Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Galiba benim üşütmesem de şişkinliğim oluyor 🙄 kasııklarım arada ağrıyor normal diye biliyorum ama bugün arada sırada karnıma ağrı vurdu hafiften korktum ben de ya
Ya üşütünce ekstra agriyor aman dikkat et üşütme canim. Su an ısıtıcı önünde oturuyorum ayaklarımı ısıtıyorum. Benimde bugun agrim oldu. Boyle sanki ceviz büyüklüğünde bir sey var ve o agriyor gibiydi. Hala da var hafiften. Baya agriyor yani. Insani korkutuyor o agri sagdan geldi. Sonra otururken bir anda sol taraftan da bicakla kesiliyor gibi agrilar girdi. Gercekten insan cok endise ediyor

Evet ya yaşayan bilir çok zor çok stresli. Siz kaçınca haftadasınız nasıl gidiyor ?
Ay maşallah ikizmis🥲 gercekten stresli yaa... benim sata gore 6+3 ama usgde dün 5+4 dedi bebisimizin kalbini duyduktan sonra netlesecek haftamiz daha. Allahım saglikla kavustursun insallah🙏

Ya üşütünce ekstra agriyor aman dikkat et üşütme canim. Su an ısıtıcı önünde oturuyorum ayaklarımı ısıtıyorum. Benimde bugun agrim oldu. Boyle sanki ceviz büyüklüğünde bir sey var ve o agriyor gibiydi. Hala da var hafiften. Baya agriyor yani. Insani korkutuyor o agri sagdan geldi. Sonra otururken bir anda sol taraftan da bicakla kesiliyor gibi agrilar girdi. Gercekten insan cok endise ediyor
Aynen üşütmemek lazım gerçekten. Kasık ağrımız olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz nolcak bu halimiz 😂 ama karın ağrısı olmasın yaa karın ağrısı olunca korkuyorum ister istemez

Ay kıyamam yaaa.. Allahım kolaylik versinnn. Kan sulandirici mi oluyorsun canım ?
Bana dr dun kan sulandırıcı igne yazdi ama kullanmak sana kalmis dedi. Ne mük bir doktor degil mi😁
Kendi kararlarını kendin ver diyor saygı duyuyor sana bırakıyor canım😂😂😂 peki şaka bir yana canım ailede kan pıhtılaşması geçmişi olan var mı çünkü genelde genetik oluyor bu durumlar.
Benim progestan canım göbekten hem kalçadan 🥲 benimki bana bırakmadı ama 😂

Aynen üşütmemek lazım gerçekten. Kasık ağrımız olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz nolcak bu halimiz 😂 ama karın ağrısı olmasın yaa karın ağrısı olunca korkuyorum ister istemez
Vallahi öyle. Agri olsa niye bu kadar agridi. Agri olmasa belirtilerim kayboluyor mu... :KK57:
Allahim saglikla hamileligimizi geçirip evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.. bide kafada kurma olayi basladi mi sende de ? Bi anda herseyin en kötü ihtimalini düşünüyorum konu ne olursa olsun 🤦‍♀️

Kendi kararlarını kendin ver diyor saygı duyuyor sana bırakıyor canım😂😂😂 peki şaka bir yana canım ailede kan pıhtılaşması geçmişi olan var mı çünkü genelde genetik oluyor bu durumlar.
Benim progestan canım göbekten hem kalçadan 🥲 benimki bana bırakmadı ama 😂
Sorma sorma tam hayallerimizdeki doktor 😁 hemen adresini vereyim 😁
Canim ailede var annem kullaniyor ilacini, diger aile buyuklerimde de var. Pıhtılaşma test sonucumda da yatkinlik çıktı. Ama dr.lar asiri birsey olmadigi icin kan sulandirici igne kullandirma riskine de girmek istemiyor. Cuma yada cumartesi profa gidicez. O ne derse o artik.
Ah kuzum o progestan da fena yakiyor.. her gun vuruluyorsun ? Neden vurmani istiyor doktor peki

Sorma sorma tam hayallerimizdeki doktor 😁 hemen adresini vereyim 😁
Canim ailede var annem kullaniyor ilacini, diger aile buyuklerimde de var. Pıhtılaşma test sonucumda da yatkinlik çıktı. Ama dr.lar asiri birsey olmadigi icin kan sulandirici igne kullandirma riskine de girmek istemiyor. Cuma yada cumartesi profa gidicez. O ne derse o artik.
Ah kuzum o progestan da fena yakiyor.. her gun vuruluyorsun ? Neden vurmani istiyor doktor peki
Aşkım evet çünkü gereksiz kan sıvılandırıcı kullanımı kanamaya falan yol açabiliyor diye biliyorum, ama sana belki az doz verirler çünkü azda olsa yatkınlık çıkmış, çözümü olan şeyler için riske girme, iyi yapıyorsun başka dr görünmekte belki o tam söyler sana bırakmaz kararı

Canım benim tüp bebek ya, progesteron değerim düşük çıktı transfer günü o yüzden her gün göbekten, 2 günde birde kalçadan kullanılıyorum, ekstrada sabah akşam fitil 🙁 bunlara razıyım doğuma kadar olsada yaparım gerekirse, yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı

