- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Gerçekten mi? Baya erkenmiş insallah duyabiliriz çok sağolunDuyulur bence ben 5+4 te duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi? Baya erkenmiş insallah duyabiliriz çok sağolunDuyulur bence ben 5+4 te duydum
evet canım acil düşürmek için ilaç vermeli doktorun, bebekte zeka geriliği yapıyor. Bu haftalarda beyin sinir sistemi oluşuyor, hızlı davranmalısın.Selam hamişler
Saglikocagindan geliyorum tsh baya yuksek çıkmış tahlillerimde
Sınır 4.81 ken
Benimki 6.41
Acilen kadın doguma gozukmen gerek dedi
Randevu aldım ama persembeye verdi en erken benim gibi yuksek olan var mi? Cok endise ettim
Yaa ne kadar duygulu bir an Sağlıkla gelsin bebeğin canım, k,m bilir ne kadar mutlu olmuşturKızlar bugün bizde kalp atışını duyduk, 7 yaşında oğlum var onada bi kutu hazırladım, içine emzik ultrason fotosu koydum, hemen anladı çok sevindi gözleri doldu, 1 aydır ona söylemek için heycanlanıyordum
Ay tovbe yarabbim olumden donmek fln demek ki gercekten farkli oluyor. Allah sabir versin ne diyeyimGörümcemin oğlu kaç kere ölümden dönmüştür şimdi bi tane daha oğlu oldu o da öyle yüreği ağzında hep Tabi herşeyin hayırlısı. Yaramazlıkları da tatlı oluyor o da ayrı konu
Amin canımAy tovbe yarabbim olumden donmek fln demek ki gercekten farkli oluyor. Allah sabir versin ne diyeyim
4 haftalıkken keseyi gördüm10 gün sonra çağırdı gitmedim 10 hazıran da gidecem 7+1 olacak inş kalp atışını duyarızKızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Siz okuduklariniza istinaden mi soyluyorsunuz zeka geriligi yaptigini, yoksa bir tanidiginizda fln mi gordunuz acaba?evet canım acil düşürmek için ilaç vermeli doktorun, bebekte zeka geriliği yapıyor. Bu haftalarda beyin sinir sistemi oluşuyor, hızlı davranmalısın.
İnsallah duyarsınızMaşallah insallah duyulur sağlıkla 6+2 de gideceğim ben de kalp atışı için erken mi bilemedim
Baya erken görmüşsün canım maşallah duyulur 7 haftalıkken çok heyecanlı4 haftalıkken keseyi gördüm10 gün sonra çağırdı gitmedim 10 hazıran da gidecem 7+1 olacak inş kalp atışını duyarız
Doktorum söylemişti... Tiroit çok önemli dedi. Dozaj iyi ayarlanmalı, hamile kalırsan eksikliği durumunda zeka geriliği yapabilir dedi.Siz okuduklariniza istinaden mi soyluyorsunuz zeka geriligi yaptigini, yoksa bir tanidiginizda fln mi gordunuz acaba?
Anladim. Cok uzun sure tedavi edilmezse ve uzun sure cok yuksek degerlerde kalirsa risk olusturabilir diyorlar evet ama kesin bir durum degil bu sadece risk. Yani toridle ilgili sorununuz var mi bilmiyorum cok telas etmeyin diye yazmak istedim.Doktorum söylemişti... Tiroit çok önemli dedi. Dozaj iyi ayarlanmalı, hamile kalırsan eksikliği durumunda zeka geriliği yapabilir dedi.
Ben ben 14 Haziran inşAllah rendevuKızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Ayy çok sevindim inşallah sağlıkla kavuşuruz sipalarimiza takipteyim biz de haftaya perşembe gidicez bakalımbenimkinin aynısı Keseyi henüz doktorumuz izinde diye göremedik. İnş haftaya gelecek ve randevu alabiliriz :)
Camım haftaya kese niyetiyle gidip kalp atışını bile duyabilirsinbenimkinin aynısı Keseyi henüz doktorumuz izinde diye göremedik. İnş haftaya gelecek ve randevu alabiliriz :)
Evet çok güzeldi anı oldu bizede akşamdan beri kardeşimde kardeşimYaa ne kadar duygulu bir an Sağlıkla gelsin bebeğin canım, k,m bilir ne kadar mutlu olmuştur
Aynı haftadayız benim de maalesef artıyor korkuyorum henüz çıkarmadım ama zor tutuyorum kendimiKizlar sizde mide bulantıları ne durumda ben gün itibariyle açmış bulunmaktayım 2 3 gündür arada tepiyor gibiydi geçiyordu ama bu gün pek geçmiyor cikartana kadar rahat bırakmıyor
Ben çıkarmıyorum ama tek yediğim kraker meyve leblebi, bugün doktoruma söyledim birley olmaz o kadar olcak dedi, çıkartmadığım için ilaç vermedi, 1 ay daha sürer dediKizlar sizde mide bulantıları ne durumda ben gün itibariyle açmış bulunmaktayım 2 3 gündür arada tepiyor gibiydi geçiyordu ama bu gün pek geçmiyor cikartana kadar rahat bırakmıyor