Her sabah mutlaka 6 -6 buçukta uyanıyor emmek için tam uyudu diyorum beşiğe koyuyorum kalkıyor. Gün doğuyor o ara o yüzden diye düşünüyorum karanlık olsa yatar bence. Normal stor perde var tülün altında. Güneş daha erken doğmaya başladığında ne yapacağım bilmem. Önceden 8-9 a kadar uyurdu. Karartmalı perde yaptırsaydım keşke odasına uğraşacak halimde yok onla şimdi. Gün doğumuna göre kalkan bebe var mı başkaAy dun bi ciktik esime bisey almamz gerekiodu allahtan arabada bi uyudu oglen uykusunu 2 saat. Sonra eve geldk aksamuzeri yine uykusu geldi uyutaym dedm illa meme ister neyse meme veriorm bu sefer gazini aldm tekrar salladm kucagmda tam 1 saat tuttm bi turlu uykuya dalamadi ben de en sonunda biraktm uyumazsa uyumasin demekki uykusu yokmus. Aksam 9bck gbi gece uykusuna gecti 1bck gbi uyandi emdi sonra bi ara yine bi karin agrisi basladi biraz agladi azcik karnini ovdm ayaklarini kaldirdm derken uyumusuz ikimiz de saat kacti bilmiorm. Sonra 6da kalkti emzirdm yatirdm yine karin agrisi aglamasi bu sefer yuzustu kucagima alip uyuttm tekrar yerine koydm yarim saat daha besikte uyudu yine agladi aldm yine kucagimda uyumaya devam etti derken meme kokusu aldi neyse emzirdm bu sirada artik uyansn diye perdeleri de actm emerken sonunda kakasini yapti fakat uyumaya devam etti tekrar yerine koydm fln bi 2 3 dakka daha uyudu yerinde sonunda baktm gozunu acti 9.15te. Kisacasi 6dan snr derin uykusu kalmiyo ama uyanmiyo da. Ben de o uyuyo nasilsa ben kalkaym da kahvalti edeym de diyemiorm cunku aglamali bi tuhaf uykusu oluyo. Smdi yine mememde uyukluyo sabah sekerkemesj
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)