- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
İnş canım çok sağolÇok haklısın tahmin edebiliyorum empati yaptıgımda o kadar haklısın ki ama inanıyorum Allahın izniyle hic bisi olmicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım çok sağolÇok haklısın tahmin edebiliyorum empati yaptıgımda o kadar haklısın ki ama inanıyorum Allahın izniyle hic bisi olmicak
Bende bugün doktoruma yazmayı düşünüyorum pek ilaç kullanma taraftarı değilim ama dayanamıyorum hep halsizim bulantım fena kızımla ilgilenemez oldum yemek kokusuna gelemiyorum kızıma çorba isitiyorum kokudan bulantım tavan yapıyor Oda etkileniyor yemek yemek istemiyor beni taklit ediyor çok zor Allah yardımcımız olsunAh canm aynen ilac kullanmaya başladım mecbur yoksa işe filan gidemem. Işe gitmeyi bırak hayat devam etmez öyle. Ilac azaltti bulantimi normal seviyeye getirdi. Ama ilaci ictikten sonra bile cikarmamak için neler çektim
Benm bugün fazla ağrım yoktu açıkçası endişe yaptım ağrı olsa dert olmasa ayrı bir dert :)Gece yatarken ağrım çok oluyor, sabah zor kalkıyorum.. bir iki esneme hareketi yapıp da kendime geliyorum...
çok geçmiş olsun.. öncesinde de var mıydı lekelenmeleriniz, yeni mi başladı?Doktora gittim canım, maalesef kanama görüldü ve düşük tehditi bebek ve kalp atışı yerindeydi, ama alt zemini hep kanamaya başlamış. Şaşkın ve üzgünüm. İğne vuruldum, ilaca da başlayacağım progestan içmeye.
ağrı olmaması hiç dert değil kızlar..Benm bugün fazla ağrım yoktu açıkçası endişe yaptım ağrı olsa dert olmasa ayrı bir dert :)
Teşekkür ederim, yeni başladı ondan çok şaşırdım, normalde başta olurdu diye biliyordum burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla. Tam 9.hafta bitmiş 10’a girmiştik.çok geçmiş olsun.. öncesinde de var mıydı lekelenmeleriniz, yeni mi başladı?
Canım cok geçmiş olsun bu da tuzu biberi diyelim insallah geçer 3.aya kadar. Benm şimdiden basladı mide sıkıntılarım. Yanıyor arada bulanıyor çok çekiceğime benziyor şimdiden. ben daha keseyi göremedim bi görsem rahatlıcam daağrı olmaması hiç dert değil kızlar..
ah keşke hiçbir belirti yaşamadan sürse gebeliğim
mide bulantılarından iştahsızlıktan zehir oluyor böyle..
ben de sadece başta olur diye biliyordum ama doktorlar 12.haftaya kadar olabilir diyor, inşallah bir an evvel atlatırsınız tehlikeyi..Teşekkür ederim, yeni başladı ondan çok şaşırdım, normalde başta olurdu diye biliyordum burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla. Tam 9.hafta bitmiş 10’a girmiştik.
mide yanmaları 25.haftadan sonra çok zorluyor ben hiç yatamazdım.. yastığa yaslanarak uyurdum ahh ne günlerdiCanım cok geçmiş olsun bu da tuzu biberi diyelim insallah geçer 3.aya kadar. Benm şimdiden basladı mide sıkıntılarım. Yanıyor arada bulanıyor çok çekiceğime benziyor şimdiden. ben daha keseyi göremedim bi görsem rahatlıcam da
İnsallah hayırlı haberler alırsınMerhaba kızlar
Bnm de lekelenmelerim dün kanamaya dönüşünce sabah erkenden dr uma msj attım gel hemen dedi. Bakalım ne durumda çok korkuyorum
Ah canım çok sevindim keseyi gördüğüne. Çok şükür. Sağlıkla ilerlesin. Ben de bugün gideceğim. İnşallah biz de. GörürüzBnm bata 2 gün kala başladı pembemsi lekelenmelerim devam ediyo. Bi 2 gün gelmedi yine devam ediyo. İlginçtir ki işe gittiğim günler hiç bişi gelmiyo. Esnek çalışıyoruz. Evdeyken yattığımda geliyo
Bugün keseyi gördük. Dr um önemli değil ilaç kullanıyosun kafana takma dedi.
Çok teşekkür ederim inşallah. Bugün yine baktık bebeğin boyu 2.5 santimi geçmiş bile, aşırı hareketliydi kollar bacaklar durmuyordu, çok üzüldüm öyle neşeli gibiymiş görünce, inşallah kaybetmeyiz dedim ama kanama alanı duruyordu rahmin altında. Progestana ve folik asite devam edeceğim ve istirahat edeceğim işe gitmeyip.ben de sadece başta olur diye biliyordum ama doktorlar 12.haftaya kadar olabilir diyor, inşallah bir an evvel atlatırsınız tehlikeyi..
İnsallah canım sağlıkla doğsunda ben bunlara razıyım kusma olmasın da bulantı bi şekilde idare ediliyor dediğin gibi tuzluyla ekşiyle vsmide yanmaları 25.haftadan sonra çok zorluyor ben hiç yatamazdım.. yastığa yaslanarak uyurdum ahh ne günlerdi
inşallah yaşamazsın mide bulantıları gerçekten bence hamileliğin en zorlayan belirtisi :S
tuzlu şeyler iyi geliyor biraz aklınızda olsun..
Canim gittin mi Dr sonucunu bizede bildir olur mu rabbim evladını sana bağışlasınMerhaba kızlar
Bnm de lekelenmelerim dün kanamaya dönüşünce sabah erkenden dr uma msj attım gel hemen dedi. Bakalım ne durumda çok korkuyorum
Aynen bende yaşıyorum canım normalde hiç huyum değildir uykudan uyanıp gitmek ama bu dönem böyleyim ağrıya gelince ben ağrıyla 2 kere uykumdan uyandım ikisindede 2. Günü lekelenme oldu . Ama acile gittiğimde kanama alanı gözükmedi problem yok dediler sanırım rahim büyüyor ondan o ağrılar oluyor doktor progestan verdi onu kullanıyorum 20 gündürKizlar size birşey sorucam benim gece lavaboya kalkma huyum başladı sizinde oluyor mu ve dün gece acayip bı sancı vurdu dedim rahmim cikicak yerinden uykudan uyandım sancısına yine lavaboya gittim acayiptir geçti şiddetli bı kramp da diyebilirim ama çok şükür leke falan birsey gelmedi