- 18 Haziran 2024
- 288
- 217
- 18
- Konu Sahibi annabelica
- #2.421
Benim de tüp bebek canım hatta ikizEvet onun zararı yok zaten tüp bebekte 12.haftaya kadar kullandırıyorlar, kendimden biliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de tüp bebek canım hatta ikizEvet onun zararı yok zaten tüp bebekte 12.haftaya kadar kullandırıyorlar, kendimden biliyorum![]()
Ya üşütünce ekstra agriyor aman dikkat et üşütme canim. Su an ısıtıcı önünde oturuyorum ayaklarımı ısıtıyorum. Benimde bugun agrim oldu. Boyle sanki ceviz büyüklüğünde bir sey var ve o agriyor gibiydi. Hala da var hafiften. Baya agriyor yani. Insani korkutuyor o agri sagdan geldi. Sonra otururken bir anda sol taraftan da bicakla kesiliyor gibi agrilar girdi. Gercekten insan cok endise ediyorGaliba benim üşütmesem de şişkinliğim oluyorkasııklarım arada ağrıyor normal diye biliyorum ama bugün arada sırada karnıma ağrı vurdu hafiften korktum ben de ya
Ay maşallah ikizmisEvet ya yaşayan bilir çok zor çok stresli. Siz kaçınca haftadasınız nasıl gidiyor ?
Aynen üşütmemek lazım gerçekten. Kasık ağrımız olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz nolcak bu halimizYa üşütünce ekstra agriyor aman dikkat et üşütme canim. Su an ısıtıcı önünde oturuyorum ayaklarımı ısıtıyorum. Benimde bugun agrim oldu. Boyle sanki ceviz büyüklüğünde bir sey var ve o agriyor gibiydi. Hala da var hafiften. Baya agriyor yani. Insani korkutuyor o agri sagdan geldi. Sonra otururken bir anda sol taraftan da bicakla kesiliyor gibi agrilar girdi. Gercekten insan cok endise ediyor
Ay maşallahBenim de tüp bebek canım hatta ikiz![]()
Ay kıyamam yaaa.. Allahım kolaylik versinnn. Kan sulandirici mi oluyorsun canım ?Canım ben göbekten iğne olduğum için hep şiş![]()
Aminn canım Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallahAy maşallah ikizmisgercekten stresli yaa... benim sata gore 6+3 ama usgde dün 5+4 dedi bebisimizin kalbini duyduktan sonra netlesecek haftamiz daha. Allahım saglikla kavustursun insallah
![]()
Ayy Aminn teşekkür ederimAy maşallahAllah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Kendi kararlarını kendin ver diyor saygı duyuyor sana bırakıyor canımAy kıyamam yaaa.. Allahım kolaylik versinnn. Kan sulandirici mi oluyorsun canım ?
Bana dr dun kan sulandırıcı igne yazdi ama kullanmak sana kalmis dedi. Ne mük bir doktor degil mi![]()
Vallahi öyle. Agri olsa niye bu kadar agridi. Agri olmasa belirtilerim kayboluyor mu...Aynen üşütmemek lazım gerçekten. Kasık ağrımız olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz nolcak bu halimizama karın ağrısı olmasın yaa karın ağrısı olunca korkuyorum ister istemez
Sorma sorma tam hayallerimizdeki doktorKendi kararlarını kendin ver diyor saygı duyuyor sana bırakıyor canımpeki şaka bir yana canım ailede kan pıhtılaşması geçmişi olan var mı çünkü genelde genetik oluyor bu durumlar.
Benim progestan canım göbekten hem kalçadanbenimki bana bırakmadı ama
![]()
Aşkım evet çünkü gereksiz kan sıvılandırıcı kullanımı kanamaya falan yol açabiliyor diye biliyorum, ama sana belki az doz verirler çünkü azda olsa yatkınlık çıkmış, çözümü olan şeyler için riske girme, iyi yapıyorsun başka dr görünmekte belki o tam söyler sana bırakmaz kararıSorma sorma tam hayallerimizdeki doktorhemen adresini vereyim
Canim ailede var annem kullaniyor ilacini, diger aile buyuklerimde de var. Pıhtılaşma test sonucumda da yatkinlik çıktı. Ama dr.lar asiri birsey olmadigi icin kan sulandirici igne kullandirma riskine de girmek istemiyor. Cuma yada cumartesi profa gidicez. O ne derse o artik.
