• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bnde de henüz yoğun bulantı yok. İnş da olmaz. Yada daha erken bilmiyorum🤷🏼‍♀️

Selam hamişler
Saglikocagindan geliyorum tsh baya yuksek çıkmış tahlillerimde
Sınır 4.81 ken
Benimki 6.41
Acilen kadın doguma gozukmen gerek dedi
Randevu aldım ama persembeye verdi en erken benim gibi yuksek olan var mi? Cok endise ettim😥

Selam hamişler
Sınır 4.81 ken
Benimki 6.41
Randevu aldım ama persembeye verdi en erken benim gibi yuksek olan var mi? Cok endise ettim😥

Var var korkma. Bden troid hastasihim. TSH 5. haftadayken 9.2 cikti. Hemen ilacimin dozunu yukselltim 2 hafta sonra cok sukur 1.6ya dustu. Merak etme hicbir sey olmaz

@Statusahibi TSH yuksekligi gebe kalmada ve gebelikte evet sorun ama bebege etki etmesi icin bu degerin cok ciddi yuksek olmasi ve cook uzun sure tedavi edilmemesi durumunda olabiliyor (yani kesin degil hala da sadece risk). Cunku ilk uc ay bebek annenin tiroid hormonlarini kullaniyor 3. aydan sonra kendi uretiyor. Sen hem kadin doguma hem de endokrine gorun ilacla ayarlanir merak etme. Bir de tavsiyem gluteni ve sekeri mumkun oldugunca azalt. Iyotlu tuz kullanmaya calis

Selam hamişler
Sınır 4.81 ken
Benimki 6.41

İlaç kullanırsın toparlarsin merak etme bir de glutensiz beslenmeyi bir araştır derim tiroid hastalıklarında fayda ediyor .

Bulantılarım yoğunlaşıyor maalesef ben artık olmaz sanıyordum ama yeni başlıyormuş:KK43:

İnşallah çok zorlanmazsin benim en çok 5-6 haftalarda oldu şimdi azalmaya başladı ama acayip şekilde tiksinti oluyor vernel in pembesinden acayip tiksindim ki çok fazla koyup mis gibi kokardı nevresimler kıyafetler şimdi kokuyu aldığım an yeniden yıkıyorum 😌😌😌

Bulantılarım yoğunlaşıyor maalesef ben artık olmaz sanıyordum ama yeni başlıyormuş:KK43:
Ay sorma benimde daha yeni tiksinme ve bulantı başladı yemek görmeye tahammulum yok açım ama canım hic bisey istemiyor böyle tiksinme geldi yani :((( umarm kusma ve yoğun bulantı olmaz ya dua ediyorum

Selam hamişler
Sınır 4.81 ken
Benimki 6.41
Doktoruna sor da bana tsh düşürmemde selenyum çoketkili oldu sen de dene

Kızlar bugün bizde kalp atışını duyduk, 7 yaşında oğlum var onada bi kutu hazırladım, içine emzik ultrason fotosu koydum, hemen anladı çok sevindi gözleri doldu, 1 aydır ona söylemek için heycanlanıyordum ☺️
Yaaa süperr çok tatlııı😍😍 Sağlıkla nasip etsin Allah♥️ Bende daha 15 inde gidicem kalp atısı için

İnşallah çok zorlanmazsin benim en çok 5-6 haftalarda oldu şimdi azalmaya başladı ama acayip şekilde tiksinti oluyor vernel in pembesinden acayip tiksindim ki çok fazla koyup mis gibi kokardı nevresimler kıyafetler şimdi kokuyu aldığım an yeniden yıkıyorum 😌😌😌
Ben de öyle her zaman kullandığım orkide vernelden tiksindim😬 artar diye korkuyorum sabahları çok zorlanıyorum annelik hakkı hemen başlıyormuş. Canım annemi şimdiden anlamaya başladım bile 😔

Kızlar bugün bizde kalp atışını duyduk, 7 yaşında oğlum var onada bi kutu hazırladım, içine emzik ultrason fotosu koydum, hemen anladı çok sevindi gözleri doldu, 1 aydır ona söylemek için heycanlanıyordum ☺️

