- 29 Mayıs 2021
- 479
- 913
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek illa hareketli olcak diye bişey yok bnm kızım walla on erkeğe bedel görmelisiniz bnde çocukken çok yaramaz mısın hergun şikayet gelirmisAhahah çok şanslısın. Görümcemin de oğlu var ev survivor adasına dönmüş her an bir tehlike sağlıklı olsun da hareketli ya da sakin fark etmez
Ben sabah coraspirin alıyorum cnm akşama kan sulandırıcı ignemi vuruyorumKızlar oksapar 6000 lik ve coraspin içiyorum ikisini aynı saatte aldığımdanmıdır bilmem aşırı çarpıntım oluyor 2,3saat sizdede oluyormu kullananlarda yani
Evet ben varım 10 haziranı beklıyorum nasipse duyarız inşallahKızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Bu söyledikleriniz çok iyi geldi. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)Amin inşAllah cümlemiz
Canım bende geçen hafta aynı senin gibiydim dün daha yeni kese göründü . Merak etme herşey yolundadır .
Ayy gerçekten mi ya inşAllah bakalım ayın 14 nü sabırsızlıkla bekliyorum. O zman inşAllah bebişide görürüz
Ben 3 hamilelik geçirdim bu 4 cü hayırlısıyla . Hepsinde 9 ay boyunca midem bulandı sabah sabah her zman boş mide kusardım . Buda kesin öyle olacak hafif hafif mide bulantım var ama iştahım açık şimdi yiyorum 1 hafta sonra flan hiç bitşey yiyemem artık
Aynı benim gibi hormonlardan . Olsa gerek hem merak hem sevinç hem korku hepsi bir arada ama merak etme hepsi yavaş yavaş azalacak ama o merak hiç bitmeyecek takiii bebeğini kucağına alana kadar .
Hepimiz için herşey yolunda gider inşallah. :) Bu stresi aşmak için sanırım bişeylerle oyalanmak gerekiyor. Başka türlü doktor randevusuna kadar günler geçmeyecekmiş gibi :)Merak etme cogu kisi aynidir ben de hepdusunuyorun her sey yolunda mi diye merak etme hormonlardan, gayet de normak merak etmek ama pozitif olmaya gayret etmek lazim bebisler iyi hissetsin
Etrafta gördüğüm ve buralarda okuduğum o yöndeydi hatta çok güldüğüm bi tweet var bırakayım buraya bence sizin kızınız istisna yaramazlığı sizin çocukluğa çekmiş demek kiErkek illa hareketli olcak diye bişey yok bnm kızım walla on erkeğe bedel görmelisiniz bnde çocukken çok yaramaz mısın hergun şikayet gelirmis
Ben sabah coraspirin alıyorum cnm akşama kan sulandırıcı ignemi vuruyorum
Ben de heyecanla bekliyorum 10 haziranda benim de randevumKızlar napıyorsunuz, benim gibi kalp atışı için bekleyen var mı
Benim de düşük .İlk gebeligimde de düşüktü .İlaç kullandım hep .Belki bunda kullanmam dedim ama bunda da başladı doktor ..Canım 5 haftalıkken benımkı 7 dı ertesı gun 10 cıktı zaten tıroıd ılacı ıcıyodum heöen endokrin ya da dahılıye ye gıt deıdler ılac dozumu yukselttıler ıyot takvıyesı verıd bır de dr. Interrntte yazanlardan cok moralım bozuldu. Kagan kocatepenın gebelıkte tıroıd videosu var youtube da ızle onu. Ayrıca bır dr a daha yazdım t4 normalse kokrmayın ama tsh ı da dusurmeye calısın dr takibinde olun yazmıs bana. Tsh ın 2.5 altında olması lazımmıs. Insallah duser canım