Ah kuzum o progestan da fena yakiyor.. her gun vuruluyorsun ? Neden vurmani istiyor doktor peki
Aynen kuzucum iste sorun orda zaten dr kanama ihtimali olur diye o riske giremiyor. Ama dedigin gibi bende en azindan coraspin vs birşey de olsa verebilir diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapalim diyorum. Perinatolog bir prof ile görüşeceğiz insallah anlasirsak devam edicez doguma kadar..Aşkım evet çünkü gereksiz kan sıvılandırıcı kullanımı kanamaya falan yol açabiliyor diye biliyorum, ama sana belki az doz verirler çünkü azda olsa yatkınlık çıkmış, çözümü olan şeyler için riske girme, iyi yapıyorsun başka dr görünmekte belki o tam söyler sana bırakmaz kararı
Canım benim tüp bebek ya, progesteron değerim düşük çıktı transfer günü o yüzden her gün göbekten, 2 günde birde kalçadan kullanılıyorum, ekstrada sabah akşam fitilbunlara razıyım doğuma kadar olsada yaparım gerekirse, yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı
Ya çok üzüldüm canım seni en çok ben anlarım bende 8 haftalık ikizlerimi kaybetmiştimAynen kuzucum iste sorun orda zaten dr kanama ihtimali olur diye o riske giremiyor. Ama dedigin gibi bende en azindan coraspin vs birşey de olsa verebilir diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapalim diyorum. Perinatolog bir prof ile görüşeceğiz insallah anlasirsak devam edicez doguma kadar..
Yaa kuzum o zaman kullan tabi. Dedigin gibi yeter ki saglikli olsun evlatlarımız biz onlar icin herseyi yapmaya hazırız. Allahım zorumuzu kolaylastirsin. Rahat bir gebelik ve saglikla kavusacagimiz yavrularımız olsun insallah
Bende fitil kullanıyorum sabah aksam. Ne kullan dese onu kullanirim. Yeter ki bebegim saglikla gelsin. Benimde bir kaybim oldu. Hersey evlatlar icin.
4+1 haftada keseyi gördükKızlar kalp kese görenler haftasıyla birlikte bana yazabilir mi etiket veya mesaj olarak. Listemize ekleyelimben de parayı uzatmayan kaldı mı diyen dolmuş şoförü gibiyim arada mazur görün
@destinaa88 @ebayraktar kızlar sizin beklenen doğum tarihlerinizi yazmamışız hadi ekleyelim
@Seherykc benim de bebeğim doğduğunda araları 23 ay olacak. Biraz endise biraz korku bolca mutluluk yaşıyorum. Paylaşırız bu süreç içerisinde kaygılarımızı. Hepsini aşarız hiç merak etme. Ağlaya söyleye büyüteceğiz yeterki sağlıklı olsunlar. Bilgilerini yazsana listeye alalım seni de
![]()
Kız ben düz vitesten otomatik vitese geçmeye calisiyorum ondan iki kuruş üstüne koysam yetecek ama bebem de önemli, her şey ateş pahasi daha doğmadan böyle bi de okulu vs insallah hepsine gücümüz yeterKız o paralara arabayı yükseltmek bir kenara arabanın kapısını alamazsın sjsjs![]()
Bende de diş eti ve burun kanaması oluyor kan sulandirici kullanıyorum o biraz yaparmış sen de mi kullanıyorsun ?Kızlar bişey sormak istiyorum 2 gündür sol burunda kanama var gebelikte normal yazıyor nette. Yasayan var mı
Galiba ben bu tespite uymuyorum, sabahları midem bulanıyor ve simdiden 4 kilo aldımSelam kızlar, doktordan yeni bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.
İki çeşit hamilelik varmış, bir kısmının midesi bulanırmış, bir kısmınında sabah uyanınca midesi kazınır gibi olurmuş, bu midesi kazınanlar hamilelikte çok kilo alıyormuş nitekim ben öyleyim ve maalesef 8 haftada 2,5 kilo aldım. Midesi kazınanlara duyuru:)) az
Çok bulanmıyordur sanırım:)) valla mide bulantısına rağmen nasıl 4 kilo aldın helal olsunGaliba ben bu tespite uymuyorum, sabahları midem bulanıyor ve simdiden 4 kilo aldım![]()