Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar benim kas ağrılarım çok bacaklarım sırtım falan henüz magnezyum geçmedim ondan mı acaba bilmiyorum ama siz magnezyum olarak ne kullaniyorsunuz birde bu karnımın ortası çok agriyor elimi suremiyorum sizde var mi
Serklaj sonrası bana kasılmalar icin magnezyum vermişti doktorum. (+progesteron) Magnezyum Diasporal, sabah akşam 1er şase içiyorum. Eğer yine de kasılma hissedersem bir çay kaşığı Epsom tuzunu yarım çay bardağı suda eritip içiyorum. Bu hem kas ağrılarına hem de rahim kasılmalarına çok iyi geliyor. Doktoruna da bir sor tabi mutlaka.

Karnımın ortası dediğin agriyan yer derinin üstü mu yoksa icerde biryerler mi? benim de tam gobek deligimin etrafındaki derim acıyordu bir ara aynı şekilde ama nemlendirici vb geçti.

Bence hafife alma yarın bir doktora görün ne olur ne olmaz serklajlıymışsın zaten için rahat eder en azından canım.
bugün artarsa bugünde acile git.
Benim iki kez oldu doktoruma sordum olabilir evet toplanmalar sertleşmeler olacak yer değiştirdiği zaman hareketleri ile alakalı olabilir ama bu sıklıkla devam ederse belli aralıklarla olursa gel dedi. Anne içgüdüsü zaten hissedersin dedi.

Merhaba siz kaçıncı haftadasınız? Ben şuan 26.haftadayım. Benim her gün üç dört kere oluyor. Son kontrolüm 16 Nisandaydı her şey yolundaydı ama siz böyle deyince endişelendim.

Merhaba siz kaçıncı haftadasınız? Ben şuan 26.haftadayım. Benim her gün üç dört kere oluyor. Son kontrolüm 16 Nisandaydı her şey yolundaydı ama siz böyle deyince endişelendim.
Bende 25 haftadayım.
Endişelendirmek istemem asla sizi doktorumun söylediğini yazdım sadece belki de bebek pozisyonundandır bi sıkıntı yoktur korkmayın.
Devam ederse içiniz rahat etmezse gidersiniz

Bende 25 haftadayım.
Endişelendirmek istemem asla sizi doktorumun söylediğini yazdım sadece belki de bebek pozisyonundandır bi sıkıntı yoktur korkmayın.
Devam ederse içiniz rahat etmezse gidersiniz

Yok sizlik değil yanlış anlamayın kıyaslama fırsatı buluyoruz hiç değilse. Yani yalancı kasılmalar bu haftalarda olabiliyor diye biliyordum ama çoğunluk yaşamıyorsa bir tersliğe karşı tedbirli olmak gerekir diye düşündüğüm için sormak istedim. Teşekkür ederim 🙏🏻

Yok sizlik değil yanlış anlamayın kıyaslama fırsatı buluyoruz hiç değilse. Yani yalancı kasılmalar bu haftalarda olabiliyor diye biliyordum ama çoğunluk yaşamıyorsa bir tersliğe karşı tedbirli olmak gerekir diye düşündüğüm için sormak istedim. Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim.
Evet kasılmalar olabilirmiş bende sancı yaşamıştım bi kaç gün önce sordım burda başkalarının da yaşadığını öğrenince biraz rahatlamıştım.
Siz yinede dikkat edin kasılma mı bebek toplanması mı sık sık olursa bi muayene olun yani ben olsam öyle yapar rahatca beklerdim. Bişey çıkmayacağını umuyorum 🌸

Gönlünüze göre güzel bi isim bulabilirsiniz inşallah 🤎 benim 2. Gebeliğim 2.si de erkek olunca adı baştan belliydi ama kız olsaydı daha doğuma kadar karar veremezdim diye düşünüyorum 😆
İnşallah 🥰Benim de ilk çocuğum kız,2.de de kiz hssedyodm hiç erkek düşünmemiştim o yüzden bzde doğuma kdr anca karar verebilicz gbi🤣

Günaydın ☀️ Bende dün akşam biraz dolaba asayım dedim her yer her yerdeydi bir hoşuma gitti duygusallaştım 🥹 bime katlanır banyo küveti, oioi tabakları gelmişti alabilirsiniz bayağı uygun oluyor. Cam rende 40 tl gibi bir şeydi oyuncaklar da vardı ama ben E bebekten almıştım biraz şu anlık yeter diye bakmadım 🥰🤣

Eklentiler

• IMG_8879.webp
    IMG_8879.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın ☀️ Bende dün akşam biraz dolaba asayım dedim her yer her yerdeydi bir hoşuma gitti duygusallaştım 🥹 bime katlanır banyo küveti, oioi tabakları gelmişti alabilirsiniz bayağı uygun oluyor. Cam rende 40 tl gibi bir şeydi oyuncaklar da vardı ama ben E bebekten almıştım biraz şu anlık yeter diye bakmadım 🥰🤣
Maşallah sağlıkla giysin hepsini🥰
Biz daha hiç bişey yapmadık 5-6 parça kıyafet dışında 😂

Ayrıca sonda gözüken tulumları örmek çok kolay 🥰 YouTube bakabilirsiniz.

Maşallah sağlıkla giysin hepsini🥰
Biz daha hiç bişey yapmadık 5-6 parça kıyafet dışında 😂
ay valla ben dayanamıyorum alıyorum.. ama daha sınırlı alıyorum artık. Beşik alıcam 13 mayıstan sonra diyorum 🤣

Kızlar selamlar herkese. 2 gündür bebeğimin hareketini hiç hissetmiyorum. 2 gün öncesine kadar sürekli hissediyordum çok hareketli diyordum. Karnımın alt tarafındaydı çoğunlukla sertlik vs de oluyordu bazen, şu anda her tarafı yumuşacık karnımın. Kilom da sabit kaldı 1 haftadır. Sizce normal mi doktorumu aramalı mıyım acaba

Ayrıca sonda gözüken tulumları örmek çok kolay 🥰 YouTube bakabilirsiniz.

ay valla ben dayanamıyorum alıyorum.. ama daha sınırlı alıyorum artık. Beşik alıcam 13 mayıstan sonra diyorum 🤣

Anne yanı beşiğini aldıkta gerisi yok😂
Boya telaşımız vardı bizimde evde onu hallettik odasına bakıcaz artık biran önce alışverişi hızlandırmamız lazm sanki geç kaldım gibi hissediyorum 😂

Kızlar selamlar herkese. 2 gündür bebeğimin hareketini hiç hissetmiyorum. 2 gün öncesine kadar sürekli hissediyordum çok hareketli diyordum. Karnımın alt tarafındaydı çoğunlukla sertlik vs de oluyordu bazen, şu anda her tarafı yumuşacık karnımın. Kilom da sabit kaldı 1 haftadır. Sizce normal mi doktorumu aramalı mıyım acaba
Bi doktoruna sor canım yani hiç mi hissetmedin?
Dinlenince yemek yiyince falan ufak da olsa hiç mi hissetmedin?

Back
X