• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugün küçük bi kanamam oldu 😔 2.5 ayı geçip kanaması olan var mı ne demek oluyor bu 😔 çok canım sıkıldı, karın ağrım ve mide bulantım oldu öncesinde adet ağrısından hissettim
Bnm hamileliğimi öğrenmeden lekelenmem başladı halen devam ediyo. Adet kanaması gibi mi oldu

Kadın doğum hastanesiydi lakin bu ne ısrar çözemedim illa alttan bakalım diye tutturdu ya düşük tehlikesi falan varsa dedi daha dün baktırdım istemiyorum dedim bu arada 5+5 beta 10.600
Kadın doğum hastanesi değilse eğer acilde genelde pratisyen hekimler oluyor ve yorum yapamamalari normal .Gerçi üstten kese daha anca görünmeye başlar .1 gün bile fark ediyor inan ki .Bir de inatla vajinal usg yapma nedenleri ne ? Hasta istemiyorsa zorlaması anlamsız .Beta çıkınca yaz bize de ama sanki herşey normal gibi geliyor bana :) :)

Kızlar merhaba benm bugün değerim 3486 çıktı ama kese görünmedi 12 mayısta transferim olmuştu bir de demirim düşük çıktı ama doktor henüz ilaç vermedi çok yoğundu ilgilenmedi resmen ama bacak ağrısından uyuyamıyorum ilaç kullanan var mı demir için kullanıyosanız ne kullanıyosunuz
Merhabalar benimde demirim düşük çıktı ve iki gündür bacaklarım ağrıyor hasta oluyorum diye düşünüyordum
Ayyy demir eksikliği direk bacaklara vuruyo zaten gece uyutmuyo insanı 😔
Bütün enerjim düşüktü iki gündür ya grip yada korona olqcagim diye başka hiç biseyim yok aslında

Bnde 3 kere hamilelik yaşadım lekelenmelerden dolayı kendimi hamileliğe bile odaklayamıyorum
İnsallah biter o lekelenmelerinde bende kasık ağrışarından cok tırsıyorum yani doktorum normal dedi ama cevremizde duyduklarımız o kadar korkutmuski ikna edemiyor doktor bile bazen

Canım bişey olmaz inş🙏🏻 Aktif bi kanama değil anladığım kadarıyla ama ihmal etme🙏🏻
Doktora gittim canım, maalesef kanama görüldü ve düşük tehditi 😔 bebek ve kalp atışı yerindeydi, ama alt zemini hep kanamaya başlamış. Şaşkın ve üzgünüm. İğne vuruldum, ilaca da başlayacağım progestan içmeye.

Doktora gittim canım, maalesef kanama görüldü ve düşük tehditi 😔 bebek ve kalp atışı yerindeydi, ama alt zemini hep kanamaya başlamış. Şaşkın ve üzgünüm. İğne vuruldum, ilaca da başlayacağım progestan içmeye.
Cok gecmis olsun. Bebek iyiymis cok sukur en onemlisi o. Kanama alani olunca az ya da cok dusuk tehdidi olarak goruyorlar ama cogu gebelikte olmasina ragmen pek azi dusukle sonuclaniyor. Doktorum dun bende de gordu kanama alani zaten gercekten de belli oluyor ben bile ayirtedebildim ultrason goruntusunden. Benim doktorum kirici degil ama cok gercekci "Bunu kafaniza takmayin eger bu saglikli bir gebelikse her sekilde devam eder degilse de biter" dedi. Cok net aslinda. Eger bebek saglikliysa zaten vucut ilaclara cevap veriyor ve saglikla devam edyor gebelik. Zor tabi su an sok olmussunuz ama uzulmeyin dikkat edip dinlenin, ilaclarinizi guzel guzel alin. Insallah saglikla gelsin bebis🍀🍀🍀

Geçmis olsun kanaman arttımı yada devam ediyomu insallah saglıklı bi şekilde gebeligin devam eder stres yapma oda etkiler

Canım cok gecmis olsun cok üzüldüm ama kendini üzme gerçekten bir coğumuz bunu yasıyoruz inan bana bebeğin sağlıklı bak ne güzel sende dikkat edersin uzanırsın hic bisey olmaz Allahın izniyle 🙏🏻

Back