- 16 Eylül 2024
- 3.558
- 2.292
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #2.701
Ay insallah yaa. Bi yanım kullanmasam mi diyor ama kullanmak daha dogru sanırım.O
O Zaman korkulacak bse yok bitir ilacı vücutta enfeksiyon daha tehlikeli bebek icn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah yaa. Bi yanım kullanmasam mi diyor ama kullanmak daha dogru sanırım.O
O Zaman korkulacak bse yok bitir ilacı vücutta enfeksiyon daha tehlikeli bebek icn
Neden kullanıyorsun cnm enfeksiyon mu çıktıAy insallah yaa. Bi yanım kullanmasam mi diyor ama kullanmak daha dogru sanırım.
Yolk sac için tek taş derlerdi ciddn öyleymiş değil mi ben görünce anladımİkimizin tarihleri aynı ben de bugün gördümyolk sac gözüktü mü
Idrar kültürü vermistim canim onda birsey üredi yazıyor. Halbuki hic sikayetim de yok ne yanma ne baska birsey. Bende anlamadim ama cikmis.Neden kullanıyorsun cnm enfeksiyon mu çıktı
Belki yeni başlayan bir durum daha belirti vermemiş olabilir geçmş olsunIdrar kültürü vermistim canim onda birsey üredi yazıyor. Halbuki hic sikayetim de yok ne yanma ne baska birsey. Bende anlamadim ama cikmis.
Ben göremedim ki canım gözüktüyse de doktor söylemedi keseyi gördüm ama siyah boşluk gibiydi sanki köşesinde nokta var gibiydi ama emin değilim sen kaçıncı haftada görmüştünYolk sac için tek taş derlerdi ciddn öyleymiş değil mi ben görünce anladım![]()
4. Haftadan başladı benimki ara ara kusma da oluyorMerhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
Belkide canim bende bilmiyorum vallahi. Herseyden cekinir olduk. Bir sikayetim olmadigi halde cikti enfeksiyon. Sikayetiniz varsa mutlaka gidin doktora.Belki yeni başlayan bir durum daha belirti vermemiş olabilir geçmş olsun
Erken farketmeniz daha iyi olmuş bak ilerleseydi daha çok can sıkardiBelkide canim bende bilmiyorum vallahi. Herseyden cekinir olduk. Bir sikayetim olmadigi halde cikti enfeksiyon. Sikayetiniz varsa mutlaka gidin doktora.
Hatta ben tedbiren demistim biraz yanma oluyor diye dr.a o da ondan istedi test. Sizde gittiginizde soyleyin bakilsin. Çünkü belirtisiz rahatsizliklarimiz da olabiliyor demek ki
Evet orasi dogru canım tabiki. Sadece antibiyotik ve gebelik ikisi benim icin pek yan yana gelmeyen kavramlardi. Simdi kullanmak durumunda olmakta biraz huzursuz etti.Erken farketmeniz daha iyi olmuş bak ilerleseydi daha çok can sıkardi
Korkma korkma bse olmaz birçok anne hamileyken kullanma durumunda kalıyor benim eltim de doğum yapana kadar enfeksiyon tedavisi gördü sağlıklı da bebeği Allah'a emanet et bebeğini korkmaEvet orasi dogru canım tabiki. Sadece antibiyotik ve gebelik ikisi benim icin pek yan yana gelmeyen kavramlardi. Simdi kullanmak durumunda olmakta biraz huzursuz etti.
