- 19 Mart 2023
- 340
- 659
- 33
- 37
Yok maalesef bitmiyor bitmeyecekO stres hiç bitmiyor dimi ya sürekli bu bitsin rahatlarız diyoruz ama yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok maalesef bitmiyor bitmeyecekO stres hiç bitmiyor dimi ya sürekli bu bitsin rahatlarız diyoruz ama yok![]()
Rahatlama artık bizlere yokYok maalesef bitmiyor bitmeyecekDoğurunca rahatlicaz dicem ben de ama ilk çocuğu olmayan anneler gülücek bana hee he rahatlarsın diye biliyorum
![]()
Evet öyle bir şey ki sanki biri kaburgama eliyle bastırıyor gibi nefes alırken batıyorArkadaşım 24 haftalık kaburga ağrısından uyuyamıyorum diyorSanırım yukarı doğru baskı başlıyor bizim haftalardan sonra
![]()
Aaaa geçmiş olsun kuzum. Şimdi durdumu kanaman. İyi olsun bebeğin de kanama alanı da geçer inşallah. Bende tam emin değilim geçen gittiğim Dr görünmüyor dedi ama ben ona pek güvenmiyorum. Artık detaylida ogrenicez.Selam kızlar dün yine kanamayla dr a gittim. Dr artacak dedi kanama alanı büyümüş ki arttı bugün. Bana heyet raporu verdi öğretmenim dönemi kapadım. Doğum iznimi başlatmış oldum artıksağ salim tamamlamayı nasip etsin Rabbim. Plasentası aşağıda olan arkadaşlar, raporunuzu alın evde durun valla. Geçen hafta lüzumsuzluk ettim iyim kanama falan yok diye
![]()
Kızlar benim bebe cinsiyeti göstermiyor
Ne yaptıysak açmadı bacagını kapattı doktor pipi görmüyorum orda tam kordon var ama tam açmıyor diyor
Yok onun dediği son aylarda oluyor. Yani 7. Aydan sonra. Bebek artık sığmıyor yukarı çıkıyor ve ayağıyla falan kaburgaya baskı yapıyor. Oturmak zor oluyor.Evet öyle bir şey ki sanki biri kaburgama eliyle bastırıyor gibi nefes alırken batıyor
Bilmiyorum ya ne heyecanla gitmiştim cok merak ediyordum . Sağlıklı olsun hiç bi önemi yokta işte heycan var yinedeAcaba nazlı kız mı:)))
Aaaaa çok şaşırdım ve sevindim. Nasibinde doğmak yaşamak varsa valla herşey bahane. Çok şükür rabbimeDün 40mm ydi çıkarken tekrar 36mm ölçtüler eşimin çok ısrarı üzerine özel bir kliniğe gittim cinsiyet için orda da 28mm dedi bilmiyorum artıksaldım yaa
Bir daha detyaliya mi gidicen. O zamn belli olur. Bide kontrole gitmeden önce çikolata yiyin bebek hareketleniyor. O zaman bacağını açarBilmiyorum ya ne heyecanla gitmiştim cok merak ediyordum . Sağlıklı olsun hiç bi önemi yokta işte heycan var yinede
Bu zamana kadar kendinş göstermiyor kız olabilr dedi ama kesin bi şey yok tam açık görmüyorum diyor
Ne nazliymis yaKızlar benim bebe cinsiyeti göstermiyor
Ne yaptıysak açmadı bacagını kapattı doktor pipi görmüyorum orda tam kordon var ama tam açmıyor diyor
Yedim ya bildiğin uyuyorduBir daha detyaliya mi gidicen. O zamn belli olur. Bide kontrole gitmeden önce çikolata yiyin bebek hareketleniyor. O zaman bacağını açar
Bilemiyorum canmNe nazliymis yabelkide kızdır
Ne güzel olurdu demi. Bende bir yabancı olarak. Artık zar zor kendimi ifade ederdimAllahım o instagramdaki hamileler yok mu bi de çiçek gibi geziyolar.Tamam internette her şey yalan ama bu kadar da olmaz be kardeşim
Kızlar siz böyle yazışınca hepimizin bi yerde bir araya geldiğini hayal ettim.Tabii dışarda mekan kapatırdık heralde bu kadar kalabalık toplanıp birinin evine gidicek değiliz agsfsg Ne muhabbet dönerdi ama![]()
Canım turkce bilimiyon mu nasıl yaniNe güzel olurdu demi. Bende bir yabancı olarak. Artık zar zor kendimi ifade ederdimşimdi yazımda güzel anlaşılır yazıyorum ama Türkçe konuşmadım.
![]()
Ben Türkmenistan liyim. Ama yani Türkçe biliyorum zaten bizim dilimize çok yakın benzer. Ama bir Türk dilinde birisiyle konuşmadım. Yazışmak dışında. O yüzden nasıl olur bilmiyorumCanım turkce bilimiyon mu nasıl yani![]()
He bilmiyordum canım yabancı ülkede olduğunu demiştin ama turkmen olduğunu şimdi öğrendimBen Türkmenistan liyim. Ama yani Türkçe biliyorum zaten bizim dilimize çok yakın benzer. Ama bir Türk dilinde birisiyle konuşmadım. Yazışmak dışında. O yüzden nasıl olur bilmiyorumkendimi ifade etmek için. Kaç kere yani yani ama derim
![]()
Ha ben onu anladım zatenYok onun dediği son aylarda oluyor. Yani 7. Aydan sonra. Bebek artık sığmıyor yukarı çıkıyor ve ayağıyla falan kaburgaya baskı yapıyor. Oturmak zor oluyor.
Türkmence denilince o da Türkçe gibi yaaa denilse de asla değilBen Türkmenistan liyim. Ama yani Türkçe biliyorum zaten bizim dilimize çok yakın benzer. Ama bir Türk dilinde birisiyle konuşmadım. Yazışmak dışında. O yüzden nasıl olur bilmiyorumkendimi ifade etmek için. Kaç kere yani yani ama derim
![]()
Yani o bebegin baskısı değildir çünkü daha yeni yeni karın boşluğuna çıkmaya başladılar.Ha ben onu anladım zatenbenim ki niye ağrıyor onu anlamaya çalışıyorum karaciğer ile ilgili testlerim de temiz çıktı. Her geçen gün baskı daha da artıyor sanki.