiş oluyor midem bulanıyor böyle olan var mı çok rahatsız oluyorum ya![]()
Ben de gündüz tutayım kendimi uyumayayım bari iyi gelmiyor demekki şekerimde yok yine de çok yorgun uyanıyorumBen normalde uyuyamıyorum ama mide bulantım oluyor bendede midemde bazen ağrıyor rahatsız oluyorum