AminCok cok sevindim canim. Saglikla gelsinleeer. Oy masallahAllahım bebeklerimizi korusun insallah hepimizinkini
![]()
Gittigin doktor kimdi detayli bakan. Ankaradaydin sende
activia probiyotik shotlar bana iyi geliyor bir de bi kaşık zeytinyağı içiyorum hafif bi kabızlıkta ben onlar da iyi geliyorAnneler 8+5 ten herkese selamkabızlık sorununuz var mı benim bu ara siddetlendi. Ne önerirsiniz
![]()
Öyle tabi canim Allahıma emanet zaten. Saglikla gelsin minigim insallahKorkma korkma bse olmaz birçok anne hamileyken kullanma durumunda kalıyor benim eltim de doğum yapana kadar enfeksiyon tedavisi gördü sağlıklı da bebeği Allah'a emanet et bebeğini korkma
Hülya kula benimde listemdeki doktorlardan biriydi ama bende hem hastaneye dogum ucreti hemde dogurttugu icin ona ekstra ücret odenecegini biraz anlamsiz bulup elemistim. Hem muayenelere ücret odeyecegiz, veya dogum paketi seklinde ilerleyecegiz hemde dogum icin hastaneye ve doktora ekstra... biraz sosyal medyanin gücü oluyor bu. Kendisi sosyal medyada aktif ya fiyatlarini da ondan yuksek tutuyor sanki. Zaten bu doktor asistanlarinin veya normal hastanelerdeki hasta kaydi yapanlarin veya ordaki asistanlarin havasi doktorlarda yok. Neden oyleler anlamiyorum..Amin
Hülya Kula idi gittiğimiz doktor. Güzel açıklamalar yaptı ama onunla devam etmeyi düşünmüyorum. Asistanı biraz rahatsız etti açıkçası. Doğum paketini falan sordum. Neyse muayeneleri,tahliller taramalar falan 40 bin, ikiz olduğu için doğum 45bin ve bir de hastane ücret alacak dedi. Peki paket almadan aylık muayene ücreti ile ayda iki kere gelebilir miyiz diye sordum çünkü sorduğum birkaç doktor ayda bir kere alıyoruz demişti. Yasalar gereği tabi 10 gün içindeki diğer muayene kontrol muayenesi oluyor ve ücret alınmıyor dedi. Biz onu 15güne kadar esnetebiliyoruz dedi. Zaten doktor da içeri de ikiz olduğu için ve öncesinde de gebelik kaybım olduğu için ben sizi 15 günde bir görmek isterim demişti. Ben de tamam o zaman 14 gün sonraya randevu oluşturalım dedim ücretsiz hakkımızı da kullanalım dedim. Yüzü düştü. Telefonla arayın oluşturalım falan dedi ama bizden önceki hastaya randevusu hemen oluşturmuştu. Hoşuma gitmedi bu tavrı ve ben gebelerin canını sıkmayacak kişiler ile devam etmek isterim. Eşim bir iki saat sonra aramış randevu oluşturmuş ama ona da isteksiz isteksiz konuşmuş.
Aslında tüp bebek doktorumla ilerlemeyi düşünüyordum ama bugün çok kısa bakıp azıcık bilgi verince eşim de ben de ne olduğumuzu anlamayıp diğer doktora gittik işte. Bebeklerin birini ölçtü diğerini de yakın sayılır deyip ölçmedi bile.Hülya kula benimde listemdeki doktorlardan biriydi ama bende hem hastaneye dogum ucreti hemde dogurttugu icin ona ekstra ücret odenecegini biraz anlamsiz bulup elemistim. Hem muayenelere ücret odeyecegiz, veya dogum paketi seklinde ilerleyecegiz hemde dogum icin hastaneye ve doktora ekstra... biraz sosyal medyanin gücü oluyor bu. Kendisi sosyal medyada aktif ya fiyatlarini da ondan yuksek tutuyor sanki. Zaten bu doktor asistanlarinin veya normal hastanelerdeki hasta kaydi yapanlarin veya ordaki asistanlarin havasi doktorlarda yok. Neden oyleler anlamiyorum..
Aklinda baska doktor var mi peki ? Bugun birsuru yerle görüştüm ama hala net bir karara varamadim![]()
Sabah aç karna activia probiyotik shot içiyorum kabızlık bende de vardı iyi geldi canım deneyebilirsinAnneler 8+5 ten herkese selamkabızlık sorununuz var mı benim bu ara siddetlendi. Ne önerirsiniz
![]()
Aynı şekilde, 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğimAmin inşallah bana 2 hafta sonra gel dedi seni ne zaman çağırdı![]()
5+3 de cnm ama devlette görememiştim özeldekiler sağollsunnlar anlatıyorlar gösterip gösterip sonrada özele gelde gitmeBen göremedim ki canım gözüktüyse de doktor söylemedi keseyi gördüm ama siyah boşluk gibiydi sanki köşesinde nokta var gibiydi ama emin değilim sen kaçıncı haftada görmüştün![]()