2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben çok istiyorum ya biraz toparlanayım gitmeyi düşünüyorum ama giremem heralde korkudan
Neden korkuyorsun? Eger denizin temizliginden eminsen mutlaka gir hicbir sakincasi yok aksine bebekler anne karnindayken suya girince cok mutlu oluyormus. Ben ilk gebeligimde de cok girdim hatta hic cikmadim☺ cok huzur veriyor

Neden korkuyorsun? Eger denizin temizliginden eminsen mutlaka gir hicbir sakincasi yok aksine bebekler anne karnindayken suya girince cok mutlu oluyormus. Ben ilk gebeligimde de cok girdim hatta hic cikmadim☺ cok huzur veriyor

Benim ilk ya biraz pimpiriğim

Bizde düşünüyoruz bakalım.Günes altına hunharca yatacağım , Aquaparktan deli gibi kayacağım bir tatil olmayacak ama olsun amaç içerdeki ve dışarıdaki çocuklarımın mutluluğu
Ben zaten deniz aseriyorum. En kisa zamanda mutlaka
Kızlar tatile gitmeyi düşünüyor musunuz deniz kum güneş
Kızlar coronavirüs açısından en riskli gruplardan biriyiz artık. Her ne önem alınıyor olursa olsun o ortamlarda bulaş riski çok. Bence bu yıl için tatil planlarınızı biraz daha düşünün

Aşırı mide bulantısı yasayan var mı benim gibi
Evet 6.haftada başladı benim, şuanda 10.haftaya girdim ve devam ediyor. Hiç kusmadım çok şükür. İnşallah 2-3 hafta sonra geçecek ya ben yemek yapamıyorum, dolabı açamıyorum. Sağolsun eşim yapıyor herşeyi evde oldukça.

Kızlar tatile gitmeyi düşünüyor musunuz deniz kum güneş
Düşünüyoruz ama bu yaz diğer yazlara göre daha dikkatli yer seçilecek malum virüsten ötürü. Muhtemelen kayınvalidemlerin yazlığa gideriz. Bir de bir yer kiralarız. Ekstra önlemli ve izole yer konusunda dikkat edeceğiz.

Ben de gündüz 1 saat uyuyorum, akşam da erken yatıyorum. Eşim hep uyuyorsun diye sitem ediyor :)))

Merhaba hanımlar , 5*4teyim bugün. Birkaç gündür garip belirtilerim var . Ağzımın tadı hiç yok. Metalik bir tat var. Çok açılmama rağmen doğru düzgün canım hiçbir şey çekmiyor . Bulantım başlamadı ama hiçbir şeyden tat alamıyorum. Ve saçlarım çok dökülüyor
Bunların hangileri sizde var acaba

Sabahları uyandıgımda ağzımda acı bi tat var benmde gün içinde de devam ediyor. Bulantıdan ötürü benmde canım hiçbişey çekmiyor. Tatlıya bayılırım hiç istemiyorum bile. Saç dökülmesine dikkat etmedm

Kızlar coronavirüs açısından en riskli gruplardan biriyiz artık. Her ne önem alınıyor olursa olsun o ortamlarda bulaş riski çok. Bence bu yıl için tatil planlarınızı biraz daha düşünün

Aşıma güveniyorum geçen sene de gitmiştik sorun yaşamadık inşallah bu sene de böyle olur . Sezon öncesi çok sakindi geçen sene.

Selam kizlar bu sene tatil bende düşünmüyorum Corona yüzünden her ne önlem olursa olsun riske edemem huzur bulamam ama acaip şekilde deniz istiyorum

Ic ice plajlara gitmemek lazim tabi ama sakin yerlerde, temiz bir denizde risk dusuktur diye dusunuyorum. Bir de Gunesten gelen UV isinlari Covid virusunu cok hizli sekilde yok ediyor Tabi tedbiri de elden birakmamak lazim

Bizde düşünüyoruz bakalım.Günes altına hunharca yatacağım , Aquaparktan deli gibi kayacağım bir tatil olmayacak ama olsun amaç içerdeki ve dışarıdaki çocuklarımın mutluluğu
50 faktor gunes koruyucunu unutma sakin lekelenmeye cok acik olunuyor gebelikte. Mutlaka sapka kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…