2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tsh konusunu cok takıyorum sabah beri
Serbest t4 le birlikte daha cok onem arz ediyormus sanırım
O normal görünüyor
nerdeyse bir hafta sonraya randevu bulabilddim özelden o da
Docent bi dr cok medhedilen
İns memnun kalırım
İlgilenen , bilgisini Aktaran herkese cok teşekkür ediyorum

Aynı haftadayız benim de maalesef artıyor korkuyorum henüz çıkarmadım ama zor tutuyorum kendimi
Bı arkadaş söylemişti burda ilik suyu iyi geliyormuş bebeğin gelişimine diye bu gün kaynatayim dedim kaynarken kokusu bı vurdu 3 kaşık alabildim 1 saat midemde zor tutabildim inşallah daha da artmaz yaa

Ben çıkarmıyorum ama tek yediğim kraker meyve leblebi, bugün doktoruma söyledim birley olmaz o kadar olcak dedi, çıkartmadığım için ilaç vermedi, 1 ay daha sürer dedi
Benim midem direk baskı yapıp tepiyor yemeklerde sorunum yok tabi kokusuz şeylerde inanır mısınız eşim kahve içip gelince bı kötü kokuyor kahve anlatamam ama eşime söyleyemedim

Benim de bugun tadim yok o anlamda. Yine de sukur diyorum.
Bazen iyi oluyorum bazen bı halsizlik yorgunluk çöküyor uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alırız bu günlerin pekte bı sıkıntısı yok bebislerimiz sağlıklı olsun da cektiklerimiz sorun değil geçer Allah'ın izniyle

Korkmaa gercekten meraklanma. Bi kere o zeka geriligi vs icin en onemli sey genetik faktor. Ailenizde genetik bir rahatsizlik olacak, cok kotu besleneceksin, bir de uzun sure tedavi edilmemis hastaligin olacak fln fln. Uyusturici bagimlilarinin bile sapa saglam cocuklari oluyor. Sen tabi ki got doktoruna belki dusuk doz bi ilac verir hemen toparlanirsin. Endiselenecek bir sey yok. Dr. Kagan Kocatepenin videosunu izle.rahatlarsin

Bı arkadaş söylemişti burda ilik suyu iyi geliyormuş bebeğin gelişimine diye bu gün kaynatayim dedim kaynarken kokusu bı vurdu 3 kaşık alabildim 1 saat midemde zor tutabildim inşallah daha da artmaz yaa
Ay ilik suyunu şimdi okuyunca bile midem bi tuhaf oldu İnşaallah artmaz bazılarının bu haftalarda başlayıp artmış inşaallah bizimki öyle olmaz

Ay ilik suyunu şimdi okuyunca bile midem bi tuhaf oldu şimdi İnşaallah artmaz bazılarının bu haftalarda başlayıp artmış inşaallah bizimki öyle olmaz
Ben burda okuyunca bazıları hemen başladı falan diyince dedim heralde bende olmuycak sevindim birde anneme çektim heralde dedim annemin hiç olmazmis lakin bu gün baktım benim midem hiç normal değil birde çıkartınca bende baş ağrısı oluyor beynimin damarları sanciyo

Şu haftalar daha yeni yeni yediklerimizden beslenmeye başlıyor galiba o yüzden çok takmamak lazım ben şahsen öyle yapıyorum kendimi sıksam stresten hiç yiyemeyeceğim bende de açlık baş ağrısı yapıyor maalesef ki benim de ağrıyor

Sen kalp atışını gördün mü canım ben en son 1 hafta önce gitmiştim kese vardı sadece

Ben seyi merak ediyorum hic midesi bulanmayan var mi? 7.haftayi gecmis ama sifir bulanti. Merak etmeyin soyleyin nazar etmiycez

:)) benim bulanmıyor. Normalde aç kalınca hafif keyifsiz midem kazınır öyle şeyler oluyor. Acıkınca çok az bulanır kazınır arası bir kaç saniyelik. Bugün tatlı çok yedim onun için hafif bulantı var ama midem ağzıma gelecek gibi değil rahatsız etmiyor. Tuzlu yesem geçecek gibi daha da şişmiyim diye yemiyorum

Ben duydum canım kese için gittiğimde. 5+5 teydim. Geçen hafta dündü. Ama erken duymuşum ben burada okuyorum hep bi hafta sonra duymuşlar benden
Benimki 5+4 de gittiğimde sadece kese vardı 5mm ve Dr kese biraz düzensiz dedi moralimi de baya bı bozdu sana zahmet olmazsa ultrason resmini atar misin kesenin şekline bakmak istiyorum seninle aynı hafta da olduğumuz için

Benimki 5+4 de gittiğimde sadece kese vardı 5mm ve Dr kese biraz düzensiz dedi moralimi de baya bı bozdu sana zahmet olmazsa ultrason resmini atar misin kesenin şekline bakmak istiyorum seninle aynı hafta da olduğumuz için
Canım böyle. Kesenin boyunu bilmiyorym ama o yazmıyor bende.

Eklentiler

• AC3567D1-581B-485B-AB92-06EC50CE25FA.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 86
Canım böyle. Kesenin boyunu bilmiyorym ama o yazmıyor bende.
Oyyy maşallah buna nasıl aşık olunmaz rabbim size bağışlasın evladınız
Benimki böyleydi 5+4 moralimi bozmak istemiyorum sabırlı olup saliyi bekliycem inşallah

Eklentiler

• IMG-20210529-WA0000.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…