Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Ya çok üzüldüm canım seni en çok ben anlarım bende 8 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim 🙁
Sebebi bellimiydi senin 🥺
Yaaa geçmiş olsun başın sagolsun canım 🙏😔
Ne yazik ki cok aci bir sey yasadigimiz. Allahim bie daha oyle acilsr yaşatmasın saglikla evlatlarimiza kavuştursun 🙏🙏
Benimde 13 haftalikti😞
Sebep bulamadilar canim. Pıhtılaşma testi yapildi bir gende yatkınlık cikti sadece. Ona da hala igne ilac bisey baslamadilar. Tüm testler temiz geldi. Hematolojiye fln da gonderdiler gittim drlar gerek görmüyor gibi kan sulandiriciya. Bakalim hafta sonuna dogru gidicez esas doktorumuza.
Kan uyuşmazlığı var bizde birde. Onun icinde igne oldum kanama yasadim bu gebeligimde.
Elimizden geleni yaptik yapmaya devam edecegiz inşallah Allahım saglikla kavusturur🙏
Senin Belli miydi sebebi ?

Yaaa geçmiş olsun başın sagolsun canım 🙏😔
Ne yazik ki cok aci bir sey yasadigimiz. Allahim bie daha oyle acilsr yaşatmasın saglikla evlatlarimiza kavuştursun 🙏🙏
Benimde 13 haftalikti😞
Sebep bulamadilar canim. Pıhtılaşma testi yapildi bir gende yatkınlık cikti sadece. Ona da hala igne ilac bisey baslamadilar. Tüm testler temiz geldi. Hematolojiye fln da gonderdiler gittim drlar gerek görmüyor gibi kan sulandiriciya. Bakalim hafta sonuna dogru gidicez esas doktorumuza.
Kan uyuşmazlığı var bizde birde. Onun icinde igne oldum kanama yasadim bu gebeligimde.
Elimizden geleni yaptik yapmaya devam edecegiz inşallah Allahım saglikla kavusturur🙏
Senin Belli miydi sebebi ?
O yüzdende biraz daha fazla hassas oluyoruz değil mi 😞
İnşallah Allah bir daha yaşatmasın canım benim 🙏
Bende kürtajdan sonra biyopsiye yolladım parça alınarak embriyodan trizomi 12 geldi, zaten hastalıklı olan embriyolar ilk trimestrda kendiliğinde ya düşük ya kalp durması oluyormuş

O yüzdende biraz daha fazla hassas oluyoruz değil mi 😞
İnşallah Allah bir daha yaşatmasın canım benim 🙏
Bende kürtajdan sonra biyopsiye yolladım parça alınarak embriyodan trizomi 12 geldi, zaten hastalıklı olan embriyolar ilk trimestrda kendiliğinde ya düşük ya kalp durması oluyormuş
Ah sorma.. tam olaram o yüzden hassas ve tedirgin oluyoruz.. inşallah korkularimiz hep bosa olacak.. hersey yolunda olacak amin🙏
Aaa canim yaa en azindan bedenin saglikliymis sonlanmis gebelik. Daha ileri haftalara kadar ilerleseydi cok daha üzülürdün 😞 Allahım saglikli evlatlarimizi kucagimiza aldirsin insallah vakti gelince.

Ya hanımlar benim bu akşam üzeri sol kasığıma bacaklarıma doğru vuran çok ağrım oldu ben oğlumda böyle kasık ağrıları yaşamiyordum bel ağrım oluyordu daha çok ama bir an endişelendim yani eşim de sağolsun çok rahat üşütmüşsündür dedi..Haftaya çarşamba doğum yaptığım doktoruma gideceğim bakalım ne.diyecek..

Kızlar ben 7+4deyim🤰ve miğde bulantım bütün gün sürüyor yemeği ac kalmayım diye zorla yiyorum, canımda böyle limonlu fresh şeyler çekiyor mesela limonlu dondurma şimdiden başladım aramızda bu durumları yaşıyanlar var mı Kızlaar💞

Kızlar ben 7+4deyim🤰ve miğde bulantım bütün gün sürüyor yemeği ac kalmayım diye zorla yiyorum, canımda böyle limonlu fresh şeyler çekiyor mesela limonlu dondurma şimdiden başladım aramızda bu durumları yaşıyanlar var mı Kızlaar💞
En azından canının çektiği birşey varmış canim ben çok kötü oldum ya. Bir de emzirirken kalori ihtiyacim oluyor haliyle. Dün hiç birşey yiyemeden durdum bütün gün ama zombi gibi oldum açlıktan. Kusmuyorum ama sürekli hız treninin tepesinde gibi midem 🤦🏼‍♀️ Kızımda da böyle olmuştu sadece haşlanmış patatesin üstüne nane ve yoğurt döküp onu yiyebiliyordum. Dün de öyle yaptım artık. O kadar zorlanıyorum ki. İlk trimester en zoru bence. Ben öyle yaşıyorum yani herkeste değişir. Hem fiziksel zorlugu var. Hem de bebek iyi mi bişey olacak mı derken korkular var. Bi an önce şu 12. Haftamizi dolduralım hayırlısıyla 😃🙏🏼

Kizlar, gece hangi pozisyonda uyuyorsunuz yaa.. ben ağrı falan oluyor diye hic yan dahi yatamiyorum. Sirt üstü uyuyorum sürekli.

