2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsallah biter o lekelenmelerinde bende kasık ağrışarından cok tırsıyorum yani doktorum normal dedi ama cevremizde duyduklarımız o kadar korkutmuski ikna edemiyor doktor bile bazen
Bitmesini beklerken yoğunlaştı korkuyorum bunu da kaybedicem diye

Canım geçmiş olsun. Bnm de lekelenmelerim pembemsiydi rengi kırmızıya döndü. Elim kolum kırıldı. Bn de çok yoruldum kaybetmekten. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inş

6 haftalikken bildiğiniz adet kanaması yaşadım çok fazlaydı hemen hastaneye gittik bebek ve kalp atışını duyduk hemen iğne vuruldum ve progestan kullanıyorum hala. Şikayetim cok şükür kalmadı içinizi ferah tutun yiyecek ekmekleri varsa dünyaya gelecekler

Canım adet döngüne göre bugün adet günün müydü?
Hayır canım değilmiş ona da baktım. Geçen haftaymış adet günüm.

Kızlar bu progestan nasıl kullanılır?? Aldığım ilacım kağıdında ağızdan yazıyor, ama doktor reçeteye vajinal yazmış. Kafam karıştı, sabah ve akşam alacağım

Ben de progestan kullanıyorum vajinal yoldan. Doktoruma sormuştum neden vajinal diye. Ağızdan aldığında etkisi yarıya düşüyor hem de çok fazla yan etki gösteriyor. böyle kullanılmasını daha uygun buluyorum dedi bana.

Canım çok geçmiş olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin vajinadan içeriye fitili iyice itebildiğin kadar iteceksin bir süre de yatacaksın geri gelmesin diye

Canım çok geçmiş olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin vajinadan içeriye fitili iyice itebildiğin kadar iteceksin bir süre de yatacaksın geri gelmesin diye
Beni takip eden doktoruma sordum bir de ben, bugün muayene eden ilk kez gördüğüm biriydi. Takibimi yapan doktor ağızdan diyince öyle aldım 200 mg. Ama hep söylediğiniz şekilde yazıyor internette, yarın gidince tekrar soracağım :/ en azından 50 mg de kalçadan iğneyle aldım. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.

Canım ben bazen iki tane birden fitil olarak alıyordum sen sor yine de ama korkma bir şey olmaz Allahın izniyle

Canım benimde daha önceki gebeligimde kanamam olmustu banada igne vurdular progestanıda fitil olarak kullanıyodum

Allah korusun öyle bir şey olmayacak bunu aklına geyir biliyorum cok zor bende olsam cok kötü olurum ama streste daha kötü etkiliyor ne yazıkki
İnş canım ama beni bu lekelenmeler kanamalar çok yoruyo. Önceki hamileliklerimde de yaşadığım için çok korkuyorum

Allah korusun. Insallah tutunsun bebis. Dinlenmeye dikkat ediyor musun? Gercekten kanamasi olanlar sadece WCye kalkiyor. Mumkun oldugunca uzan zorlanma hic
Ewt esnek çalışıyoduk zaten masa başı işim. Evde de hiçbir iş yapmıyorum bütün gün ayaklarımın altına yastık koyup uzanıyorum. Yarın esnek çalışma bitiyo hep işe gidicem bakalım inş biter artık bn de rahat bir nefes alırım

Hemen vajinal de koy bir şey olmaz ben sabah 3 tane akşam 3 tane vajinal tablet olarak koyuyorum her gün progestan vurunuyorum kalçadan ve yine her gün göbekten prolutex iğne vurunuyorum tüp bebekle oldu ve progesteronu düşük buldu doktor ekledikçe ekledi çok şükür arttı biraz değer

Ben hemde ne aşırı uyanıyorum uyuyana kadar bazen uykudan mide bulantısı ile uyanıyorum çok zorlanıyorum kızımda 2bucuk yaşında oldukça hareketli günlerim zor geçiyor
Ah canm aynen ilac kullanmaya başladım mecbur yoksa işe filan gidemem. Işe gitmeyi bırak hayat devam etmez öyle. Ilac azaltti bulantimi normal seviyeye getirdi. Ama ilaci ictikten sonra bile cikarmamak için neler çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…