2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay dun bi ciktik esime bisey almamz gerekiodu allahtan arabada bi uyudu oglen uykusunu 2 saat. Sonra eve geldk aksamuzeri yine uykusu geldi uyutaym dedm illa meme ister neyse meme veriorm bu sefer gazini aldm tekrar salladm kucagmda tam 1 saat tuttm bi turlu uykuya dalamadi ben de en sonunda biraktm uyumazsa uyumasin demekki uykusu yokmus. Aksam 9bck gbi gece uykusuna gecti 1bck gbi uyandi emdi sonra bi ara yine bi karin agrisi basladi biraz agladi azcik karnini ovdm ayaklarini kaldirdm derken uyumusuz ikimiz de saat kacti bilmiorm. Sonra 6da kalkti emzirdm yatirdm yine karin agrisi aglamasi bu sefer yuzustu kucagima alip uyuttm tekrar yerine koydm yarim saat daha besikte uyudu yine agladi aldm yine kucagimda uyumaya devam etti derken meme kokusu aldi neyse emzirdm bu sirada artik uyansn diye perdeleri de actm emerken sonunda kakasini yapti fakat uyumaya devam etti tekrar yerine koydm fln bi 2 3 dakka daha uyudu yerinde sonunda baktm gozunu acti 9.15te. Kisacasi 6dan snr derin uykusu kalmiyo ama uyanmiyo da. Ben de o uyuyo nasilsa ben kalkaym da kahvalti edeym de diyemiorm cunku aglamali bi tuhaf uykusu oluyo. Smdi yine mememde uyukluyo sabah sekerkemesj
Her sabah mutlaka 6 -6 buçukta uyanıyor emmek için tam uyudu diyorum beşiğe koyuyorum kalkıyor. Gün doğuyor o ara o yüzden diye düşünüyorum karanlık olsa yatar bence. Normal stor perde var tülün altında. Güneş daha erken doğmaya başladığında ne yapacağım bilmem. Önceden 8-9 a kadar uyurdu. Karartmalı perde yaptırsaydım keşke odasına uğraşacak halimde yok onla şimdi. Gün doğumuna göre kalkan bebe var mı başka 😄

Bu arada h&m kalıpları nasıl hatırlayan bilen var mi ? Oğluma hep ordan alirdim ama kaliplari nasildi unuttum bayramlik bakayim uşaklarima 🤣🤣🤣

Kc gune duzeldi 😢 icli icli inliyor

Ne izliyosunuz kizlar T tulperde
Bana da fikir verin
Hic açamıyorum bile bugunlerde ya vakit yok
Su 2 hafta hep yoğun uyuyamadim bileee🥺
Asm dönüşü arkadasima gittim kahvaltıya
Ne iyi geldi

Yaa sizede cok gecmis olsun
Atesi takip etmek lazim
O kolunu pek kaldıramıyor bizimki
Babasi karşısına gecmis ağlayacaktı
Sanki ilk kez ana baba olduk😹
İnsan kıyamıyor melek bunlar
Bebislerin sağlıkları hic bozulmasın ins 🤲
Çok izledim ben aklımda kalanları yazayım
Kıyamet sonrası hayatta kalanlar seviyorsan snowpiercer çok güzel, into the night, tribes of europa
Queens gambit, dark, stranger things, ragnarok, mindhunter, lupin, the umbrella academy, katla, away
Gözlerinin ardında da güzel sonu şoklu
Virgin river pembe dizi gibi biraz ama güzel
Anne with an e de çok tatlı
Squid game le la casa de papel izlemeyeni dövüyolar zaten 😂
The witcher izlemişsindir belki
Son izlediğim hellbound o da çok değişik
Ben fantastik ya da bilim kurgu seviyorum

Sizinde kızın burnu çok sümükleniyor mu? Her gece sümük oluyor burnu, her sabah temizliyorum zar zor sevmiyor 😕 bu arada kahkaha atmaya başladı çok güzel 🤣🤣 her sabah 6 buçukta uyanıp sohbetler kahkahalar gülücükler 🤣
Oluyor ya sürekli burnu tıkanıyor temizlerken de acayip ağlıyor
Benim bebem hiç mutlu uyanmıyo ya gözleri kapalı ağlayarak uyanıyor gözünü açıp beni görünce gülmeye başlıyor.

Kızlarda 6.ayda erkeklerde 4.ayda doğum ağırlığının 2 katı olması yeterli diyor doktorlar.
12.ayda 3 katı.
Kız o zaman normal ama dediğinde çok az değil mi?
Merhaba kizlar size bir sorum olacakti 10 gun once lohusa kanamam durdu bugun lekelenme oldu kahverengi kirmizi seklinde kanamam bitmedi mi? Yoksa adet mi oldum anlamadim bu konuyla bilgisi olan var ise beni bilgilendirebilirse cok sevinirim tesekkurler
Muhtemelen adet görüyorsundur kanama artarsa adettir.
Günaydın kızlar benim bebeye güncelleme geldi. Kolik bir anda bir günde 2 buçuk aylıkken bitiverdi. Şoktayim ve cok mutluyum. 5 saat ağlayan uyumayan bebeydi. Şimdi aksam 19 30 - 20 30 arası uyuyor. Gece 2 de emzirmek için alarm kuruyorum sonra sabah 06 30- 07 00 arası uyanıyor güne başlıyoruz. Yani 1 kere uyaniyorum 🙄 Problem su ki memede kalis süresi azaldi bu ay 500 gr almış görünüyor. Dr gece 6 7 saat kesintisiz uyuyabilir dedi ama kilo alımı azaldığı icin sizce araya bir emzirme daha koysam mi ne dersiniz?
Doktorda az buldu mu kilo alımını? Bulmadıysa uyandırma uykuda gelişimin bir parçası

