Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kızlar aranızda yemek yemesine rağmen yarım saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi açlık hissedenler var mı? Benim bulantım bugün kesildi önceki günler duphaston kullanıyorum belki de bünyem ona alışıncaya kadar yan etki yaptı 3-4 gün bulantım oldu bugün de sık sık az yememe rağmen sanki bütün gün hiçbişey yememiş gibi saatlerdir açmışım gibi hissediyorum normal bir durum mu?

Aslında tüp bebek doktorumla ilerlemeyi düşünüyordum ama bugün çok kısa bakıp azıcık bilgi verince eşim de ben de ne olduğumuzu anlamayıp diğer doktora gittik işte. Bebeklerin birini ölçtü diğerini de yakın sayılır deyip ölçmedi bile.
Nagehan Cengaver ve Nazaket Kadıoğlu hakkında güzel şeyler okudum. Araştıracağım artık.
Senin aklına yatan doktorlar hangileri oldu?
Zaten doktorlarin detayci olmasi bizim icin iyi oluyor ekstra soru sormaya gerek bile kalmiyor.
Nagehan cengaver 3bin tl idi muayene fiyati görüştüm ora ile de.
Benim aklima emre pabuçcu yatti birde özgür kan.
Birde hastaneleri dogum paketi fiyatlarini aldim. Liv 75 85 falan dedi.
Sadece muayenehanesine gideyim doktorlarin o sekilde dogum paketi alayim diyorum bi. Kafam cok karisiyor cidden. Olabildigince erken bu doktor meselesini çözmek lazim.
Ilk emre pabuccuya gidicem ama. Alaninda iyi bir dr. Memnun kalirsam onunla da devam ederim. Perinatolog bakiyorum normalde ama onu bulmak daha zor.

Kızlar aranızda yemek yemesine rağmen yarım saat sonra sanki hiç yemek yememiş gibi açlık hissedenler var mı? Benim bulantım bugün kesildi önceki günler duphaston kullanıyorum belki de bünyem ona alışıncaya kadar yan etki yaptı 3-4 gün bulantım oldu bugün de sık sık az yememe rağmen sanki bütün gün hiçbişey yememiş gibi saatlerdir açmışım gibi hissediyorum normal bir durum mu?
Ben varım.. yemek yiyorum yerken tıkanmış oluyorum cok yiyemiyorum zaten. Ama uzerinden 1 saat gecsin sanki midem bombos oluyor. Bende de kusma faln yok. Sadece midem karisiyor. Sıvı tukettikce midem bir garip oluyor. Su icmeye calisiyorum sürekli ama onuda zorla ictikce midem artik bulanacak sudan soguyacagim diye endise ediyorum.

Kızlar benim boş gebeliğim kesinleşti annabelica annabelica listeden kaldırabilirsin.♥️Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.

Çok üzüldüm, aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum, üzülme demeyeceğim muhakkak üzüleceksin ama umutlu ol lütfen 💐🙏🏻

5+3 de cnm ama devlette görememiştim özeldekiler sağollsunnlar anlatıyorlar gösterip gösterip sonrada özele gelde gitme 😵‍💫
Ekliyorum benim pırlantayı 😆😆😆
Kalp atışı ne zaman duydun canım özelde? Keseyi anladım da yolk sac hangisi onu anlayamadım aşağıda çok minik uzun bir şey var orası mı 😍

Ben varım canım hatta en başından beri böyle ve çok garip bir açlık çöküyor sanki orucun son saatlerindeymişim gibi 😅 şimdiden 1 kilo almışım ama hamurişi tatlı yememeye çalışıyorum

Benim idrar yollarım yanmaya başladı. En korkuttuğum şeydi bu. Daha 4 haftalık şuan. Var mı tavsiyeniz neler yapabilirim ☹️☹️ çok sıkıntı

Benim idrar yollarım yanmaya başladı. En korkuttuğum şeydi bu. Daha 4 haftalık şuan. Var mı tavsiyeniz neler yapabilirim ☹️☹️ çok sıkıntı
Canim en acilinden hastaneye gidip tahlil ver. Kültür testi yaparlar. Benim hic sikayetim olmamasina ragmen bakteri görmüşler idrarda. Antibiyotik yazdi bugun sonuclar icin gittigimde. Dr ilac icmemek daha tehlikeli dedi hatta. Bende ikilemdeyim ama sanirim kullanacagim

Back
X