2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah canım evet bı kaç kişi de aynı şeyleri yazınca biraz da olsa rahatladım. İnşallah bı sorun çıkmadan ben de keseyi görürüm.

Ah canım benim. Allah yardımcın olsun. İnşallah daha güzeli olacaktır.

Ben de 1.5 kilo almışım. Şişkinlik mi değil mi bilmiyorum. İştahım iyice açıldı. Gece ve akşamları aşırı midem kazınıyor. Karbonhidrat isteği de aynı şekilde. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Hayırlısı :)

Kizlar Dr gittim kese var mı yok mu belli değil dedi silik birşey var ama kese mi belli değilmiş kanama alanı var beta 1600 diyince kese gözükmesi lazımdı dedi tekrar beta istedi 4 saat sonra cikicak alt üst oldum
Ben gittigimde 1600den de cok fazlaydi cunku gitmeden 2 gun once 1300du. Benim de belli belirsiz dedi .merak etme erken daha

Ben de aynı durumdayım İnanılmaz bir iştah var. Sağlıklı besleniyorum onda sıkıntı yok ama aç kalamıyorum. Tek düşündüğüm şey yemek yemek Kayınvalidem ilk aylar öyle olur çok acıkırsın sık yersin ama sonradan normale döner dedi inşallah döner

Size sacma ama bir o kadar onemli bir sey sorucam, sizce hamileyken cok dengeli bir beslenmeyle kilo verilebilir mi? Yani soyle normalde ben yillardir 60 kilo iken pandemide 70 oldum..Dengeli beslenirsem bu yaglar gider ama bebek de (varsa tabi hala emim degilim) saglikli gelisebilir mi? Bana olabilir gibi geldi.

Kizlar yeni beta 3989 çıktı 2 günde bir katlanıyor lakin kese görünmedi
Esimin kuzenine 2 aylık hamileyken doktor dış gebelik dedi dünyası yıkıldı acil kürtaj dedi vs. