• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah canm aynen ilac kullanmaya başladım mecbur yoksa işe filan gidemem. Işe gitmeyi bırak hayat devam etmez öyle. Ilac azaltti bulantimi normal seviyeye getirdi. Ama ilaci ictikten sonra bile cikarmamak için neler çektim 😢
Bende bugün doktoruma yazmayı düşünüyorum pek ilaç kullanma taraftarı değilim ama dayanamıyorum hep halsizim bulantım fena kızımla ilgilenemez oldum yemek kokusuna gelemiyorum kızıma çorba isitiyorum kokudan bulantım tavan yapıyor Oda etkileniyor yemek yemek istemiyor beni taklit ediyor çok zor Allah yardımcımız olsun

Kızlar ben previt kullanıyorum demistim ya onun icinde A vitamini varmis. A vitaminin fazlası da bebege zarar verebilirmis. O yuzden bırakacağım kullanmayi, doktorumla da konuşacağım

Doktora gittim canım, maalesef kanama görüldü ve düşük tehditi 😔 bebek ve kalp atışı yerindeydi, ama alt zemini hep kanamaya başlamış. Şaşkın ve üzgünüm. İğne vuruldum, ilaca da başlayacağım progestan içmeye.
çok geçmiş olsun.. öncesinde de var mıydı lekelenmeleriniz, yeni mi başladı?

ağrı olmaması hiç dert değil kızlar..
ah keşke hiçbir belirti yaşamadan sürse gebeliğim
mide bulantılarından iştahsızlıktan zehir oluyor böyle..
Canım cok geçmiş olsun😔 bu da tuzu biberi diyelim insallah geçer 3.aya kadar. Benm şimdiden basladı mide sıkıntılarım. Yanıyor arada bulanıyor çok çekiceğime benziyor şimdiden. ben daha keseyi göremedim bi görsem rahatlıcam da 😊

Teşekkür ederim, yeni başladı ondan çok şaşırdım, normalde başta olurdu diye biliyordum burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla. Tam 9.hafta bitmiş 10’a girmiştik.
ben de sadece başta olur diye biliyordum ama doktorlar 12.haftaya kadar olabilir diyor, inşallah bir an evvel atlatırsınız tehlikeyi..

Canım cok geçmiş olsun😔 bu da tuzu biberi diyelim insallah geçer 3.aya kadar. Benm şimdiden basladı mide sıkıntılarım. Yanıyor arada bulanıyor çok çekiceğime benziyor şimdiden. ben daha keseyi göremedim bi görsem rahatlıcam da 😊
mide yanmaları 25.haftadan sonra çok zorluyor ben hiç yatamazdım.. yastığa yaslanarak uyurdum ahh ne günlerdi :D
inşallah yaşamazsın mide bulantıları gerçekten bence hamileliğin en zorlayan belirtisi :S
tuzlu şeyler iyi geliyor biraz aklınızda olsun..

Bnm bata 2 gün kala başladı pembemsi lekelenmelerim devam ediyo. Bi 2 gün gelmedi yine devam ediyo. İlginçtir ki işe gittiğim günler hiç bişi gelmiyo. Esnek çalışıyoruz. Evdeyken yattığımda geliyo🙈
Bugün keseyi gördük. Dr um önemli değil ilaç kullanıyosun kafana takma dedi.
Ah canım çok sevindim keseyi gördüğüne. Çok şükür. Sağlıkla ilerlesin. Ben de bugün gideceğim. İnşallah biz de. Görürüz 🙏🙏🙏🙏🌺❤️

ben de sadece başta olur diye biliyordum ama doktorlar 12.haftaya kadar olabilir diyor, inşallah bir an evvel atlatırsınız tehlikeyi..
Çok teşekkür ederim inşallah. Bugün yine baktık bebeğin boyu 2.5 santimi geçmiş bile, aşırı hareketliydi kollar bacaklar durmuyordu, çok üzüldüm öyle neşeli gibiymiş görünce, inşallah kaybetmeyiz dedim ama kanama alanı duruyordu rahmin altında. Progestana ve folik asite devam edeceğim ve istirahat edeceğim işe gitmeyip.

mide yanmaları 25.haftadan sonra çok zorluyor ben hiç yatamazdım.. yastığa yaslanarak uyurdum ahh ne günlerdi :KK70:
inşallah yaşamazsın mide bulantıları gerçekten bence hamileliğin en zorlayan belirtisi :S
tuzlu şeyler iyi geliyor biraz aklınızda olsun..
İnsallah canım sağlıkla doğsunda ben bunlara razıyım kusma olmasın da bulantı bi şekilde idare ediliyor dediğin gibi tuzluyla ekşiyle vs

Selamlar, nasılsınız? Benim mide bulantıları devam ediyor, dün hatta afedersiniz istifra ettim. Doktoruma sorduğumda normal dedi. İlaç falan vermedi. Diyetisyen konusunda henüz kimseyle görüşmedim. Siz neler yaptınız? Diyetisyenle görüşen var mı? Birde doktorum mevsim meyveleri ye dedi ama 4 porsiyondan fazla olmasın diye uyardı. Benim gibi meyve ile beslenen arkadaşlar siz nasıl çözüm yolu buluyorsunuz? Birde bana herşey gaz yapıyor😞😞

Kizlar size birşey sorucam benim gece lavaboya kalkma huyum başladı sizinde oluyor mu ve dün gece acayip bı sancı vurdu dedim rahmim cikicak yerinden uykudan uyandım sancısına yine lavaboya gittim acayiptir geçti şiddetli bı kramp da diyebilirim ama çok şükür leke falan birsey gelmedi

Kizlar size birşey sorucam benim gece lavaboya kalkma huyum başladı sizinde oluyor mu ve dün gece acayip bı sancı vurdu dedim rahmim cikicak yerinden uykudan uyandım sancısına yine lavaboya gittim acayiptir geçti şiddetli bı kramp da diyebilirim ama çok şükür leke falan birsey gelmedi
Aynen bende yaşıyorum canım normalde hiç huyum değildir uykudan uyanıp gitmek ama bu dönem böyleyim🙂 ağrıya gelince ben ağrıyla 2 kere uykumdan uyandım ikisindede 2. Günü lekelenme oldu . Ama acile gittiğimde kanama alanı gözükmedi problem yok dediler sanırım rahim büyüyor ondan o ağrılar oluyor 🤔 doktor progestan verdi onu kullanıyorum 20 gündür

Back