Canım ben şuan 3+6 görünüyor 3+4 ken yani 2 gün önce salı günü 665 çıktı benimkide yüksek geldi bana ama doktorum normal dedi bu arada kese ne zaman görülüyor doktor sana belli bi değerin üstüne çıkıncami keseye bakalım dedi ? Ben yarın kadın doğumcuya gidicem iki katı artış olmuşsa tahmini 1330 lu bi değer olmuş olacak keseyi görebilirmiyim acabaEvet canım benim de akıntım var ama bazen oluyor bazen olmuyor. 2 gün önce yani 4+3'de 2270 çıktı betam. Yarın gidicez keseyi görmeye. Kızımda bu günlerde bu kadar yüksek değildi betam. Ondan biraz korktum kötü bir şey olursa diye
Bebisler için katlanacaz artık canım sağlıkla olsunlarda Allahın izniyleBenim de kasık ağrım var ama çok fazla değil ara sıra oluyor benim alttan batmam oluyor bazen göğüslerime dokunamıyorum inanılmaz büyüdü ve acıyor karıncalanıyor gibi oluyor bir de gece yan yatarsam ağırlık varmış gibi oluyor hiç rahat edemiyorum
Canım ilk hamileliğimden şöyle biliyorum. Beta 1000 ile 3000 arasındayken vajinal ultrasonla kese görülebiliyormuş. 6000 üstüne çıktığında da karından görülebiliyormuş. Tabi istisnalar olabiliyor. Benim sonucum çıkınca doktorum aradı beni yakınlardaysan hemen gel vajinal bakalım dedi. Ama ben yakınlarda değildim o yüzden 2-3 gün sonra gel betan da artmış olsun dedi. Bugün akşamüzeri gidebilirsem gidicem yoksa yarına gidicem bakalımCanım ben şuan 3+6 görünüyor 3+4 ken yani 2 gün önce salı günü 665 çıktı benimkide yüksek geldi bana ama doktorum normal dedi bu arada kese ne zaman görülüyor doktor sana belli bi değerin üstüne çıkıncami keseye bakalım dedi ? Ben yarın kadın doğumcuya gidicem iki katı artış olmuşsa tahmini 1330 lu bi değer olmuş olacak keseyi görebilirmiyim acaba
Canım ilk hamileliğimden şöyle biliyorum. Beta 1000 ile 3000 arasındayken vajinal ultrasonla kese görülebiliyormuş. 6000 üstüne çıktığında da karından görülebiliyormuş. Tabi istisnalar olabiliyor. Benim sonucum çıkınca doktorum aradı beni yakınlardaysan hemen gel vajinal bakalım dedi. Ama ben yakınlarda değildim o yüzden 2-3 gün sonra gel betan da artmış olsun dedi. Bugün akşamüzeri gidebilirsem gidicem yoksa yarına gidicem bakalım
Hepimiz inşallah canımTesekkur ederim canim açıkladığın icinhayırlı haberler alırsın ınslalah canim
Bat tarihiniz ne zamandı? Kaç haftalık hamilesiniz?Kızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 martta yani bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ?
Ben bat gunumde yani 4+2 de 51 çıktı doktorum normal dedi yeni olduğu içinMerhaba kixlar bende dün öğrendim bata göre bugün 4+0 kan değerim dün 175 adet gecikmesinin 2. Günüydu. sağlık ocağı doktoru değer güzel dedi ama okudugum kadarıyla bu haftalarda bir çok kişinin çok daha yüksek içime kurt düştü
1 nisan son adet tarihim. Takvim 4+0 gösteriyorBat tarihiniz ne zamandı? Kaç haftalık hamilesiniz?
Aynıyız seninle :)1 nisan son adet tarihim. Takvim 4+0 gösteriyor
Korona olupta bebeği sağlıkla doğan dogustan antikorlu doğan bir sürü bebek var içini ferah tut güzel düşünBat tarihiniz ne zamandı? Kaç haftalık hamilesiniz?
Saglıkla kavuşuruz inşallahAynıyız seninle :)
Korona olupta bebeği sağlıkla doğan dogustan antikorlu doğan bir sürü bebek var içini ferah tut güzel düşünKızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 nisanda yani bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ?
İnsallah çok çok teşekkür ederim sürekli ağlıyorum moralim çok bozuk. 2 gün lekelenmem oldu kahverengi sildikçe gelen şükür ki bugün gelmedi ama tuvalete gitmeye korkar oldumKorona olupta bebeği sağlıkla doğan dogustan antikorlu doğan bir sürü bebek var içini ferah tut güzel düşün
canım koronayı baz alarak söylediyse doktorun onu bilemiyorum. Ama betaya göre mi söyledi koronaya göre mi söyledi acaba? Betanın 2 güne bir 2 katına çıkarak ilerlemesi gerekiyor. Beta'ya göre söylediyse benim kızımda beklenen adet tarihi günümde 70 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra da 140 çıktı ve bir daha beta bakılmadı ve ultrasonla devam edildi takibine. Şuanda 22 aylıkKızlar selam korona olduğumu öğrendiğim ertesi günü ultra erken testle bebeğimi öğrendim.. 27 martta yani bugün hastaneye gittim kan tahlilleri için betahcg (142.9 çıktı ) dahiliye doktoru değeri çok düşük, bebek düşebilir dedi korkuyorum sizce değer nasıl ? Korona bebekte olumsuz etki bırakır mı ?
Yerleşme kanaması denilen bir durum var biliyorsun ki.... Kaldı ki bebek koronadan çok stresinden daha çok etkileniyor emin ol Rabbime emanet hiç bişi olmaz Allah'ın izni ileİnsallah çok çok teşekkür ederim sürekli ağlıyorum moralim çok bozuk. 2 gün lekelenmem oldu kahverengi sildikçe gelen şükür ki bugün gelmedi ama tuvalete gitmeye korkar oldum
İnsallah çok çok teşekkür ederim, umarım benim bebişte sağlıklı bi şekilde ikiye katlarcanım koronayı baz alarak söylediyse doktorun onu bilemiyorum. Ama betaya göre mi söyledi koronaya göre mi söyledi acaba? Betanın 2 güne bir 2 katına çıkarak ilerlemesi gerekiyor. Beta'ya göre söylediyse benim kızımda beklenen adet tarihi günümde 70 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra da 140 çıktı ve bir daha beta bakılmadı ve ultrasonla devam edildi takibine. Şuanda 22 aylıkKötü bir şey düşünme olumlu düşün olumlu olsun inşallah
İnsallah yerleşme kanamasıdır. Öyle iyi geldiniz ki hepinize çok teşekkür ederimYerleşme kanaması denilen bir durum var biliyorsun ki.... Kaldı ki bebek koronadan çok stresinden daha çok etkileniyor emin ol Rabbime emanet hiç bişi olmaz Allah'ın izni ile
1 nisan son adet tarihim. Takvim 4+0 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?