Aşkım evet çünkü gereksiz kan sıvılandırıcı kullanımı kanamaya falan yol açabiliyor diye biliyorum, ama sana belki az doz verirler çünkü azda olsa yatkınlık çıkmış, çözümü olan şeyler için riske girme, iyi yapıyorsun başka dr görünmekte belki o tam söyler sana bırakmaz kararı

Canım benim tüp bebek ya, progesteron değerim düşük çıktı transfer günü o yüzden her gün göbekten, 2 günde birde kalçadan kullanılıyorum, ekstrada sabah akşam fitil 🙁 bunlara razıyım doğuma kadar olsada yaparım gerekirse, yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Aynen kuzucum iste sorun orda zaten dr kanama ihtimali olur diye o riske giremiyor. Ama dedigin gibi bende en azindan coraspin vs birşey de olsa verebilir diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapalim diyorum. Perinatolog bir prof ile görüşeceğiz insallah anlasirsak devam edicez doguma kadar..

Yaa kuzum o zaman kullan tabi. Dedigin gibi yeter ki saglikli olsun evlatlarımız biz onlar icin herseyi yapmaya hazırız. Allahım zorumuzu kolaylastirsin. Rahat bir gebelik ve saglikla kavusacagimiz yavrularımız olsun insallah🙏
Bende fitil kullanıyorum sabah aksam. Ne kullan dese onu kullanirim. Yeter ki bebegim saglikla gelsin. Benimde bir kaybim oldu. Hersey evlatlar icin.

Aynen kuzucum iste sorun orda zaten dr kanama ihtimali olur diye o riske giremiyor. Ama dedigin gibi bende en azindan coraspin vs birşey de olsa verebilir diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapalim diyorum. Perinatolog bir prof ile görüşeceğiz insallah anlasirsak devam edicez doguma kadar..

Yaa kuzum o zaman kullan tabi. Dedigin gibi yeter ki saglikli olsun evlatlarımız biz onlar icin herseyi yapmaya hazırız. Allahım zorumuzu kolaylastirsin. Rahat bir gebelik ve saglikla kavusacagimiz yavrularımız olsun insallah🙏
Bende fitil kullanıyorum sabah aksam. Ne kullan dese onu kullanirim. Yeter ki bebegim saglikla gelsin. Benimde bir kaybim oldu. Hersey evlatlar icin.
Ya çok üzüldüm canım seni en çok ben anlarım bende 8 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim 🙁
Sebebi bellimiydi senin 🥺

Kızlar kalp kese görenler haftasıyla birlikte bana yazabilir mi etiket veya mesaj olarak. Listemize ekleyelim 🥰 ben de parayı uzatmayan kaldı mı diyen dolmuş şoförü gibiyim arada mazur görün 🤣 @destinaa88 @ebayraktar kızlar sizin beklenen doğum tarihlerinizi yazmamışız hadi ekleyelim🙂 @Seherykc benim de bebeğim doğduğunda araları 23 ay olacak. Biraz endise biraz korku bolca mutluluk yaşıyorum. Paylaşırız bu süreç içerisinde kaygılarımızı. Hepsini aşarız hiç merak etme. Ağlaya söyleye büyüteceğiz yeterki sağlıklı olsunlar. Bilgilerini yazsana listeye alalım seni de♥️🥰
4+1 haftada keseyi gördük 🫠

Kız o paralara arabayı yükseltmek bir kenara arabanın kapısını alamazsın sjsjs 🤣
Kız ben düz vitesten otomatik vitese geçmeye calisiyorum ondan iki kuruş üstüne koysam yetecek ama bebem de önemli, her şey ateş pahasi daha doğmadan böyle bi de okulu vs insallah hepsine gücümüz yeter 😃

Selam kızlar, doktordan yeni bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.
İki çeşit hamilelik varmış, bir kısmının midesi bulanırmış, bir kısmınında sabah uyanınca midesi kazınır gibi olurmuş, bu midesi kazınanlar hamilelikte çok kilo alıyormuş nitekim ben öyleyim ve maalesef 8 haftada 2,5 kilo aldım. Midesi kazınanlara duyuru:)) az yiyelim, dikkat ededim:)

Selam kızlar, doktordan yeni bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.
İki çeşit hamilelik varmış, bir kısmının midesi bulanırmış, bir kısmınında sabah uyanınca midesi kazınır gibi olurmuş, bu midesi kazınanlar hamilelikte çok kilo alıyormuş nitekim ben öyleyim ve maalesef 8 haftada 2,5 kilo aldım. Midesi kazınanlara duyuru:)) az
Galiba ben bu tespite uymuyorum, sabahları midem bulanıyor ve simdiden 4 kilo aldım 😄

Galiba ben bu tespite uymuyorum, sabahları midem bulanıyor ve simdiden 4 kilo aldım 😄
Çok bulanmıyordur sanırım:)) valla mide bulantısına rağmen nasıl 4 kilo aldın helal olsun😂😂😂 benim akşam yemeklerinden sonra hafif bulanıyor ama kusacak kadar değil mesela ve deli gibi yiyorummm

Back
X