• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben bir de hemsireyim 😂😂😂 hata yapmaktan korkuyorum o nedenle sahadan çıktım şimdilik, sağolsun ekibim anlayışlı karşıladı .Yoksa hata yapmaya çok müsait oldum.Konusurken içim uyuyor ilk gebelikte yoktu böyle şeyler 😂umarım bu bidiklar bizi böyle uyutup kendileri de uyur doğduklari zaman 😇
Ben bir de hemsireyim 😂😂😂 hata yapmaktan korkuyorum o nedenle sahadan çıktım şimdilik, sağolsun ekibim anlayışlı karşıladı .Yoksa hata yapmaya çok müsait oldum.Konusurken içim uyuyor ilk gebelikte yoktu böyle şeyler 😂umarım bu bidiklar bizi böyle uyutup kendileri de uyur doğduklari zaman 😇
Canım senin işin daha zormuş yaa🙈
İnş canım o günleri görebilecek miyim acaba Lekelenmelerden ötürü sadece korku yaşıyorum🙈

Hayirli olsun 💞Uyku hali çok normal çalıştığımız için dinlenme uyuma fırsatımız olmuyor🥲 6.haftada cok yogun kanama ile gittim hastaneye kalp atışını duydum Progestan kullanıyorum bir şikayetim kalmadı cok şükür dikkat edin kendinize 💗
Canım kanama alanın mı vardı. Bnm lekelenmelerim açık pembemsi ve devam ediyo kesilmedi.

Canım kanama alanın mı vardı. Bnm lekelenmelerim açık pembemsi ve devam ediyo kesilmedi.
Canım keseyi gördükten sonra yani 5 haftada kahverengi lekelenmem oluyordu yerlesmedir diye çok üzerinde durmamıştım. Arife gecesi adet kanaması gibi kırmızı renkte kanamam olunca çok korktuk direkt acile gittik vajinal muayenede gelen kanın bebek ile alakalı olmadığını herhangi bi sorun olmadığını söylediler kalp atışını da duymuş olduk progestan verdi ve 13.haftaya kadar birliktelik önermedi doktorum... Şuan fitili kullanmaya devam ediyorum sıkıntım yok Allaha şükür🤲🥰

Canım keseyi gördükten sonra yani 5 haftada kahverengi lekelenmem oluyordu yerlesmedir diye çok üzerinde durmamıştım. Arife gecesi adet kanaması gibi kırmızı renkte kanamam olunca çok korktuk direkt acile gittik vajinal muayenede gelen kanın bebek ile alakalı olmadığını herhangi bi sorun olmadığını söylediler kalp atışını da duymuş olduk progestan verdi ve 13.haftaya kadar birliktelik önermedi doktorum... Şuan fitili kullanmaya devam ediyorum sıkıntım yok Allaha şükür🤲🥰
Canım çok sevindim bir daha Allahım yaşatmasın🙏🏻 Bnm lekelenmelerim için kafana takma dedi dr um. Aktif bi kanam değil. Çok açık pembemsi her zaman da gelmiyo gün içerisinde ama canımı sıkıyo.

Canım çok sevindim bir daha Allahım yaşatmasın🙏🏻 Bnm lekelenmelerim için kafana takma dedi dr um. Aktif bi kanam değil. Çok açık pembemsi her zaman da gelmiyo gün içerisinde ama canımı sıkıyo.
İnsanın elinde değil takmamak ama şu kritik zamanları bir atlatsak en ufak bir şeyden endişe ediyoruz 😑Allah yardımcımız olsun sağ salim bebişlerimizi kucaklayalım insallah🤲💗💞

Bel ağrım gün içerisinde de oluyo. Akşam da oluyo ewt. Uzun süre devam etmiyo azcık ayaklarımı uzatıp istirahat ettiğimde geçiyo. Normal ama bel ağrısı.
ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. Kalbinin durduğu gün çok aşırı şiddetli belim ağrımıştı. Şiddetli olmasına dikkat etmek lazım.
Teşekkür ederim cevap için evet ayağımızı uzatıp dinlenince geçiyor rahim kendini hazırlıyor yer açıyor diye okudum çok şiddetli olmadı şimdilik inşallah olmaz

İnsanın elinde değil takmamak ama şu kritik zamanları bir atlatsak en ufak bir şeyden endişe ediyoruz 😑Allah yardımcımız olsun sağ salim bebişlerimizi kucaklayalım insallah🤲💗💞
Ewt canım hep endişe, korku. Rabbim korusun🙏🏻 İnş inş🥰🙏🏻

Canım senin işin daha zormuş yaa🙈
İnş canım o günleri görebilecek miyim acaba Lekelenmelerden ötürü sadece korku yaşıyorum🙈

Hiç korkma çoğu kadının başından geçiyor inan .Yoğun kanama yaşayıp bebeklerini sağlıkla doğuran insanlar bile var . Tadını çıkar bu zamanların .Allah'ın izniyle hiç bir seycik olmaz.

Merhaba kızlar okuyorum yorumları ama bir türlü yazamiyorum kızım bırakmıyor bir benim mi bulantım fazla butun gün midem ağzımda bulanıyor günde bir kere de koku falan ağır olursa kusma oluyor ama bütün gün kabus gibi midemin bulantısı beni maf ediyor

Kızlar bende kusma yok ama sürekli midem ağzımda geziyorum hep bir bulantı hali içindeyim hiç tadı yok böyle uzanıyorum daha çok midem bulanıyor. Kalkıyorum bir şeyler izlerken yiyecek bir şeyler çıkınca yine aynı😔 tripofobim de azdı iyice . Benim gibi olan var mı? Kussam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum ama kusamıyorum da.😖

Back