2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde sizin gibiydi tek yiyebildiğim meyve ama dünden beri daha iyiyim, Kahvaltı yapamıyorum yemek olarak ben yapmazsam ev yemeği yiyorum, zeytinyağlı yemeklerden hala tiksiniyorum yavaşça geçiyor gibi

Fetal DNA için 4 merkezden fiyat bilgisi aldım 3200-4000 arasında verilen fiyatlar.Merkezlerin adını isterseniz paylaşırım sizinle
Ben Eurofins te karar kıldım . Acıbadem ve Memorial grubunun da genetik tahlillerin çalışıyorlarmış.Şimdilik kararımız bu yönde olacak .

Merhaba, fetal DNA yı sormadım ama ben de yaptırmayı düşüyorum. İstanbul da yaptıracaksanız araştırırsanız, fiyat paylaşır mısınız?

Merhabalar kaçıncı hafta yaptıracaksınız? Ben 12.haftada ikili test yaptırcam. Ama sonrasında yapılabiliyor mu fetal dna? İnternette bilgiler hep farklı. Bir arkadaşım onu yaptırarak 13. haftada cinsiyeti öğrenmişti bir de. 2 sene önce arkadaşım 1000 tl’ye yaptırmıştı ne çok artmış fiyatlar

Lekelenmem dolayı progestanı doktorum ikiye çıkardı pazartesi kliniğe gitcem. İçim rahat etmedi acile yine gittim ama boşuna. Bu devlet hastaneleri niye böyle alt tarafı ultrasondan bakacaklar bi türlü bakmıyorlar.çıldırtılar beni. Gene kan aldılar beta hcgde sıkıntı yok Allaha şükür

Merhabaaaa
Dolar Kuru ne yazık ki fiyatları da uçurdu .Ben ikili dörtlü yaptırmayıp direkt bunu yaptirmayi düşünüyorum.Zira 36 yaş muhtemelen risk grubunda gelecek test sonucu ve garanti olmayacak .Telefonda görüştüğüm kişi 10+ dan sonra istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz dedi bende yaklaşık 11-12 gibi yaptırmayı düşünüyorum.
Cinsiyet öğrenmesi de garanti evet :)

Devlet hastanelerinden neler çektim bi bilseniz Doktor bana hamile değilsin deyip gönderdi adet gecikmesi demiş bi de ilaç yazacaktı ya sinirden titreyerek çıktım da bi de üstüne kaza yaptım. Ondan sonra çooook çook muhtaç kalmadığım sürece gitmeyeceğim diye yemin ettim. Allah muhtaç etmesin.

Bence de daha da gitmem tövbe ettim Allah iyi doktorla karşılaştırsın

Merhaba kızlar benim son adet tarihim 11 Nisan doktor çatlatma iğnesi ne zaman yapındıysan ozaman dan hesaplamalısın hamileliği diyor sizce nasıl hesaplamalıyım

Ben şu an 6+3 deyim ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor. Bir ara 4 gün arayla çok çok az kanamam olmuştu. Sancılara anlam veremiyorum normal mi?

Merhaba kızlar benim son adet tarihim 11 Nisan doktor çatlatma iğnesi ne zaman yapındıysan ozaman dan hesaplamalısın hamileliği diyor sizce nasıl hesaplamalıyım
Adetten hesaplanması gerekir bu ağız birliği için böyle yapılıyor, diğer türlü aynı haftalardaki gebeler karışır diye düşünüyorum

Son adet tarihinden iki hafta sonrasını gebeliğin 1.günü olarak değerlendiriyorlar. Senin çatlatma iğnesi de o ara yapıldıysa aynı hesaba denk gelir zaten

Adetten hesaplanması gerekir bu ağız birliği için böyle yapılıyor, diğer türlü aynı haftalardaki gebeler karışır diye düşünüyorum
Çatlatma iğnesini gününü desem devlette Bi doktora zaten çok ilgililer ya dalga geçer benle bende son adet tarihinden hesaplıyorum

Ben şu an 6+3 deyim ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor. Bir ara 4 gün arayla çok çok az kanamam olmuştu. Sancılara anlam veremiyorum normal mi?
O bende hep var bel ağrısıda var ara ara normal yani iki gündür kusma başladı kafamı kaldıramıyorum

İnşallah düzelir kanamalı alan var dedi ama benim kanamam yok oksapar kan sulandırıcı verdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu 1 hafta ne yapicam hiç bilmiyorum
Kanaman var mı yazmıştım şimdi gördüm yok yazdığını canım benim bundan önceki hamileliğimde düşük yaptığım bebek de bana böyle dediler bir hafta ağladım ama annem geldi çok iyi beslendim avokado yedim ilik suyu içtim bol su içtim öbür hafta gittiğimde kese düzelmişti düşük yaptım ama kese yüzünden değil pıhtılaşma yüzünden düşük yaptım o nedenle içini ferah tut iyi beslen özellikle bol bol su iç Allah’ın izniyle düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…