• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kişiden kişiye değişiyor o zaman 1 hafta önce arkadaşımın 3 aylık bebeğinin kalbi durmuş 1 gün önce ertesi gün çok şiddetli karın ağrısı ile düşük yaptı o yüzden anlaşılıyor demiştim
Belkide öyledir ben hıc anlayamadım ben iki bebegimi kaybettim biri kendiliginden dustu o zamn çok siddetli karın agŕısi çektim sonra parca düsurdum oyle gitti digeride 10 haftalik kalbi durmus hic anlayamadim normal kontrole gitmistim oyle fark ettiler

Selam kızlar ben de tüp bebekle 6 haftalık hamileyim nasip olursa ocakta olacak doğumum. Cuma günü keseyi gördük pazar günü kanamam oldu şimdi leke şeklinde oluyor arada. Bugün tekrar doktora gittik kanama alanı var dedi kese büyümüş 14mm ama bebek yok dedi. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği ve kalp atışını? Normal mi sizce? Boş gebelik olmasından korkuyorum
hayırlı olsun canım ben 6 hafta 4 günlükken kalp atışını duymuştum. aklına kötü şeyler getirme inşallah duyarsın en kısa zamanda

A
Arkadaşlar merhaba. İlk gebeliğim 7. Hafta içindeyiz. Geçen cuma muayenem vardı şükür kalp atışını duyduk bebeğimizin. Bulantı gibi şikayetlerim yok maşallah ama ya kalbi durursa diye evham yapıyorum sürekli. Aklıma kötü şeyler geliyor :( Allah korusun öyle bi durum olursa anlaşılır mı?
Kendiliğinden düşecekse anlaşılıyor, kalbi durduğu halde düşmezse anlaşılmıyormuş sanırım erken haftalarda. Daha ileriki haftalarda durum daha farklıdır tabi.
Ama böyle şeyler düşünmek yerine daha pozitif şeyler düşünmenizi tavsiye ederim.

Kızlar çok basit temel bir soru sorucam kaç haftalık olduğunu söylerken mesela 6+4 te 7.haftamdayım mı diyosunuz 🤣
Ben kabaca kaç aylık olduğunu söylüyorum.
hafta olarak söylediğimde genelde yani kaç aylık oluyo gibi bi soru daha aldığımdan direk ayını söylüyorum artık 🤣

Kizlar benim arada bi midem tepiyor sonra geçiyor bazen kendimi çok halsiz hissediyorum acayip üşüyorum sizinde böyle oluyor mu 🤔🤔
bugün sabah yatakta gözlerim açar açmaz bir titredim bir titredim anlatamam sıtma tuttu sandım o 5,6 dakika bana bir saat gibi geldi sonra tekrar uyumuşum bebiş vücudu yoruyor galiba byümeye çalışırken herşeyi bizden alıyor ya kanımız mı düşünüyor kan can olurken anlamadım

Belkide öyledir ben hıc anlayamadım ben iki bebegimi kaybettim biri kendiliginden dustu o zamn çok siddetli karın agŕısi çektim sonra parca düsurdum oyle gitti digeride 10 haftalik kalbi durmus hic anlayamadim normal kontrole gitmistim oyle fark ettiler
Çok üzüldüm umarım bunu sağlıkla kucağına alısın

Back