2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet kuzum. Bence önlem amaçlı da 3 ay bırakmamaliyiz. Benim doktor 2 kere kan testimi olcturdu. Betam kaç hoc bilmiyorum. Keseyi goruruken haftanla uyumlu dedi sadece. Nasıl rahat bı adam Allah'ım
Boşver canım ya, bir süreden sonra artık beya meta önemli de değil, ultrasonda görüyorsun kontrollerde :))) Güven doktoruna gerisini boşver :)))

Aynı doktora 10 gün arayla gittim . Birinde adet tarihime göre 3 gün küçük çıktı. Diğerinde 3 gün büyük. 3-4 günlük ölçüm farkı olabilir, bebeğin pozisyonundan kaynaklı dedi.

Aynı doktora 10 gün arayla gittim . Birinde adet tarihime göre 3 gün küçük çıktı. Diğerinde 3 gün büyük. 3-4 günlük ölçüm farkı olabilir, bebeğin pozisyonundan kaynaklı dedi.
İyi bari rahatladım zaten pimpiriğim bebekler iyi kese düzgün dedi ama günü özeldeki doktorumdan küçük çıkınca ufak çaplı bir tutuştum çok fark yok gerçi de

olsa bile
hamillrigin som ayi nasil geciyor merak ediyorum cok agirlasma oluyormu

olsa bile

Son ayı en heyecanlı ay bana göre ha geldi ha gelecek . Derken zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun . Tabi birde ilk gebelikse daha da heyecan var . Ama sonu mutluluk inşAllah
gebelik kesem son adet gore kucuk cikti bu gec dollenmeden kaynakli midir?
Olabilir canım . Benim bugün randevum vardı . Kese görülüyor. Ama hala bebek görünmedi inşAllah ayın 14 de tekrar gidecem o zman 7-8 haftanın içinde olacam tam net birşey görürüz dedi doktor . Hayırlısı olsun inşAllah. Hepimiz için

Kalp atışını da o gün duyarsınız galiba... :) Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz :)

olsa bile

Çocuk büyüdükçe ağırlaşıyosun nefes almakta biraz zorlaşıyor.Çok çabuk yoruluyorsungeceleri birazcık uyumakta zorlanıyorsunara sancılar giriyor kasılmalar başlıyor.tavsiyem eğer normal doğum ise ya nişanın yada suyun gelecek korkup hemen hastaneye koşmasancıların 5 dakika da bı gelmesine dikkat et bolca duşa gir açılma olsun.Yoksa hastanede ne zaman geçiyor ne o doktorlar kibar davranıyordeneme tahtası gibi gelen geçen bı el atıyorama rabbim sabrını veriyor sağ sağlim kucamıza almayı nasip etsin.umarım korkutmamışımdır

Kızlar touch grubu testlerini yaptırdınız mı özeldeki doktorum istedi ama 400 tl özelde. bende devlete randevu aldım ama yapcaklar mı orda acaba bilmiyorum
Ben özelde yaptırdım, Allianz sigortam vardı, bu testlerden rubella igm hariç hepsini karşıladı. Onun için de 200 tl alındı. Devlet yapar mı tam bilmiyorum ama benim doktorum hep sağlık ocağına yönlendirirdi, bunları orası yapmaz özele gitmen gerek dedi. Heralde devlet yapsa söylerdi ama devlet herşeyi de yapıyor normalde bana yapar gibi geldi.
gebelik kesem son adet gore kucuk cikti bu gec dollenmeden kaynakli midir?
olabilir canım sorun yoktur
Hayırlı olsunn çok normal farklı çıkması bebeklerin duruşuna göre değişiyor dedi bana doktor

Arkadaşlar merhaba. İlk gebeliğim 7. Hafta içindeyiz. Geçen cuma muayenem vardı şükür kalp atışını duyduk bebeğimizin. Bulantı gibi şikayetlerim yok maşallah ama ya kalbi durursa diye evham yapıyorum sürekli. Aklıma kötü şeyler geliyor Allah korusun öyle bi durum olursa anlaşılır mı?

Anlaşılır canım sancın olur ve çok şiddetli karın ağrısı olur.içini rahat tut kötü şeyleri getirme aklınaBir yerde okumuştum eğer sağlıksız bir gebelikse vücut onu kendisi aktarmış zaten Rabbim hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin zaten

3 sene önce gebeligim bebegimin kalbi durması sonucu kürtajla sonlandı ama ben kontrole gidene kadar hıc bisey anlamadım yani malesef anlasilmıyo

Evham yapma canım. Bnm ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. Belim şiddetli ağrımıştı. Belirtisi midir bilmiyorum ama. Anormal bir ağrıydı. Allahım korusun İyi düşünelim iyi olsun

3 sene önce gebeligim bebegimin kalbi durması sonucu kürtajla sonlandı ama ben kontrole gidene kadar hıc bisey anlamadım yani malesef anlasilmıyo
Kişiden kişiye değişiyor o zaman 1 hafta önce arkadaşımın 3 aylık bebeğinin kalbi durmuş 1 gün önce ertesi gün çok şiddetli karın ağrısı ile düşük yaptı o yüzden anlaşılıyor demiştim

Kizlar benim arada bi midem tepiyor sonra geçiyor bazen kendimi çok halsiz hissediyorum acayip üşüyorum sizinde böyle oluyor mu
Üsume bendede oluyor özellikle ayaklarim buz gibi patiksiz terliksiz gezemiyorum oglumdada boyleydim cok halsiz hep bi uyuma istegi var bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacak haftalarımiz aynı seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…