• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba hanımlar , 5*4teyim bugün. Birkaç gündür garip belirtilerim var . Ağzımın tadı hiç yok. Metalik bir tat var. Çok açılmama rağmen doğru düzgün canım hiçbir şey çekmiyor . Bulantım başlamadı ama hiçbir şeyden tat alamıyorum. Ve saçlarım çok dökülüyor 😔
Bunların hangileri sizde var acaba
Hamilelikte östrojen artışından oturu sac dökülmeleri azalir ve saclar gurlesir diye biliyorum. Ama kaçıncı haftadan itibaren etkisini gosteriyor bilmiyorum dogrusu

Merhaba kizlar dün Dr kontrolüm vardı ya Dr beta ni da takip et bakalim güzel yükseliyor mu dedi bende bu gün acilden gidip kan verdim acildeki Dr illa alttan bakalım dedi ben daha dün bakıldı istemiyorum dedim baya inat sonucu üstten bakalım madem bakmadan beta isteyemem dedi karından baktı tabi ki ilgisizce dün üstten baktığında Dr birsry gorememisti bu gün üstten kese göründü tabi ukala tavirca burda birşey var kanama mi kese mi alttan bakmadigim için birşey diyemem dedi ama bariz ben bile anladım kese olduğunu tabi alttan olduğu gibi net değildi sanki yuvarlak gibiydi resmini vermedikleri için atamıyorum acaba alttan net olduğu için mi düzenli veya düzensiz kese diyebiliyorlar ama minik bı topidik vardı güzel birşey deme dün üstten gorunmedi ama bu gün göründü beta 4 saat sonra cikicakmis bakam kaç oldu değerim çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰

Benim kızım çok istiyor deniz, emir büyük yerden mecbur gidicez 🤣
İlk gebeliğimde de hiç çıkmamıştım denizden hiçbir şey olmadı şükür.
Deniz temiz ve çok kalabalık yerlerde girilmezse bir şey olmaz diye düşünüyorum aksine faydası var bence.

Evet bana oluyor hele bugün cok garip yani oturduğum yerden kalkarken bile bazen aşırı sancı atabiliyor garip bi sekilde lekelenme yok ama ürküttü beni yani
Bende de oluyor canım bugün hiç olmadığı gibi oluyor hatta keşke hangisi normal hangisi anormal bilebilsek değil mi evhamdan ölecez valla

Bende de oluyor canım bugün hiç olmadığı gibi oluyor hatta keşke hangisi normal hangisi anormal bilebilsek değil mi evhamdan ölecez valla
Hic sorma vallahi aynı seyi düsündüm yani böyle neden ağrıyor anlamıuorum yakınlarımda hamile olanlar var test yapmasa hamile olduğunu bile anlamaz o derece rahatlar bende hep bi tetikteyim sürekli lavaboya gidip kanama mı geldi diye bakıyorum

Kasık batmaları olur kızlar rahim büyüyor geriliyor ani hareketlerde bıçak saplanır tarzda olur gayet normal. İlk gebeliklerde daha çok olur hatta. Benim ikinci bende de oluyor ama ilk gebeliğimde çığlık atardım acıdan o derece olurdu yani.
Gerçekten mii yaaa süpersin valla rahatladım biraz cünkü dün keseyi gördük sıkıntı çıkmadı cok sükür dün hic yoktu bugünde şaka gibi vajinam ve bazen belimde ağrı oluyor diye gerçekten çok korkmuştum

Kızlar dün çok kötü mide bulantım vardı. Bugün uyandığımda da şimdi de pek yok. Sizde de böyle bir şey oluyor mu bazı günler mide bulantısında azalma falan?

Kızlar merhaba benm bugün değerim 3486 çıktı ama kese görünmedi 12 mayısta transferim olmuştu bir de demirim düşük çıktı ama doktor henüz ilaç vermedi çok yoğundu ilgilenmedi resmen ama bacak ağrısından uyuyamıyorum ilaç kullanan var mı demir için kullanıyosanız ne kullanıyosunuz
Merhabalar benimde demirim düşük çıktı ve iki gündür bacaklarım ağrıyor hasta oluyorum diye düşünüyordum demirle bir bağlantısı mi var acaba bilmiyordum

Merhaba kizlar dün Dr kontrolüm vardı ya Dr beta ni da takip et bakalim güzel yükseliyor mu dedi bende bu gün acilden gidip kan verdim acildeki Dr illa alttan bakalım dedi ben daha dün bakıldı istemiyorum dedim baya inat sonucu üstten bakalım madem bakmadan beta isteyemem dedi karından baktı tabi ki ilgisizce dün üstten baktığında Dr birsry gorememisti bu gün üstten kese göründü tabi ukala tavirca burda birşey var kanama mi kese mi alttan bakmadigim için birşey diyemem dedi ama bariz ben bile anladım kese olduğunu tabi alttan olduğu gibi net değildi sanki yuvarlak gibiydi resmini vermedikleri için atamıyorum acaba alttan net olduğu için mi düzenli veya düzensiz kese diyebiliyorlar ama minik bı topidik vardı güzel birşey deme dün üstten gorunmedi ama bu gün göründü beta 4 saat sonra cikicakmis bakam kaç oldu değerim çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰

Kadın doğum hastanesi değilse eğer acilde genelde pratisyen hekimler oluyor ve yorum yapamamalari normal .Gerçi üstten kese daha anca görünmeye başlar .1 gün bile fark ediyor inan ki .Bir de inatla vajinal usg yapma nedenleri ne ? Hasta istemiyorsa zorlaması anlamsız .Beta çıkınca yaz bize de ama sanki herşey normal gibi geliyor bana :) :)

Kadın doğum hastanesi değilse eğer acilde genelde pratisyen hekimler oluyor ve yorum yapamamalari normal .Gerçi üstten kese daha anca görünmeye başlar .1 gün bile fark ediyor inan ki .Bir de inatla vajinal usg yapma nedenleri ne ? Hasta istemiyorsa zorlaması anlamsız .Beta çıkınca yaz bize de ama sanki herşey normal gibi geliyor bana :) :)
İnşallah canım saglikli olur bebişim Çarşamba 3989 bu gün 10. 600

Benim kızım çok istiyor deniz, emir büyük yerden mecbur gidicez 🤣
İlk gebeliğimde de hiç çıkmamıştım denizden hiçbir şey olmadı şükür.
Deniz temiz ve çok kalabalık yerlerde girilmezse bir şey olmaz diye düşünüyorum aksine faydası var bence.
Merhaba canım etiketlemiştim gruba ekleyebılırsın dıye:)

Kasık bölgelerinde ara sıra şiddetli olmayan bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor mu
Ewt ani hareket yaptığımda falan öZellikle nefesimi kesen ağrılar olabiliyo. Dün gece soluma dönüp ve sırt üstü yatamadım ben 🙈rahatsız edici iğne batırır gibi cız cız etti. Bnde merak ediyorum neden olur ki

Kızlar bugün küçük bi kanamam oldu 😔 2.5 ayı geçip kanaması olan var mı ne demek oluyor bu 😔 çok canım sıkıldı, karın ağrım ve mide bulantım oldu öncesinde adet ağrısından hissettim

Canım bnm kesemde 3. Gidişimde net gözüktü.

Back