Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    97
Selam kızlar dün yine kanamayla dr a gittim. Dr artacak dedi kanama alanı büyümüş ki arttı bugün. Bana heyet raporu verdi öğretmenim dönemi kapadım. Doğum iznimi başlatmış oldum artık 🙈 sağ salim tamamlamayı nasip etsin Rabbim. Plasentası aşağıda olan arkadaşlar, raporunuzu alın evde durun valla. Geçen hafta lüzumsuzluk ettim iyim kanama falan yok diye 😒
Aaaa geçmiş olsun kuzum. Şimdi durdumu kanaman. İyi olsun bebeğin de kanama alanı da geçer inşallah. Bende tam emin değilim geçen gittiğim Dr görünmüyor dedi ama ben ona pek güvenmiyorum. Artık detaylida ogrenicez.

Evet öyle bir şey ki sanki biri kaburgama eliyle bastırıyor gibi nefes alırken batıyor
Yok onun dediği son aylarda oluyor. Yani 7. Aydan sonra. Bebek artık sığmıyor yukarı çıkıyor ve ayağıyla falan kaburgaya baskı yapıyor. Oturmak zor oluyor.

Dün 40mm ydi çıkarken tekrar 36mm ölçtüler eşimin çok ısrarı üzerine özel bir kliniğe gittim cinsiyet için orda da 28mm dedi bilmiyorum artık 😀 saldım yaa
Aaaaa çok şaşırdım ve sevindim. Nasibinde doğmak yaşamak varsa valla herşey bahane. Çok şükür rabbime 🤲🤲🤲❤️

Bilmiyorum ya ne heyecanla gitmiştim cok merak ediyordum . Sağlıklı olsun hiç bi önemi yokta işte heycan var yinede
Bu zamana kadar kendinş göstermiyor kız olabilr dedi ama kesin bi şey yok tam açık görmüyorum diyor
Bir daha detyaliya mi gidicen. O zamn belli olur. Bide kontrole gitmeden önce çikolata yiyin bebek hareketleniyor. O zaman bacağını açar

Allahım o instagramdaki hamileler yok mu bi de çiçek gibi geziyolar.Tamam internette her şey yalan ama bu kadar da olmaz be kardeşim😒

Kızlar siz böyle yazışınca hepimizin bi yerde bir araya geldiğini hayal ettim.Tabii dışarda mekan kapatırdık heralde bu kadar kalabalık toplanıp birinin evine gidicek değiliz agsfsg Ne muhabbet dönerdi ama😂
Ne güzel olurdu demi. Bende bir yabancı olarak. Artık zar zor kendimi ifade ederdim 🤣 şimdi yazımda güzel anlaşılır yazıyorum ama Türkçe konuşmadım. 🤣

Canım turkce bilimiyon mu nasıl yani 😀
Ben Türkmenistan liyim. Ama yani Türkçe biliyorum zaten bizim dilimize çok yakın benzer. Ama bir Türk dilinde birisiyle konuşmadım. Yazışmak dışında. O yüzden nasıl olur bilmiyorum 🤣 kendimi ifade etmek için. Kaç kere yani yani ama derim 🤣

Ben Türkmenistan liyim. Ama yani Türkçe biliyorum zaten bizim dilimize çok yakın benzer. Ama bir Türk dilinde birisiyle konuşmadım. Yazışmak dışında. O yüzden nasıl olur bilmiyorum 🤣 kendimi ifade etmek için. Kaç kere yani yani ama derim 🤣
He bilmiyordum canım yabancı ülkede olduğunu demiştin ama turkmen olduğunu şimdi öğrendim 😀 Bi şekilde anlaşılır ya 😀

Yok onun dediği son aylarda oluyor. Yani 7. Aydan sonra. Bebek artık sığmıyor yukarı çıkıyor ve ayağıyla falan kaburgaya baskı yapıyor. Oturmak zor oluyor.
Ha ben onu anladım zaten 😅 benim ki niye ağrıyor onu anlamaya çalışıyorum karaciğer ile ilgili testlerim de temiz çıktı. Her geçen gün baskı daha da artıyor sanki.

Türkmence denilince o da Türkçe gibi yaaa denilse de asla değil 😂😂 yani bazı cümleleri anlayabiliriz ama zor yani her şeyi de anlayamayız bence 😂

Ha ben onu anladım zaten 😅 benim ki niye ağrıyor onu anlamaya çalışıyorum karaciğer ile ilgili testlerim de temiz çıktı. Her geçen gün baskı daha da artıyor sanki.
Yani o bebegin baskısı değildir çünkü daha yeni yeni karın boşluğuna çıkmaya başladılar. 🤷‍♀️ Dr na bir sor eğer rahatsız ediyorsa

Back
X