Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Ben henüz ikizlere hıcbırsey almadım ya cok sey almak ıstıyorum ama bir yandanda korkuyorum. Korkularım agır basıyor malesef. Tek plasenta oldugu ıcın. Her kontrolde kıloları aynımı diye soruyorum. Cevremdede cok fazla negatıf hıkaye duydum. Eşimde sağlıkla dogsunlar birgünlük iş alışveriş diyor. Ama insan almak istiyo işte. Bıde benım hayatım bu aralar asırı stresli sürekli ağlamaklı geçiyor malesef. O nedenlede korkuyorum biraz. Bugun mesela bıraz baş dönmesı var. Prenses gibi bir gebelik yasayamyorum malesef.
kız korkma al sen de anın tadını çıkar biraz bu anların,ben de korkuyodum ama artık yapıyorum. prenses gebelik bence kimsede yok biraz hayal ya, agrılar bi yandan , bende baya aglama krizleri oluyo ofke nöbetleri oluyo melek gibiydim eşimle 6 senedir tanısıyoruz ilk kez bu kadar bagırarark kavga ettim yavrum alıştı artık direk tamam haklısın eşşeklik ettim diyip dikkatimi dagıtmaya calsıyo :) ilk 3 ay zaten bulantısı kusması düşecek mi korkusu, her doktor kontrolü bi stres ya kötü bişi derse.. prenses gebeler nası yapıyosunuz ya bize de söyleyin ya da yalan söylediginizi itiraf edin :)

ikiizannesii ikiizannesii çok sevindim sağlıkla gelsin çürüteceğiz erkek yılı tezini az kaldı 😅

@tirsemavisi hiiiç düşünme o olumsuzlukları her şey olacağına varacak. Şunu da düşün sağlıkla doğan ikizlerin çoğu da tek plasenta ile doğuyor. Sağlıkla kavuşacaksın inşallah 🙏
Evet ve benim kız bebek hurafeleri tutmadı 😀
maşallah hayırlı olsunn sonundaaaa gösterdi kendini nazlı kız
Çok şükür, çok teşekkür. Hepimizin minikleri sağlıklı olsun, şöyle bi 37 den sonra falan doğsun lar 😀 artık dua ederken çok ayrıntı veriyorum 😀😀 bizler de iyi olalım ki onlar da iyi olsun. Azcık sarsıldım bak başıma neler geldi 😀

kız korkma al sen de anın tadını çıkar biraz bu anların,ben de korkuyodum ama artık yapıyorum. prenses gebelik bence kimsede yok biraz hayal ya, agrılar bi yandan , bende baya aglama krizleri oluyo ofke nöbetleri oluyo melek gibiydim eşimle 6 senedir tanısıyoruz ilk kez bu kadar bagırarark kavga ettim yavrum alıştı artık direk tamam haklısın eşşeklik ettim diyip dikkatimi dagıtmaya calsıyo :) ilk 3 ay zaten bulantısı kusması düşecek mi korkusu, her doktor kontrolü bi stres ya kötü bişi derse.. prenses gebeler nası yapıyosunuz ya bize de söyleyin ya da yalan söylediginizi itiraf edin :)
İkinci gebeliğim ikisinde de yine çok şükür diyim de anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. İnşallah bundan sonra getirmez ama, bel ağrısı, sırt ağrısı, göğüs sızısı, mide bulantıları, kramplar :))))) bence de yalan inanamıyorum kimseye

Evet ve benim kız bebek hurafeleri tutmadı 😀

Çok şükür, çok teşekkür. Hepimizin minikleri sağlıklı olsun, şöyle bi 37 den sonra falan doğsun lar 😀 artık dua ederken çok ayrıntı veriyorum 😀😀 bizler de iyi olalım ki onlar da iyi olsun. Azcık sarsıldım bak başıma neler geldi 😀
evet vallahi billahi öyle, saglıkla gelsinler aminnnn :) dua çok önemli gerçekten ayrıntılı vermek lazım saglıklı olsun da ne olursa olsun da demek dogru degil :) diycez ki saglıklı mutlu uyuyan güzel güzel doyan akıllı güzel bebişler olsun hepsi aminnnn:)

