- 24 Şubat 2025
- 16
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #2.721
Selam ben de 8+6 yım bende de kabızlık var ve çok ıkınıyorum mecburen bu da canımı sıkıyorAnneler 8+5 ten herkese selamkabızlık sorununuz var mı benim bu ara siddetlendi. Ne önerirsiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ben de 8+6 yım bende de kabızlık var ve çok ıkınıyorum mecburen bu da canımı sıkıyorAnneler 8+5 ten herkese selamkabızlık sorununuz var mı benim bu ara siddetlendi. Ne önerirsiniz
![]()
Hemen düzeltiyorumannabelica beklenen dogum tarihi 18 aralık dedi doktorumuz ben 16 demiştim sana
Diğer bilgilerini de yazarsan seni de listeye yazabilirim canımSat: 19 mart
5+6 kese göründü![]()
8+1im ve aynı sorun bende de var maalesef.Anneler 8+5 ten herkese selamkabızlık sorununuz var mı benim bu ara siddetlendi. Ne önerirsiniz
![]()
Zaten doktorlarin detayci olmasi bizim icin iyi oluyor ekstra soru sormaya gerek bile kalmiyor.Aslında tüp bebek doktorumla ilerlemeyi düşünüyordum ama bugün çok kısa bakıp azıcık bilgi verince eşim de ben de ne olduğumuzu anlamayıp diğer doktora gittik işte. Bebeklerin birini ölçtü diğerini de yakın sayılır deyip ölçmedi bile.
Nagehan Cengaver ve Nazaket Kadıoğlu hakkında güzel şeyler okudum. Araştıracağım artık.
Senin aklına yatan doktorlar hangileri oldu?
Ben varım.. yemek yiyorum yerken tıkanmış oluyorum cok yiyemiyorum zaten. Ama uzerinden 1 saat gecsin sanki midem bombos oluyor. Bende de kusma faln yok. Sadece midem karisiyor. Sıvı tukettikce midem bir garip oluyor. Su icmeye calisiyorum sürekli ama onuda zorla ictikce midem artik bulanacak sudan soguyacagim diye endise ediyorum.Kızlar aranızda yemek yemesine rağmen yarım saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi açlık hissedenler var mı? Benim bulantım bugün kesildi önceki günler duphaston kullanıyorum belki de bünyem ona alışıncaya kadar yan etki yaptı 3-4 gün bulantım oldu bugün de sık sık az yememe rağmen sanki bütün gün hiçbişey yememiş gibi saatlerdir açmışım gibi hissediyorum normal bir durum mu?
Kızlar benim boş gebeliğim kesinleştiannabelica listeden kaldırabilirsin.
Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
Kalp atışı ne zaman duydun canım özelde? Keseyi anladım da yolk sac hangisi onu anlayamadım aşağıda çok minik uzun bir şey var orası mı5+3 de cnm ama devlette görememiştim özeldekiler sağollsunnlar anlatıyorlar gösterip gösterip sonrada özele gelde gitme![]()
Ekliyorum benim pırlantayı![]()
Ben varım canım hatta en başından beri böyle ve çok garip bir açlık çöküyor sanki orucun son saatlerindeymişim gibiKızlar aranızda yemek yemesine rağmen yarım saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi açlık hissedenler var mı? Benim bulantım bugün kesildi önceki günler duphaston kullanıyorum belki de bünyem ona alışıncaya kadar yan etki yaptı 3-4 gün bulantım oldu bugün de sık sık az yememe rağmen sanki bütün gün hiçbişey yememiş gibi saatlerdir açmışım gibi hissediyorum normal bir durum mu?
Ben ikinci kontrolde oraya gitmeyi düşünüyorum kuzenim orada doğum yaptıTürkiye hastanesine giden var mı ?
Hangi doktoru düşünüyorsun ? Muayene ücretleri hakkında bilgin var mıBen ikinci kontrolde oraya gitmeyi düşünüyorum kuzenim orada doğum yaptı
Kızılaya gittim hiç memnun kalmadım Türkiye’ye gideceğimAvrupa yakasında kağıthaneye yakın doktor öneriniz var mı muayene ücretleri ne kadar
Kızılaya ben de baktım hangi doktordan memnun kalmadın yoksa hastaneden mi memnun kalmadınKızılaya gittim hiç memnun kalmadım Türkiye’ye gideceğim
Nihat hanıma gitmeyi düşünüyorum ama fiyatı sormadım henüzHangi doktoru düşünüyorsun ? Muayene ücretleri hakkında bilgin var mı
İsmini hatırlamıyorum tek bayan doktor vardı ona gittim hiç beğenmedim doktoruKızılaya ben de baktım hangi doktordan memnun kalmadın yoksa hastaneden mi memnun kalmadın
Kzıılayda muayene ücreti 1500 düİsmini hatırlamıyorum tek bayan doktor vardı ona gittim hiç beğenmedim doktoru
Canim en acilinden hastaneye gidip tahlil ver. Kültür testi yaparlar. Benim hic sikayetim olmamasina ragmen bakteri görmüşler idrarda. Antibiyotik yazdi bugun sonuclar icin gittigimde. Dr ilac icmemek daha tehlikeli dedi hatta. Bende ikilemdeyim ama sanirim kullanacagimBenim idrar yollarım yanmaya başladı. En korkuttuğum şeydi bu. Daha 4 haftalık şuan. Var mı tavsiyeniz neler yapabilirimçok sıkıntı