2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba canım değerin çok iyi.. hatırlıyorum testini paylaştığında silikti demek ki artıyor değerin.
Hiç korkma lütfen stres yapma. Haşhaş tanen şu an dünyanın en güvenli en korunaklı yerinde.. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz canım.
Benüm görümcemin kızı da gebeliğin ilk haftalarında korona olmuştu, yeni doğum yaptı ve çok sağlıklı bir bebeği var çok şükür.

Oh hamdolsun cok cok teşekkür ederim Allahım insallahh bana da saglıkla kurtulup kavuşmamı nasip eyle

insallah öyle de devam eder

İnsallah çok çok teşekkür ederim sürekli ağlıyorum moralim çok bozuk. 2 gün lekelenmem oldu kahverengi sildikçe gelen şükür ki bugün gelmedi ama tuvalete gitmeye korkar oldum
Canım çok çok geçmiş olsun sağsalim kucağına al insallah içini ferah tut hiç bişey olmayacak Allahın izniyle mübarek aydayiz rabbim korusun hepimizi sanada şifa versin

Oruç tutuyor musunuz? Zararı var mı acaba ilk dönemde, doktora gittiğimde sorarım ama sizleri merak ettim

Anladım canım geçmiş olsun. Ben de ilk hamileliğimde tutamamıştım
İlkinde de tutmamıştım evet bunda yarısına kadar tutabildim çok şükür. Hamileliğin ilk zamanları enfeksiyona karşı açığız maalesef bunun için bol su tüketmemiz lazım ve bağışıklığımız da düştüğünden hastalıklara açığız.
Yine de doktorunuza da danışırsınız tabi.

Ben hiç su içemiyorum ya 1 bardak bile içsem midem yaniyor hemen değişik bişi uzun yıllardır bu şekilde hemde ,

Canım çok çok geçmiş olsun sağsalim kucağına al insallah içini ferah tut hiç bişey olmayacak Allahın izniyle mübarek aydayiz rabbim korusun hepimizi sanada şifa versin
Amin Allahımmm insallah çok çok teşekkür ederim

Benim 4+1 15 çıktı betam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…