- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 53
- 32
Bana Dr oksapar verdi kan sulandırıcı iğne galiba düşük olmaması için bu kanamayı engeller mi acaba gerçi bu gün kullanmaya başladım şuana kadar birşey yok ilik suyu iyi mi geliyor bende içeyimKanaman var mı yazmıştım şimdi gördüm yok yazdığını canım benim bundan önceki hamileliğimde düşük yaptığım bebek de bana böyle dediler bir hafta ağladım ama annem geldi çok iyi beslendim avokado yedim ilik suyu içtim bol su içtim öbür hafta gittiğimde kese düzelmişti düşük yaptım ama kese yüzünden değil pıhtılaşma yüzünden düşük yaptım o nedenle içini ferah tut iyi beslen özellikle bol bol su iç Allah’ın izniyle düzelir
Benim de kese bozuk denildiğinde kesede kanama vardı lekelenmem de vardı iç çamaşırıma bulaşan ama buna rağmen düzeldi hatta doktor bana bebek düştü mü dedi ben hayır deyince çok şaşırdı bi baktı kalbi de atıyordu benim sana tavsiyem ağlayıp üzülme bebeğin tutunması İçin çok iyi beslen gerisi takdiri ilahi bence düzelirHayır yok Dr kanamalı alan var dedi ama benim göğüs hassasiyeti harici hiç bı sorunum yok çok şükür bazı sitelerde okudum düzenlen de oluyormuş acaba düzelir mi kanama olması lazım deme düşük için
İnşallah canım bana umut oldun bu gün hiç birşey yemedim stresden aglamakdan içim çıktı insan tam pes ediyor ufacık bı söz umut oluyorBenim de kese bozuk denildiğinde kesede kanama vardı lekelenmem de vardı iç çamaşırıma bulaşan ama buna rağmen düzeldi hatta doktor bana bebek düştü mü dedi ben hayır deyince çok şaşırdı bi baktı kalbi de atıyordu benim sana tavsiyem ağlayıp üzülme bebeğin tutunması İçin çok iyi beslen gerisi takdiri ilahi bence düzelir
Bana o zaman doktor pıhtılaşmadan şüphelenip oksapar falan vermedi belki bana da verseydi devam edecekti gebelik Allah’ın bileceği iş tabi şimdi ben de oksapar kullanıyorum her gün aynı saatte yap iğneni dinlen bol su iç iyi beslen canım ilik suyu kemik suyu bol vitaminli et haşlama yap ye şekerli şeyler çok yemeBana Dr oksapar verdi kan sulandırıcı iğne galiba düşük olmaması için bu kanamayı engeller mi acaba gerçi bu gün kullanmaya başladım şuana kadar birşey yok ilik suyu iyi mi geliyor bende içeyim
Sakın sakın canım ceviz falan ye Rabbim o evladı sana nasip ettiyse hiçbir şey buna engel olamaz bir şey olacaksa da engel olamıyoruz ama biz elimizden geleni yapalım güzelce kendine meleğine bak gerisi tevekkül dua edeceğim senin içinİnşallah canım bana umut oldun bu gün hiç birşey yemedim stresden aglamakdan içim çıktı insan tam pes ediyor ufacık bı söz umut oluyor
Ayy nasıl güzel konuşuyorsun sana sarilasim aglayasim geldi Dr 1 hafta sonra gel dedi ama ben hiç değilse 10 gün geçsin diyorum gidip tekrar bı şok yaşamak istemiyorum 10 güne daha bı netleşir diye düşünüyorumBana o zaman doktor pıhtılaşmadan şüphelenip oksapar falan vermedi belki bana da verseydi devam edecekti gebelik Allah’ın bileceği iş tabi şimdi ben de oksapar kullanıyorum her gün aynı saatte yap iğneni dinlen bol su iç iyi beslen canım ilik suyu kemik suyu bol vitaminli et haşlama yap ye şekerli şeyler çok yeme
Amin canım unutma benide şuan en çok duaya ihtiyacım var biz ramazan ayı boyunca eşimle teravi namazında dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip et diye ve peşine hamile olduğumu ogrendik eşim benim içim rahat Allah'a dua ettik ve kabul etti sabret diyorSakın sakın canım ceviz falan ye Rabbim o evladı sana nasip ettiyse hiçbir şey buna engel olamaz bir şey olacaksa da engel olamıyoruz ama biz elimizden geleni yapalım güzelce kendine meleğine bak gerisi tevekkül dua edeceğim senin için