Ben henüz ikizlere hıcbırsey almadım ya cok sey almak ıstıyorum ama bir yandanda korkuyorum. Korkularım agır basıyor malesef. Tek plasenta oldugu ıcın. Her kontrolde kıloları aynımı diye soruyorum. Cevremdede cok fazla negatıf hıkaye duydum. Eşimde sağlıkla dogsunlar birgünlük iş alışveriş diyor. Ama insan almak istiyo işte. Bıde benım hayatım bu aralar asırı stresli sürekli ağlamaklı geçiyor malesef. O nedenlede korkuyorum biraz. Bugun mesela bıraz baş dönmesı var. Prenses gibi bir gebelik yasayamyorum malesef.
İkizlerde farklar hep oluyor. Zaten birinde olumlu bişey anlatsa şaşırırım çevremizde. Ben o yüzden annem babam kaynanam hariç hala kimseye söylemedim. Boş konuşuyorlar. Kötü düşünme benim sülalem ikizlerle dolu genetik ve hiç birine şuana kadar bişey olmadı. İçini ferah tut. Alışveriş yapmak benimde içimden geliyor bugunlerde ama bende yapmıyorum korkuyorum. Hatta dün ilk defa biraz ağladım hiç bişey yetişmeyecek dedim. Eşimde paramız var birgünde hallederiz üzülme dedi. Bugün de içimde kalmasın diye bi iki kıyafet istedim Allah nasip ederse 20. Haftadan sonra yapıcam sende rahat ol bi iki şey al görünce motive olursun. Ayrıca prenses gebelik yaşayan varsa getir kutlayayım. Benimde ikiz ve o kadar zor ki kramplar değerlerim düştü idrar yolu enfeksiyonum var ama yine de şükğr

Allahım o instagramdaki hamileler yok mu bi de çiçek gibi geziyolar.Tamam internette her şey yalan ama bu kadar da olmaz be kardeşim😒
Ayyyy keşke keşkeeee ne güzel olurdu ama bu cümlenle içmiş kadar oldum çok teşekkür ederim canım arkadaşım 😍😍😍
Çok teşekkür ederim canımmm aynı şehirde olsak yeni evimde gel bi çay kahve içelim derdim 🥰
Kızlar siz böyle yazışınca hepimizin bi yerde bir araya geldiğini hayal ettim.Tabii dışarda mekan kapatırdık heralde bu kadar kalabalık toplanıp birinin evine gidicek değiliz agsfsg Ne muhabbet dönerdi ama😂

Allahım o instagramdaki hamileler yok mu bi de çiçek gibi geziyolar.Tamam internette her şey yalan ama bu kadar da olmaz be kardeşim😒

Kızlar siz böyle yazışınca hepimizin bi yerde bir araya geldiğini hayal ettim.Tabii dışarda mekan kapatırdık heralde bu kadar kalabalık toplanıp birinin evine gidicek değiliz agsfsg Ne muhabbet dönerdi ama😂
Hahah sığmazdık evlere bir yer kesin kapatırdık dediğin gibi hahahha ne sohbetler muhabbetler dönerdi hakikaten ya 😍😍😍😂😂😂

Kızlar arkadaşım detaylı ultrason için randevu aldın mı zor bulunuyor sen de devlette devam ediyorsun dedi. Ben de 16. haftada gideceğim daha bilmiyorum almadım doktorum bile yoktu 16. haftada tanışacağız dedim. Acele et falan dedi. Beni aydınlatabilir misiniz bu detaylı ultrason konusunda.
Merhaba, ben de bugün gittim ankara etlik şh. Radyoloji Geç kalmışsın temmuza kadar dolu dedi. 🥲 15+1 haftam. Özele randevu bakıyorm. 5600 ücret istedi birde dr randevusu var onun muayene ücreti ayrıymış. 🫠🫠 muhtemelen gideceğim. Randevuyu da 20+1 olarak hesapladı 3 haziran.

Back
X