• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen bende yaşıyorum canım normalde hiç huyum değildir uykudan uyanıp gitmek ama bu dönem böyleyim🙂 ağrıya gelince ben ağrıyla 2 kere uykumdan uyandım ikisindede 2. Günü lekelenme oldu . Ama acile gittiğimde kanama alanı gözükmedi problem yok dediler sanırım rahim büyüyor ondan o ağrılar oluyor 🤔 doktor progestan verdi onu kullanıyorum 20 gündür
Benim şuan lik bir leke falan gelmedi inşallah gelmez normalde arada bi sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum geçiyor lakin dün gece baya sancılı bı kramp girdi lavabodan sonra geçti 🤔🤔🤔

Evet bana oluyor hele bugün cok garip yani oturduğum yerden kalkarken bile bazen aşırı sancı atabiliyor garip bi sekilde lekelenme yok ama ürküttü beni yani
Ben doktora gitmek istiyorum bi göstermek istiyorum ama daha 2 gün önce gittiğim için sürekli ultrasona girmek de istemiyorum😔

Kizlar size birşey sorucam benim gece lavaboya kalkma huyum başladı sizinde oluyor mu ve dün gece acayip bı sancı vurdu dedim rahmim cikicak yerinden uykudan uyandım sancısına yine lavaboya gittim acayiptir geçti şiddetli bı kramp da diyebilirim ama çok şükür leke falan birsey gelmedi
Bende de var canım rahat her gece kalkıyorum resmen yada sabaha karşı sıkısmıs uyanıyorım böyle kasık ağrısıyla😂😂

Canim gittin mi Dr sonucunu bizede bildir olur mu rabbim evladını sana bağışlasın
Ewt gittim kesem yerindeydi çok şükür büyümüşte🙏🏻 Dr yeni tutunuyo ondan kaynaklı dedi. İğne verdi haftada 2 kere vurulucam. Rapor da verdi istirahat et kendini yorma dedi.
Ah canım çok sevindim keseyi gördüğüne. Çok şükür. Sağlıkla ilerlesin. Ben de bugün gideceğim. İnşallah biz de. Görürüz 🙏🙏🙏🙏🌺❤️
Canım benim çok tşk ederim. Dün kanamam oldu bugün dr a gittim tekrar kesemi gördüm büyümüş🙏🏻 Hadi sen de güzel haberler ver canım🥰🙏🏻

Aynen bende yaşıyorum canım normalde hiç huyum değildir uykudan uyanıp gitmek ama bu dönem böyleyim🙂 ağrıya gelince ben ağrıyla 2 kere uykumdan uyandım ikisindede 2. Günü lekelenme oldu . Ama acile gittiğimde kanama alanı gözükmedi problem yok dediler sanırım rahim büyüyor ondan o ağrılar oluyor 🤔 doktor progestan verdi onu kullanıyorum 20 gündür
Canim öyle agri yapıyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende de ağrı oluyordu ilk gebeligimde anlayamıyordum kanamam olunca kanama alanı da çıkmıyordu bunda o kadar hassaslasmisim ki ilk agrida hissettim idrar yolu enfeksiyonuymus ben bunu hep yaşıyordum ilk gebeligimde bebekten saniyordum dedim

Ewt gittim kesem yerindeydi çok şükür büyümüşte🙏🏻 Dr yeni tutunuyo ondan kaynaklı dedi. İğne verdi haftada 2 kere vurulucam. Rapor da verdi istirahat et kendini yorma dedi.

Canım benim çok tşk ederim. Dün kanamam oldu bugün dr a gittim tekrar kesemi gördüm büyümüş🙏🏻 Hadi sen de güzel haberler ver canım🥰🙏🏻
Çok şükür canım bol bol dinlen hiç yorma kendini su riskli dönemleri hayırlısıyla atlat canım 😍😍❤️❤️

Teşekkür ederim, yeni başladı ondan çok şaşırdım, normalde başta olurdu diye biliyordum burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla. Tam 9.hafta bitmiş 10’a girmiştik.
Korkmayın Allah in izniyle kanama alanı olur ama düşmez durur bebek. Benim de kanama alani yoktu ama düştü ,bebek sağlıklı olunca devam ediyor sanki .benim kanama alani yoktu ama kalp atışı düzenli degildi o yüzden Böyle bir çıkarım yaptim . Bi de alışkanlık olmus hep girip okuyorum yazılarınızı insallah bana da hayırlısıyla tekrar nasip olur

Çok şükür canım bol bol dinlen hiç yorma kendini su riskli dönemleri hayırlısıyla atlat canım 😍😍❤️❤️
Canım çok sağol🙏🏻🥰 İnş şu kanamalar lekelenmeler bi bitseydi zaten. Kanama alanından şüpheleniyodum ama dr bu konuyla ilgili bişi söylemiyo🤷🏼‍♀️

Dikkat et kendine canim cok sevindim inşallah tutunacak hayata 🙏🤰🏻💗

Canım çok sağol🙏🏻🥰 İnş şu kanamalar lekelenmeler bi bitseydi zaten. Kanama alanından şüpheleniyodum ama dr bu konuyla ilgili bişi söylemiyo🤷🏼‍♀️
Kanama alanı bebeğe yakın mi onu sorsaydin bali benimde kanama alanı var demişti ama su ana kadar leke dahil gelmedi çok şükür netten bakındım biraz vücut bunu eritebiliyormus

Benim bebeğim ölmüş Allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasın hoşça kalın arkadaşlar

Allah sabır versin .Ne diyebilirim başka bilemedim inşallah bundan sonra sağlıklı gebelikler yasayıp yavruna kavuşursun .

Seni incitmek istemem kaçıncı haftadaydin bir de belirti filan ne oldu .

Allah sabır versin .Ne diyebilirim başka bilemedim inşallah bundan sonra sağlıklı gebelikler yasayıp yavruna kavuşursun .

Seni incitmek istemem kaçıncı haftadaydin bir de belirti filan ne oldu .
Hiçbir belirti yoktu önceden de 2 kaybım var zaten bununla 3 oldu 8.haftadaydı

Korkmayın Allah in izniyle kanama alanı olur ama düşmez durur bebek. Benim de kanama alani yoktu ama düştü ,bebek sağlıklı olunca devam ediyor sanki .benim kanama alani yoktu ama kalp atışı düzenli degildi o yüzden Böyle bir çıkarım yaptim . Bi de alışkanlık olmus hep girip okuyorum yazılarınızı insallah bana da hayırlısıyla tekrar nasip olur
İnşallah en hayırlı zamanda olur, biz de çok istedik 1 senedir istedik kaç doktora gittik hepsi eşimde birşey buldu, çocuğu olmaz denilen adamın eşi hamile şimdi :) bizim için mucize şuanda inşallah sürer. Sonradan başlayan bu kanamalar can sıkıcı ama onu orda canlı canlı gördüm ya içim rahatladı. İnşallah bulunduğu alan esli konforune döner. Allah size de önceki için sabır versin, ben de dış gebelik geçirmiştim 3 ay uğraştım çok zordu. İnşallah siz de en hayırlı zamanda güzel haberi alacaksınızdır Allah’ın izniyle

Canim öyle agri yapıyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende de ağrı oluyordu ilk gebeligimde anlayamıyordum kanamam olunca kanama alanı da çıkmıyordu bunda o kadar hassaslasmisim ki ilk agrida hissettim idrar yolu enfeksiyonuymus ben bunu hep yaşıyordum ilk gebeligimde bebekten saniyordum dedim
Bütün tahliller yapıldı canım bende öyle düşündüm ama ondan da değil doktor ilk hamileliğin o yüzden olabilir diyor tek doktora da bağlı kalmadım içim rahat etsin diye ama bir sorun yok diyorlar

Back