Benim de ayni yaşta oğlum var söylememek için zor tutuyorum kendimi ama kafam çok karışık zaman konusunda :) :)

Ay sorma benimde daha yeni tiksinme ve bulantı başladı yemek görmeye tahammulum yok açım ama canım hic bisey istemiyor böyle tiksinme geldi yani :KK43:(( umarm kusma ve yoğun bulantı olmaz ya dua ediyorum
Yaa Allah kolaylık versin 😔Ben birşeyler yiyince düzeliyor biraz aç karnına çok sıkıntı yaşıyorum sabahları. Bu saate kadar birşey yiyemedim az önce kahvaltı yaptım şimdi çok şükür iyiyim. Tiksinerek de olsa yemek iyi geliyor yine. Hem ilaçları da alabiliyorum

Ben de öyle her zaman kullandığım orkide vernelden tiksindim😬 artar diye korkuyorum sabahları çok zorlanıyorum annelik hakkı hemen başlıyormuş. Canım annemi şimdiden anlamaya başladım bile 😔

İlk gebelik mi 🤗🤗 benim ikinci ama çocuğum çok usluydu hala uslu masallah bu şimdiden belli ediyor kendini huyu akıllı olsun inşallah 37 den sonra kafam kaldırmaz 😂😂😂

İlk gebelik mi 🤗🤗 benim ikinci ama çocuğum çok usluydu hala uslu masallah bu şimdiden belli ediyor kendini huyu akıllı olsun inşallah 37 den sonra kafam kaldırmaz 😂😂😂
İkinci gebelik öncesinde bi düşüğüm vardı tam bu haftalarda düşmüştü. Onun korkusu da ayrı tabi😔 ilki uslu olduğuna göre büyük ihtimal kızdır😁

İkinci gebelik öncesinde bi düşüğüm vardı tam bu haftalarda düşmüştü. Onun korkusu da ayrı tabi😔 ilki uslu olduğuna göre büyük ihtimal kızdır😁

Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yaşayalım inşallah 💙💙🙏🙏 erkekim var bir tane .Yani bizim gibi anne babadan böyle çocuk nasıl olmuş bilmiyorum ama olmuş 😂😂😂 doğumda görmesem inanmam o derece 😂😂

Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yaşayalım inşallah 💙💙🙏🙏 erkekim var bir tane .Yani bizim gibi anne babadan böyle çocuk nasıl olmuş bilmiyorum ama olmuş 😂😂😂 doğumda görmesem inanmam o derece 😂😂
Ahahah🤣 çok şanslısın. Görümcemin de oğlu var ev survivor adasına dönmüş her an bir tehlike 🤣 sağlıklı olsun da hareketli ya da sakin fark etmez 🤗

Ahahah🤣 çok şanslısın. Görümcemin de oğlu var ev survivor adasına dönmüş her an bir tehlike 🤣 sağlıklı olsun da hareketli ya da sakin fark etmez 🤗

Annem bazen anlatır da erkek çocuğu gibi her akşam biri şikayet edermiş beni aileme ben çok hatırlamıyorum ya da hafızam silmiş o anları 😜😜😜 😂😂😂😂

Sağlıkla gelsin bidiklar inşallah surda 4-5 haftaya cinsiyetler belli olmaya başlar.Bakalim nelerimiz olacak .

Yaaa süperr çok tatlııı😍😍 Sağlıkla nasip etsin Allah♥️ Bende daha 15 inde gidicem kalp atısı için
Bizde kese göründükten 3 hafta sonra gittik, çok şükür Allah sizede sağlıkla nasib etsin, sayfadaki tüm annelere ve anne adaylarına inşallah ☺️🤲🏻
Benim de ayni yaşta oğlum var söylememek için zor tutuyorum kendimi ama kafam çok karışık zaman konusunda :) :)
Ya benimki çok dua ediyodu, çok istiyo, bugün doktora sordum, kalp atışını duyduk ilk zor durumu atlattık gönül rahatlığıyla söyleyin dedi, bizde sabırsızlanıyorduk zaten 🙈☺️

Back