2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım bende aynı senin gibiyim yeşil erik iyi geliyor 8 10 tane falan ye.

Canım benim de sadece kese göründü daha cok minikti içini ferah tut insallah bebişlerimiz bizimledir

cok gecmis olsun. Ya keten tohumu dikkatimi cekti. Bakmissindir gerci ama pek onermiyolar hamilelikte diye hatirliyorum. Ya kabizlaga kesin cozum bisi var ama hamile oldugin icin sakincali.. ilerisi icin aklinda olsun. 1 litre sicak sutun icinde iki.kasik ya da 2-3 poset yesilcay koyup sogumasini bekleyip gun icinde iciyosun.. sana anlatamam. Bunu diyet icin yapiyolar. Resmen butun gun wcye kosarsin. Ama yesilcay gebelikte cok sakincali bunu ilerde kullanirsin diye yazdim. Aman!

Aklima yesil mercimek ve haslanmis misir geldi. Haslanmis misir baya ishal bile yapiyor abartirsan

Evet cumartesi kendi Dr gidicem inşallah
Tamam bence telas etme. Ben de ayni aceleciligi yaptim o yuzden soyluyorum. Erken gidince doktora hep belirsilik olabiliyor. Senim su an agrin yok, kanaman yok, atesin yok. Sadece aklimda kotu anilarin var. Betan guzel yukselmis. C.tesiye kadar da katlanacak Allah'in izniyle doktorun gorecek keseyi.

Kizlar yeni beta 3989 çıktı 2 günde bir katlanıyor lakin kese görünmedi
Canım merhaba hiç korkma bnm 7748 di kese gözükmedi düşün bu testten iki gün sonra gittim değer 15bin falandır artk anca gözüktü bnde çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı her insanin kimyası farklı kendini strese sokma sakın tabi tedbirini de elden birakma

Yeşil mercimek suda mi bekletiyoruz? Haşlanmış mısır koçanda olanlar sanırım dime.Konserve değil.
Yesil mercimegi hic bekletmenize gerek yok uzerini biraz fazla kaoatacak sekilde su ve biraz tuz atin kolayca haslanir. Dudukluye bile gerek yok. Ilkken veya soguyinca icine ben domates, maydonoz, dereotu, kuru nane, yesil sogan dograr uzerine de limon veya nar eksisi dokerim. Cok guzel olur. Misir da evee normal kocanli haslanmis misir. Hatta hasladiktan sonra azicik haslama suyunu da icin. Heralde bi zarari yoktur gebelikte misir veya suyunun. Yesil mercimek cok faydali onu biliyorum bol demir var icinde

Bulabilirsen bol incir yiyip uzerine bol miktarda su icmekte epeyce ishal yapıyor ayrıca mısır üstüne suda aynı etkiyi yapıyor. Geçmiş olsun

Off nasil soyleyebiliyolar. Bari bir arkadasini cagir yan odadan da o da baksin..Insanlari bosa uzumrk korkunc

Off nasil soyleyebiliyolar. Bari bir arkadasini cagir yan odadan da o da baksin..Insanlari bosa uzumrk korkunc
Wala ya sorma o gün kız bide o uzgunluklr eve gidip temizlik yaptım ki dio 3 lu koltuğu bile kaldırdım ordan oraya dio ağlaya ağlaya düşünsene psikolojiyi ama rabbim büyük hiç bişi olmadı hamdolsun

İnşallah canım güzel şeyler duymaya çok fazla ihtiyacım var

Kaç haftalık da bu kadardı beta ve ne zaman gördünüz keseyi benim şuan 5+1 betam da 3989

Yarın ilk iş deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.

Bulabilirsen bol incir yiyip uzerine bol miktarda su icmekte epeyce ishal yapıyor ayrıca mısır üstüne suda aynı etkiyi yapıyor. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. İnciri denedim. Su bayağı bir içtim üzerine ama maalesef bende işe yaramadı. Yarın önce mercimek deneyeceğim. Sonra mısır da deneyeceğim. Zaten mısır da çekiyordu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…