Canım benim sarılmış kadar olduk seni çok iyi anlıyorum neler çekmiştim hatırlıyorum ben de on gün sonra gitmiştim içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bir ağrın kanaman olursa ihmal etme zamana bırak güzel olacak inşallahAyy nasıl güzel konuşuyorsun sana sarilasim aglayasim geldi Dr 1 hafta sonra gel dedi ama ben hiç değilse 10 gün geçsin diyorum gidip tekrar bı şok yaşamak istemiyorum 10 güne daha bı netleşir diye düşünüyorum
Kesinlikle canım tek senin değil düşük tehlikesi olmayan herkesin bile bu süreçte duaya daha çok ihtiyacı var İnan içimizde büyüyen canlara müdahale edemiyoruz en çaresiz olduğumuz zamanlardan biri hamilelik zamanları Rabbim bizleri korktuklarımıza uğratmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsinAmin canım unutma benide şuan en çok duaya ihtiyacım var biz ramazan ayı boyunca eşimle teravi namazında dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip et diye ve peşine hamile olduğumu ogrendik eşim benim içim rahat Allah'a dua ettik ve kabul etti sabret diyor
İnşallah canım bu gece senin güzel tavsiyelerinle daha rahat uyuycam ne olur sende hamilesin bana da dua et yıllarca bekledim bu bebeği ayrılmak istemiyorumCanım benim sarılmış kadar olduk seni çok iyi anlıyorum neler çekmiştim hatırlıyorum ben de on gün sonra gitmiştim içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bir ağrın kanaman olursa ihmal etme zamana bırak güzel olacak inşallah
Amin canım aminnn en zoru insanın elinden hiç birşey yapamaması elinden kayıp gitsede sen hiç birşey yapıyorsun en zor ve ağır bı imtihan rabbim kimseyi ne evladiyla nede evlatsizlikla imtihan etmesinKesinlikle canım tek senin değil düşük tehlikesi olmayan herkesin bile bu süreçte duaya daha çok ihtiyacı var İnan içimizde büyüyen canlara müdahale edemiyoruz en çaresiz olduğumuz zamanlardan biri hamilelik zamanları Rabbim bizleri korktuklarımıza uğratmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Etmez olur muyum başta sana sonra burada ve burada olmayan herkese dua edeceğim bak ben de iki tane kaybettim daha bu bebeğimin kalbini duymadım elim yüreğimde ama hiç ağlamıyorum çünkü faydası yokİnşallah canım bu gece senin güzel tavsiyelerinle daha rahat uyuycam ne olur sende hamilesin bana da dua et yıllarca bekledim bu bebeği ayrılmak istemiyorum
Aynen Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinAmin canım aminnn en zoru insanın elinden hiç birşey yapamaması elinden kayıp gitsede sen hiç birşey yapıyorsun en zor ve ağır bı imtihan rabbim kimseyi ne evladiyla nede evlatsizlikla imtihan etmesin
0.8 çok değil mi ya günlük 0.4 öneriyor doktorlar ben o şekilde kullanıyorum. Kullandığım takviye regenesis max doktorum iyi extra balık yağı da var devam et onu kullan dedi.Kizlar vitamin olarak neler kullaniyosunuz acaba? Multivitamin disinda ek Folik aliyo musunuz? Ben olmiyorum da zaten 0.8 mg var multivitaminin icinde diye
Sanırım sizin çok erken başlamış ben 9hafta oldum kusma yok ama mide bulantısı çokAşırı mide bulantısı yasayan var mı benim gibi
Evet o sekilde fakat belki 0.4 onerilen minimum dozdur. Kullandigim vitamin Dacavit, gebeler icin herhalde sakincasi yoktur 0.8 mg ki o sekilde formule etmisler0.8 çok değil mi ya günlük 0.4 öneriyor doktorlar ben o şekilde kullanıyorum. Kullandığım takviye regenesis max doktorum iyi extra balık yağı da var devam et onu kullan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?