• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Suda doğumu araştırmıştım ama Türkiye de henüz çok yaygın olmamakla birlikte onların özel küvetleri varmış. küveytteki suyun sürekli değişmesi gerekiyormuş yoksa anne oraya işeyedebiliyor fln filan... buradakiler yani çok sterilize olmayabiliyorlarmış. Mikrop kapma olasılığı çok yüksek yani..o yüzden suda doğum iÇin gerçekten her yönüyle güvendiğiniz bir hastaneye gidin derim👍🏻
Hmm bende yeni araştırmaya başlamıştım.Bu konuda çok fazla bir bilgim yok.Bende araştırıp iyi bir yere gitmek istiyorum.Aklıma yatmazsa eğer mecburen normal doğum olacak☹️bilgilerin benim için çok faydalı oldu teşekkürler arkadaşım🥰🥰

Günaydın hangi özel hastanede yapılıyor biliyomusunuz.Ben lokman hekim ve medikal Park hastanelerine sordum orada yapılmıyor.
Bilmiyorum maalesef. Birkaç yıl önce bir yerde okumuştum, yabancı bir ebe varmış. O doğumdan bir süre önce eve gelip evde yaptırıyormuş.
ben pimpirikli biri olduğum için hastane seçerken bile yenidoğan yoğun bakım ünitesi iyi olan bir hastane seçmiştim. Ne olacağı belli olmaz.

Kızlar selam nasılsınız? Sizde de akıntı oluyomu bende bu ara fazlaca akıntı var anlamadım sebebini? Bide kızlar benim doktorumda alttan baktı 2 kez metak etmeyin inanın onlar en ufak zararlı bir sey olsa asla yapmazlar böyle bisey icinizi ferah tutun🥰
Başlarda akıntı oluyor. Kokulu, renkli vs olursa doktorunuza danışın ama, enfeksiyon olabilir.

Ankara da hangi doktora gidiyorsunuz? Birde özel sigorta araştırdınız mı hiç? Sanırım sigortayla hastane ve doktor seçimi yapılabiliyor, ve uygun fiyat olabiliyor.
Ben şuan yeni olduğum icin beştepe de Sami Ulus Hastanesi'ne gidiyorum.Evet sigortayla hastane ve Dr seçimi yapılıyor.Ama bildiğim kadarıyla sıgorta firmalarında kendi anlaştıkları hastanelerde muayene ve doğum yapatırıyorlar.Sorun yaşamamak için önce Dr bulup Sıgortayı bulduğum doktorun Hastanesi'ne uygun yaptırmak istiyorum ben🥰

Ben şuan yeni olduğum icin beştepe de Sami Ulus Hastanesi'ne gidiyorum.Evet sigortayla hastane ve Dr seçimi yapılıyor.Ama bildiğim kadarıyla sıgorta firmalarında kendi anlaştıkları hastanelerde muayene ve doğum yapatırıyorlar.Sorun yaşamamak için önce Dr bulup Sıgortayı bulduğum doktorun Hastanesi'ne uygun yaptırmak istiyorum ben🥰
Hastanelerle de konuşun derim. Bazen uygun paket fiyatları sunuyorlar, sigortanın bekleme süresi gibi sıkıntıları oluyor. Ben Medicana’ya gidiyorum.

Bilmiyorum maalesef. Birkaç yıl önce bir yerde okumuştum, yabancı bir ebe varmış. O doğumdan bir süre önce eve gelip evde yaptırıyormuş.
ben pimpirikli biri olduğum için hastane seçerken bile yenidoğan yoğun bakım ünitesi iyi olan bir hastane seçmiştim. Ne olacağı belli olmaz.
Bende evde yaptırmam zaten hastane ortamı olsun daha iyi olur.Şu zor dönemlerimizi bir atlatalım da hayırlısıyla buluruz biryer herhalde😂

Hastanelerle de konuşun derim. Bazen uygun paket fiyatları sunuyorlar, sigortanın bekleme süresi gibi sıkıntıları oluyor. Ben Medicana’ya gidiyorum.
Ay ne güzel siz bulmuşsunuz gideceğiniz yeri Medikal Park ile konuştum sadece doğum olursa 5500 dedi muayene ile birlikte okursa 9500 dedi. Şuan onun arayışındayım.lokman hekimde Antalyalı Meltem hoca var bı onun yanına gidecem.😂 Ay ne kadar zormuş unutmuşum bu işleri 🥰evde 2 tane var otusana oturduğun yerde 😂ağrısız başımı ağrıtmışım😂

Ay ne güzel siz bulmuşsunuz gideceğiniz yeri Medikal Park ile konuştum sadece doğum olursa 5500 dedi muayene ile birlikte okursa 9500 dedi. Şuan onun arayışındayım.lokman hekimde Antalyalı Meltem hoca var bı onun yanına gidecem.😂 Ay ne kadar zormuş unutmuşum bu işleri 🥰evde 2 tane var otusana oturduğun yerde 😂ağrısız başımı ağrıtmışım😂
99 a 100 ağır gelmez derler 😂😂😂😂

Hayırlı olsunnn tatlımm bende merakla bekliyorum keseyi gördü doktorum gecen hafta 15 gün sonraya randevu verdi kalp atısı için ama progesteron değerim biraz düşükmüş 14,65 sizin kaçtı bir kutu progestan ve 3 günde 1 iğne verdi bende çalısıyorum yatmana izin rapora gerek yok dedi ama endişeliyim tabi
Dün kan verdim canım, progesteronum 24 çıktı. Progesteron ek takviye verdi.

Ah ahh. Almanyada bu söz konusu bile değil. İlki sezeryan olsada ikinciye bütün doktorlar normal gözüyle bakar. Aşağılamak değil amacım ama Türkiyedeki çoğu doktor rahata alışmış kes al kes al. Ülkenin %60 sezeryan ki bu çok üzücü bi durum.
Siz de mi Almanyadasınız yoksa :)

Canıııııım kızlar selam...
Progestan fıtıl ve gobekten ıgne kullanıyorum. Akıntı oluyor malesef dr a sordum olacak dedı. Alttan bakıyorlar 12. Haftaya kadar ılk hamılelıgımde oyle oldu. Toxoplazma rubella ve cmv degerlerıme bakıldı benım gebelık oncesı onemlıymıs.
Yalvarıyorum baktırmayan varsa gotsın tıroıd degerlerıne baktırsın. Benım degerım yukselmıs cok panık oldu doktorlar psikolojimi bozdu onların paniği. Iyot takvıyesı verdı dahılıye uzmanı ve tıroıd ılacımı yükseltti. Gebelıkte de cıkabılıyormus

Back