Ya erkek cocuk gercekten cok farkli mi oluyor. Benim kizim var, sakin bi cocuktur Allah icin yormaz beni. Erkek cocuk konusunda boyle seyler okuyunca sasiriyorum o kadar mi farkli diyorum. Gerci daha erken bisi belli degil cinsiyetle ilgili de mesaji gorunce sorayim dedim. Nolur nolmaz:)Etrafta gördüğüm ve buralarda okuduğum o yöndeydi hatta çok güldüğüm bi tweet var bırakayım buraya bence sizin kızınız istisna yaramazlığı sizin çocukluğa çekmiş demek ki
Canım ben oksapar 4000 kullanıyorum sadece senınkınden dusuk gercı ama ben de olmuyorKızlar oksapar 6000 lik ve coraspin içiyorum ikisini aynı saatte aldığımdanmıdır bilmem aşırı çarpıntım oluyor 2,3saat sizdede oluyormu kullananlarda yani
Çok az kalmış keseyi kaç hafta kaç günlükken gördünüzBen de heyecanla bekliyorum 10 haziranda benim de randevum
Aa sizin de çok az kalmış ben de 12 sinde gitmeyi düşünüyorum. Aslında beni de 10 Haziran da çağırdı ama tam 6+0 olacağı için ne olur ne olmaz diye 6+2 iken gideceği keseyi ne zaman gördünüzEvet ben varım 10 haziranı beklıyorum nasipse duyarız inşallah
5+2 de keseyi gördük cnm 6+6 gibi olcam çağırdıgında ınsallah duyarız kalbınıAa sizin de çok az kalmış ben de 12 sinde gitmeyi düşünüyorum. Aslında beni de 10 Haziran da çağırdı ama tam 6+0 olacağı için ne olur ne olmaz diye 6+2 iken gideceği keseyi ne zaman gördünüz
İnsallah canım sağlıkla duyarsnız 6+2 de duyulurmu kararsızım ben de. Doktorum çağırdı ama bilemedim5+2 de keseyi gördük cnm 6+6 gibi olcam çağırdıgında ınsallah duyarız kalbını
5+1’de keseyi gorduk. 2 hafta sonra gelin dedi. Gittigimizde 7+2 olacagiz insallahÇok az kalmış keseyi kaç hafta kaç günlükken gördünüz
Maşallah insallah duyulur sağlıkla 6+2 de gideceğim ben de kalp atışı için erken mi bilemedim5+1’de keseyi gorduk. 2 hafta sonra gelin dedi. Gittigimizde 7+2 olacagiz insallah
benimkinin aynısı Keseyi henüz doktorumuz izinde diye göremedik. İnş haftaya gelecek ve randevu alabiliriz :)Merhaba
Yaş 24
Tahmini Doğum Tarihi: 29.01.22
ilk çocuk (insallah)
5+6 içerisindeyim şu an. Keseyi gördük şimdilik doktorumuz haftaya perşembe görünür inşallah dedi :) Hayırlısıyla ben de Ocak annesi olacağım inşallah
Canım, arttırabilecek şey nedir mesela? Aman dedim et vs yemeğim ağır geliyor, brokoli karnıbahar yaptım bu sefer de gazdan ölüyorum...Şişkinlik ve gaz problemini özellikle doktoruma sordum...Çok normal vucut ordaki gelişime elbet bir tepki gösterecek bu da onun göstergesi sadece bununla kalması başka şeylerin eşlik etmemesi büyük nimet dedi...Daha fazla arttırabilecek şeyler yememeye dikkat et yürüyüş yap dedi...
Görümcemin oğlu kaç kere ölümden dönmüştür şimdi bi tane daha oğlu oldu o da öyle yüreği ağzında hep Tabi herşeyin hayırlısı. Yaramazlıkları da tatlı oluyor o da ayrı konuYa erkek cocuk gercekten cok farkli mi oluyor. Benim kizim var, sakin bi cocuktur Allah icin yormaz beni. Erkek cocuk konusunda boyle seyler okuyunca sasiriyorum o kadar mi farkli diyorum. Gerci daha erken bisi belli degil cinsiyetle ilgili de mesaji gorunce sorayim dedim. Nolur nolmaz:)
Duyulur bence ben 5+4 te duydumİnsallah canım sağlıkla duyarsnız 6+2 de duyulurmu kararsızım ben de. Doktorum çağırdı ama bilemedim