2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bana Dr oksapar verdi kan sulandırıcı iğne galiba düşük olmaması için bu kanamayı engeller mi acaba gerçi bu gün kullanmaya başladım şuana kadar birşey yok ilik suyu iyi mi geliyor bende içeyim

Benim de kese bozuk denildiğinde kesede kanama vardı lekelenmem de vardı iç çamaşırıma bulaşan ama buna rağmen düzeldi hatta doktor bana bebek düştü mü dedi ben hayır deyince çok şaşırdı bi baktı kalbi de atıyordu benim sana tavsiyem ağlayıp üzülme bebeğin tutunması İçin çok iyi beslen gerisi takdiri ilahi bence düzelir

İnşallah canım bana umut oldun bu gün hiç birşey yemedim stresden aglamakdan içim çıktı insan tam pes ediyor ufacık bı söz umut oluyor

Bana Dr oksapar verdi kan sulandırıcı iğne galiba düşük olmaması için bu kanamayı engeller mi acaba gerçi bu gün kullanmaya başladım şuana kadar birşey yok ilik suyu iyi mi geliyor bende içeyim
Bana o zaman doktor pıhtılaşmadan şüphelenip oksapar falan vermedi belki bana da verseydi devam edecekti gebelik Allah’ın bileceği iş tabi şimdi ben de oksapar kullanıyorum her gün aynı saatte yap iğneni dinlen bol su iç iyi beslen canım ilik suyu kemik suyu bol vitaminli et haşlama yap ye şekerli şeyler çok yeme

İnşallah canım bana umut oldun bu gün hiç birşey yemedim stresden aglamakdan içim çıktı insan tam pes ediyor ufacık bı söz umut oluyor
Sakın sakın canım ceviz falan ye Rabbim o evladı sana nasip ettiyse hiçbir şey buna engel olamaz bir şey olacaksa da engel olamıyoruz ama biz elimizden geleni yapalım güzelce kendine meleğine bak gerisi tevekkül dua edeceğim senin için

Ayy nasıl güzel konuşuyorsun sana sarilasim aglayasim geldi Dr 1 hafta sonra gel dedi ama ben hiç değilse 10 gün geçsin diyorum gidip tekrar bı şok yaşamak istemiyorum 10 güne daha bı netleşir diye düşünüyorum

Amin canım unutma benide şuan en çok duaya ihtiyacım var biz ramazan ayı boyunca eşimle teravi namazında dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip et diye ve peşine hamile olduğumu ogrendik eşim benim içim rahat Allah'a dua ettik ve kabul etti sabret diyor

Canım benim sarılmış kadar olduk seni çok iyi anlıyorum neler çekmiştim hatırlıyorum ben de on gün sonra gitmiştim içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bir ağrın kanaman olursa ihmal etme zamana bırak güzel olacak inşallah

Kesinlikle canım tek senin değil düşük tehlikesi olmayan herkesin bile bu süreçte duaya daha çok ihtiyacı var İnan içimizde büyüyen canlara müdahale edemiyoruz en çaresiz olduğumuz zamanlardan biri hamilelik zamanları Rabbim bizleri korktuklarımıza uğratmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

İnşallah canım bu gece senin güzel tavsiyelerinle daha rahat uyuycam ne olur sende hamilesin bana da dua et yıllarca bekledim bu bebeği ayrılmak istemiyorum

Amin canım aminnn en zoru insanın elinden hiç birşey yapamaması elinden kayıp gitsede sen hiç birşey yapıyorsun en zor ve ağır bı imtihan rabbim kimseyi ne evladiyla nede evlatsizlikla imtihan etmesin

İnşallah canım bu gece senin güzel tavsiyelerinle daha rahat uyuycam ne olur sende hamilesin bana da dua et yıllarca bekledim bu bebeği ayrılmak istemiyorum
Etmez olur muyum başta sana sonra burada ve burada olmayan herkese dua edeceğim bak ben de iki tane kaybettim daha bu bebeğimin kalbini duymadım elim yüreğimde ama hiç ağlamıyorum çünkü faydası yok sen de uyu dinlen ve bol bol dua et

Kizlar vitamin olarak neler kullaniyosunuz acaba? Multivitamin disinda ek Folik aliyo musunuz? Ben olmiyorum da zaten 0.8 mg var multivitaminin icinde diye

Kizlar vitamin olarak neler kullaniyosunuz acaba? Multivitamin disinda ek Folik aliyo musunuz? Ben olmiyorum da zaten 0.8 mg var multivitaminin icinde diye
0.8 çok değil mi ya günlük 0.4 öneriyor doktorlar ben o şekilde kullanıyorum. Kullandığım takviye regenesis max doktorum iyi extra balık yağı da var devam et onu kullan dedi.

Merhaba kızlar :))Bende aranıza katılmak istiyorum:))Son adet tarihim 17 Nisan dün BetaHCG 1733 çıktı ama kese görünmedi karından biraz daha bekleyip gel dedi bakalım artık ne olacak dedi doktor Aşırı derecede uykulu bir halim var ikinci hamileliğim olacak bu inşallah

0.8 çok değil mi ya günlük 0.4 öneriyor doktorlar ben o şekilde kullanıyorum. Kullandığım takviye regenesis max doktorum iyi extra balık yağı da var devam et onu kullan dedi.
Evet o sekilde fakat belki 0.4 onerilen minimum dozdur. Kullandigim vitamin Dacavit, gebeler icin herhalde sakincasi yoktur 0.8 mg ki o sekilde formule etmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…