• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Belkide öyledir ben hıc anlayamadım ben iki bebegimi kaybettim biri kendiliginden dustu o zamn çok siddetli karın agŕısi çektim sonra parca düsurdum oyle gitti digeride 10 haftalik kalbi durmus hic anlayamadim normal kontrole gitmistim oyle fark ettiler
Peki düşük sonrası gebe kalmanız uzun sürdü mü ? Buraya yaziyorum ama gözden kaçmış olabilir sizin için bende ocak annesi olacaktim maalesef bebegimi kaybettim kendiliğinden düştüğü için doktor beklemenize gerek yok dedi ama korkuyorum ya uzun süre olmazsa diye yasim da 36 çünkü

İşte bu şekil benim kafamı karıştırmıştı. Bazen böyle söyleniyor bazen de 7.hafta bittiği için 8.haftamdayım deniyor ya 😬 ben en güzeli 1 buçuk ay diyeyim 8 bitince iki ay demeye başlarım😂

😂😂😂 Yaş hesabı gibi bu da 🤓🤓🤓 ilk gebeligimde bunun çok karışıklığını yaşamıştım şimdi akıllandim aman + falan boşver haftan neyse onu de geç diyorum 🙃🙃🙃

Üsume bendede oluyor özellikle ayaklarim buz gibi patiksiz terliksiz gezemiyorum oglumdada boyleydim cok halsiz hep bi uyuma istegi var bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacak haftalarımiz aynı seninle 😊
Bugün iki çorap bir patikle gezdim böyle bir üşüme olamaz aynı şeyleri yaşıyormuşuz gerçekten:)

Peki düşük sonrası gebe kalmanız uzun sürdü mü ? Buraya yaziyorum ama gözden kaçmış olabilir sizin için bende ocak annesi olacaktim maalesef bebegimi kaybettim kendiliğinden düştüğü için doktor beklemenize gerek yok dedi ama korkuyorum ya uzun süre olmazsa diye yasim da 36 çünkü
Çok geçmis olsun size öncelikle rabbim hayırlı saglıklı gebelikler nasip etsin
Ben evlendim 1 sene cocugum olmadı sonra testle gebe kalďigimi ogrendim 2 gun sonra kanamam basladi doktora gittim igne yaptilar progestan fitil verdiler eve gittim çok sancim oldu ve düsuk yaptim tam 7 ay sonra hamile kalabildim hic bi sorunumuz olmamasına ragmen

Merhaba kizlar bende nasipse 6+2 hamileyim 5+3de keseyi ve yolk kesesini gorduk cumartesi çağırdı kalp atisi icin ama bende bel agrisi var biraz endişeliyim sizce normal mi sizdr durumlar nasil acaba yorumlarınızi bekliyorum

olsa bile

hamillrigin som ayi nasil geciyor merak ediyorum cok agirlasma oluyormu
Karında ağırlık hissetmiyorsunuz ama hareket etmek zorlaşıyor, vücut kendini zor taşıyormuş gibi bir his. Nefes almak biraz zorlaşıyor. Ama en yoğun ay oluyor genelde, son hazırlıklar, uykusuz geceler 😊

Stres hamile kalmayı zorlaştırıyor. Yaşı dert etmeyin, ben 39 yaşındayım mesela 😊 Allah kısa sürede yeni bir bebek verir size inşallah.

Üsume bendede oluyor özellikle ayaklarim buz gibi patiksiz terliksiz gezemiyorum oglumdada boyleydim cok halsiz hep bi uyuma istegi var bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacak haftalarımiz aynı seninle 😊
Sağlıklı olsunda cinsiyet hic önemli değil tabi ben bekarligimda hep kızım olsun isterdim 🤩🤩

Arkadaşlar merhaba. İlk gebeliğim 7. Hafta içindeyiz. Geçen cuma muayenem vardı şükür kalp atışını duyduk bebeğimizin. Bulantı gibi şikayetlerim yok maşallah ama ya kalbi durursa diye evham yapıyorum sürekli. Aklıma kötü şeyler geliyor :KK43: Allah korusun öyle bi durum olursa anlaşılır mı?
Bende senin gibiydim ama doktorum kesinlikle stres yapma daha çok etkilenir dedi kendi kendime zarar vermek fikri çok kötü geldi bana . Benim de ilk gebelik eve ultrason cihazı alcam nerdeyse 😅 Allaha dua et iyi şeyler düşünmeye çalış Allah bebeklerimizi korusun 🙏🏼

Allahım sızlere tez zamanda saglıklı bebekler versın ınsallah unutursunuz bugunlerı yavrularınızı kucagınıza alınca. Ilk tup bebek tedavim negatıf oldugunda dunya basıma yıkılmıstı arastırınca sagglıklı bebeklerın anneye tutundugunu ogrenınce kendimi teselli etmeye basladım.
Şöyle söyleyeyim bugün doktorumu değiştirip bir profesöre kürtaj oldum hsg resimlerimi görünce doktorlar deneme yanılma yoluyla hareket etmişler t rahimlisin ameliyat olman lazım dedi inşallah iki aya kadar ameliyat olacağım sonrası Allah Kerim

Ben düşünmüştüm ama doktorum ilk dogumdan snra en az 4 yıl geçmesi gerekiyor demişti 3yil olacak o yüzden yapamiyorum

İlk doğumunuzun üzerinden ne kadar süre geçti acaba

Genetik test yaptırdınız mi kusura bakmayın sizi üzmek için sormuyorum yardımcı olabilirim belki bir yol olur diye soruyorum aynılarını yaşadığım için bnm MTHFR c677t homozigot tespit edildi 4binlik ile gene kaybettim 6binlik ile kızımı kucağıma aldim
Hepsi yapıldı benim de o gen bozuk ama bugün kürtaj olduğum profesör senin düşüklerinin sebebi t rahim dedi ameliyat olacağım iki aya kadar inşallah sonrasında ben de kucağıma alabilirim

Ben bugün gittim doktora kendiliğinden düşmüş bir operasyona gerek yok dedi doktor ve operasyon olmadığım içinde antibiyotik vermedi hic beklemenize gerek yok tekrar gebe kalabilirsiniz dedi
Kendiliğinden düşmüş derken canım kanamayla mı düştü benim vücudum bebekleri atmıyor lekelenmelerim olsa da kanamam asla olmuyor bugün doktora sordum düşük önleyici iğneler ölü bebeği tutuyor vücudunda ama yaşatmaya yaramaz dedi Allah sabrını versin canım üzülme diyemem ben de üzülüyorum ama Rabbim cennetinde kavuştursun 💚

Hepsi yapıldı benim de o gen bozuk ama bugün kürtaj olduğum profesör senin düşüklerinin sebebi t rahim dedi ameliyat olacağım iki aya kadar inşallah sonrasında ben de kucağıma alabilirim
İnşallah canım sevinmelisin nedeni bulunduğu için neden bulunursa tedavide olunur Allah dermansız dert vermesin kimseye inşallah ilerkeyen zamanlarda bizlere hayırlı haberler de verirsin

Back