2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ahahah çok şanslısın. Görümcemin de oğlu var ev survivor adasına dönmüş her an bir tehlike sağlıklı olsun da hareketli ya da sakin fark etmez
Erkek illa hareketli olcak diye bişey yok bnm kızım walla on erkeğe bedel görmelisiniz bnde çocukken çok yaramaz mısın hergun şikayet gelirmis
Kızlar oksapar 6000 lik ve coraspin içiyorum ikisini aynı saatte aldığımdanmıdır bilmem aşırı çarpıntım oluyor 2,3saat sizdede oluyormu kullananlarda yani
Ben sabah coraspirin alıyorum cnm akşama kan sulandırıcı ignemi vuruyorum

Bu söyledikleriniz çok iyi geldi. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Merak etme cogu kisi aynidir ben de hepdusunuyorun her sey yolunda mi diye merak etme hormonlardan, gayet de normak merak etmek ama pozitif olmaya gayret etmek lazim bebisler iyi hissetsin
Hepimiz için herşey yolunda gider inşallah. :) Bu stresi aşmak için sanırım bişeylerle oyalanmak gerekiyor. Başka türlü doktor randevusuna kadar günler geçmeyecekmiş gibi :)

Etrafta gördüğüm ve buralarda okuduğum o yöndeydi hatta çok güldüğüm bi tweet var bırakayım buraya bence sizin kızınız istisna yaramazlığı sizin çocukluğa çekmiş demek ki

Eklentiler

• 11128296-747D-4358-84DC-526591BFD7C5.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 28
Benim de düşük .İlk gebeligimde de düşüktü .İlaç kullandım hep .Belki bunda kullanmam dedim ama bunda da başladı doktor ..

Etrafta gördüğüm ve buralarda okuduğum o yöndeydi hatta çok güldüğüm bi tweet var bırakayım buraya bence sizin kızınız istisna yaramazlığı sizin çocukluğa çekmiş demek ki
Ya erkek cocuk gercekten cok farkli mi oluyor. Benim kizim var, sakin bi cocuktur Allah icin yormaz beni. Erkek cocuk konusunda boyle seyler okuyunca sasiriyorum o kadar mi farkli diyorum. Gerci daha erken bisi belli degil cinsiyetle ilgili de mesaji gorunce sorayim dedim. Nolur nolmaz:)

Kızlar oksapar 6000 lik ve coraspin içiyorum ikisini aynı saatte aldığımdanmıdır bilmem aşırı çarpıntım oluyor 2,3saat sizdede oluyormu kullananlarda yani
Canım ben oksapar 4000 kullanıyorum sadece senınkınden dusuk gercı ama ben de olmuyor

Evet ben varım 10 haziranı beklıyorum nasipse duyarız inşallah
Aa sizin de çok az kalmış ben de 12 sinde gitmeyi düşünüyorum. Aslında beni de 10 Haziran da çağırdı ama tam 6+0 olacağı için ne olur ne olmaz diye 6+2 iken gideceği keseyi ne zaman gördünüz

Aa sizin de çok az kalmış ben de 12 sinde gitmeyi düşünüyorum. Aslında beni de 10 Haziran da çağırdı ama tam 6+0 olacağı için ne olur ne olmaz diye 6+2 iken gideceği keseyi ne zaman gördünüz
5+2 de keseyi gördük cnm 6+6 gibi olcam çağırdıgında ınsallah duyarız kalbını

benimkinin aynısı Keseyi henüz doktorumuz izinde diye göremedik. İnş haftaya gelecek ve randevu alabiliriz :)

Canım, arttırabilecek şey nedir mesela? Aman dedim et vs yemeğim ağır geliyor, brokoli karnıbahar yaptım bu sefer de gazdan ölüyorum...

Görümcemin oğlu kaç kere ölümden dönmüştür şimdi bi tane daha oğlu oldu o da öyle yüreği ağzında hep Tabi herşeyin hayırlısı. Yaramazlıkları da tatlı oluyor o da ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…