Ben de tutamam sütümü etkiler mi bilmiyorum ama açlığa dayanamıyorum emzirirken bi şeyler atıştırasım geliyor sürekli.
Kan sekerını bide sütün kalitesini etkıler dıyo ama tabi kişiden kişiye değişir benım az gelıyor zaten gündü illa 1 bıberon mama yıyor aksamda yatarken yıyor ona rağmen tutarsam kesılır hepten

Oluyor ya sürekli burnu tıkanıyor temizlerken de acayip ağlıyor
Benim bebem hiç mutlu uyanmıyo ya gözleri kapalı ağlayarak uyanıyor gözünü açıp beni görünce gülmeye başlıyor.
Benim bebemde bugün çok uyuyo endişeleniyorum ya😅 habire uyku modunda

Kız o zaman normal ama dediğinde çok az değil mi?

Muhtemelen adet görüyorsundur kanama artarsa adettir.

Doktorda az buldu mu kilo alımını? Bulmadıysa uyandırma uykuda gelişimin bir parçası
Benim kızım 6 aylıkken 6 kiloydu 😂 ikiye bile katlayamamıştı 160 gr eksiği vardı doktor ona bile iyi diyordu.

Her sabah mutlaka 6 -6 buçukta uyanıyor emmek için tam uyudu diyorum beşiğe koyuyorum kalkıyor. Gün doğuyor o ara o yüzden diye düşünüyorum karanlık olsa yatar bence. Normal stor perde var tülün altında. Güneş daha erken doğmaya başladığında ne yapacağım bilmem. Önceden 8-9 a kadar uyurdu. Karartmalı perde yaptırsaydım keşke odasına uğraşacak halimde yok onla şimdi. Gün doğumuna göre kalkan bebe var mı başka 😄
Aslında uyku danışmanlarının önerisi de o. Güneş batınca uyusun güneş doğunca uyansın diyorlar 😂
Anneyi düşünen yok şöyle 10a kadar uyutabilecek uyku danışmanı olsa tutucam valla 😂

Aslında uyku danışmanlarının önerisi de o. Güneş batınca uyusun güneş doğunca uyansın diyorlar 😂
Anneyi düşünen yok şöyle 10a kadar uyutabilecek uyku danışmanı olsa tutucam valla 😂
Ya 5 buçukta gün doğduğu zaman olacak o zaman ne yapacağız 😄 bebe büyütme ne zahmetli işmiş bu kadar detay düşünmemiştim 🤣

Kızım da öyle mesela eğer sabah uyandığında hava aydınlıksa tövbe bir daha uyumaz 6 da dikilir ayağa
Ha uyanmadıysa görmediyse sabah olduğunu 8 e kadar uyuyor şansım varsa😂
Oğlan da öyle olacak bence uykuyu sevmiyo benim bebeler.
Bebekken de öyle miydi? Hangi ay doğmuştu kızın 😄

Günaydın kızlar benim bebeye güncelleme geldi. Kolik bir anda bir günde 2 buçuk aylıkken bitiverdi. Şoktayim ve cok mutluyum. 5 saat ağlayan uyumayan bebeydi. Şimdi aksam 19 30 - 20 30 arası uyuyor. Gece 2 de emzirmek için alarm kuruyorum sonra sabah 06 30- 07 00 arası uyanıyor güne başlıyoruz. Yani 1 kere uyaniyorum 🙄 Problem su ki memede kalis süresi azaldi bu ay 500 gr almış görünüyor. Dr gece 6 7 saat kesintisiz uyuyabilir dedi ama kilo alımı azaldığı icin sizce araya bir emzirme daha koysam mi ne dersiniz?
Bence gündüz gece mzirmeyi arttır gece büyüme hormonu salgılandığı İçin çok uyandırma derim

Bebekken de öyle miydi? Hangi ay doğmuştu kızın 😄
Kasım sonu
Bebekken de sadece ilk 4 ay güzel uyudu ondan sonrası yok nefret ediyor uyumaktan gece yatağına yattığında sırf uyuyakalmamak için kendi kendine konuşuyor gözlerini kapatmıyor uyurum diye 😂 ama dayanamıyor sabah 6 da kalktığı için nereye kadar direnecek akşam 8 buçukta uyuyor
1 buçuk yaşından beri de gündüz uykusu yok
Çocukken ben de öyleydim bana çekmiş hiç gece olsun istemezdim uyumamak için ahh ahh nerde o günlere dönsem hiç yataktan kalkmazdım 😂😂

Back