Benim belirtiler bı kayboluyor bı tekrar ortaya çıkıyor resmen bebe benle oyun oynuyor kafam bozuk 🤭
Mide bulantisi yasiyor musun sen canim ? Veya kusma. Ben kusmadim hic ama boyle midem karışıyor gibi oluyor. Simdi herkes kusmalardan bahsedince niye olmuyor diye de düşünmüyor degilim 🤦‍♀️😁
Sola doğru bacak arama yastık koyuyorum rahat oluyor canımyoksa dediğin gibi çok ağrı yapıyor
Ayy rahat edilmiyor degil mi hic bir türlü. Bende yan donmeyeyim diye bacaklarimin altina yastik koyuyorum uyku esnasinda da dönemiyorum haliyle saga sola. Cok rahatsiz ediyor dönüp uyudugumda çünkü baya bir ağrı oluyor.

Selam kızlar, doktordan yeni bir bilgi öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.
İki çeşit hamilelik varmış, bir kısmının midesi bulanırmış, bir kısmınında sabah uyanınca midesi kazınır gibi olurmuş, bu midesi kazınanlar hamilelikte çok kilo alıyormuş nitekim ben öyleyim ve maalesef 8 haftada 2,5 kilo aldım. Midesi kazınanlara duyuru:)) az yiyelim, dikkat ededim:)
:rolleyes: :rolleyes: midesi kazınan ve zaten kilolu olan benn :KK45:

Günaydın kızlar
Bu mide bulantısı kan tahlili verirken çok zorluyor normalde midem kazınınca ceviz çubuk kraker yer bastırırdım şimdi aç karnı vermem gerekiyor diye gittim ama eve dönene kadar öldümm

Ya hanımlar benim bu akşam üzeri sol kasığıma bacaklarıma doğru vuran çok ağrım oldu ben oğlumda böyle kasık ağrıları yaşamiyordum bel ağrım oluyordu daha çok ama bir an endişelendim yani eşim de sağolsun çok rahat üşütmüşsündür dedi..Haftaya çarşamba doğum yaptığım doktoruma gideceğim bakalım ne.diyecek..
Ağrılar dayanılmayacak gibiyse gözükün mutlaka rahim büyüyor bağlar zorluyor belede vurur ama çok şiddetli olmaması lazım.her şey normalsede dr dan magnezyum istersiniz belki.sabah bende hapşurunca sağıma bıçak saplandı sanki :///

Çok bulanmıyordur sanırım:)) valla mide bulantısına rağmen nasıl 4 kilo aldın helal olsun😂😂😂 benim akşam yemeklerinden sonra hafif bulanıyor ama kusacak kadar değil mesela ve deli gibi yiyorummm
hem kusuyorum hem yiyorum :) bugün serviste feci oldum inip wc ye zor yetiştim, şimdi tost yaptım onu yiyorum, midem boş olunca çok kötü oluyor o yüzden doldurmaya çalışıyorum tiksine tiksine yiyorum yoksa iş yerinde duramam. Polonun delikli şekeri var bilirsiniz onu atıyorum gün boyu ağzıma biraz dindiriyor

Günaydın kızlar
Bu mide bulantısı kan tahlili verirken çok zorluyor normalde midem kazınınca ceviz çubuk kraker yer bastırırdım şimdi aç karnı vermem gerekiyor diye gittim ama eve dönene kadar öldümm
Günaydın canım, zaten kan tahlili bir kere ister doktorun küçük haftalarda detaylı, sonra 12.haftaya kadar rahatız sanırım, birde 2 gün öncesinden deniz ürünleri tüketmemen lazım, kan veya idrar vereceksen

günaydın kızlar, bişeyi merak ediyorum 7 haftalık 8 haftalık cümleleri kullanıldığında içinde bulunduğunuz zamanı mı söylüyorsunuz? Mesela ben bugün 6+4 üm. 6 haftalığım mı demeliyim 7 haftalığım mı?

Günaydın canım, zaten kan tahlili bir kere ister doktorun küçük haftalarda detaylı, sonra 12.haftaya kadar rahatız sanırım, birde 2 gün öncesinden deniz ürünleri tüketmemen lazım, kan veya idrar vereceksen
Teşekkür ederim bunu bilmiyordum.zaten bugün boşa gitmişim sağlık ocağında rubella testleri çıkmıyormuş yarın hastaneye gitcem açlık beni bekler :olamaz:

Back
X