Selam hamişler
Saglikocagindan geliyorum tsh baya yuksek çıkmış tahlillerimde
Sınır 4.81 ken
Benimki 6.41
Acilen kadın doguma gozukmen gerek dedi
Randevu aldım ama persembeye verdi en erken benim gibi yuksek olan var mi? Cok endise ettim
Kızlar bugün bizde kalp atışını duyduk, 7 yaşında oğlum var onada bi kutu hazırladım, içine emzik ultrason fotosu koydum, hemen anladı çok sevindi gözleri doldu, 1 aydır ona söylemek için heycanlanıyordum
Görümcemin oğlu kaç kere ölümden dönmüştür şimdi bi tane daha oğlu oldu o da öyle yüreği ağzında hep Tabi herşeyin hayırlısı. Yaramazlıkları da tatlı oluyor o da ayrı konu
Anladim. Cok uzun sure tedavi edilmezse ve uzun sure cok yuksek degerlerde kalirsa risk olusturabilir diyorlar evet ama kesin bir durum degil bu sadece risk. Yani toridle ilgili sorununuz var mi bilmiyorum cok telas etmeyin diye yazmak istedim.
Tiroitler için dahiliyeye gittiğimde doktor uzun süre tedavi edilmezse ve değer 10 un üstünde falansa anca öyle bebeği etkileyebileceğini, o da bi ihtimal olduğunu söyledi.
Gebeliğe bağlı olarak hcg hormonu artışından dolayı tsh artabilirmiş bu durumda ilaç kullanmaya bile gerek olmadığını zaten kendiliğinden düşeceğini, hali hazırda zaten tiroit hastasıysan ve gebelikten önce de zaten yüksekse o şekilde ilaç kullanılır diye açıklamıştı bana doktor.
Bu arada benim tsh değil t3 yüksek. Bu da gebeliğe bağlıymış ve selenyum içeren gıdaları fazla tükettiysen ondan da olabilir dedi bana doktor, ilaç vermedi takip edeceğiz dedi.
İlaç tedavisiyle zaten kısa sürede düzenlenen bir şey kafaya takmayınız.
Şişkinlikle ilgili;
Yediğimiz içtiğimiz şeyler de elbet etkiliyor olabilir ama asıl nedeni bunun da hormonlar. Bu hormonlar daha neler neler edecek bize ve daha başındayız
Benim gaz problemim azaldı şükür, hele sabah uyandığımda karnım dümdüz oluyor
Kizlar sizde mide bulantıları ne durumda ben gün itibariyle açmış bulunmaktayım 2 3 gündür arada tepiyor gibiydi geçiyordu ama bu gün pek geçmiyor cikartana kadar rahat bırakmıyor
Kizlar sizde mide bulantıları ne durumda ben gün itibariyle açmış bulunmaktayım 2 3 gündür arada tepiyor gibiydi geçiyordu ama bu gün pek geçmiyor cikartana kadar rahat bırakmıyor
Ben çıkarmıyorum ama tek yediğim kraker meyve leblebi, bugün doktoruma söyledim birley olmaz o kadar olcak dedi, çıkartmadığım için ilaç vermedi, 1 ay daha sürer dedi