- 18 Temmuz 2024
- 265
- 244
- 18
kız korkma al sen de anın tadını çıkar biraz bu anların,ben de korkuyodum ama artık yapıyorum. prenses gebelik bence kimsede yok biraz hayal ya, agrılar bi yandan , bende baya aglama krizleri oluyo ofke nöbetleri oluyo melek gibiydim eşimle 6 senedir tanısıyoruz ilk kez bu kadar bagırarark kavga ettim yavrum alıştı artık direk tamam haklısın eşşeklik ettim diyip dikkatimi dagıtmaya calsıyo :) ilk 3 ay zaten bulantısı kusması düşecek mi korkusu, her doktor kontrolü bi stres ya kötü bişi derse.. prenses gebeler nası yapıyosunuz ya bize de söyleyin ya da yalan söylediginizi itiraf edin :)Ben henüz ikizlere hıcbırsey almadım ya cok sey almak ıstıyorum ama bir yandanda korkuyorum. Korkularım agır basıyor malesef. Tek plasenta oldugu ıcın. Her kontrolde kıloları aynımı diye soruyorum. Cevremdede cok fazla negatıf hıkaye duydum. Eşimde sağlıkla dogsunlar birgünlük iş alışveriş diyor. Ama insan almak istiyo işte. Bıde benım hayatım bu aralar asırı stresli sürekli ağlamaklı geçiyor malesef. O nedenlede korkuyorum biraz. Bugun mesela bıraz baş dönmesı var. Prenses gibi bir gebelik yasayamyorum malesef.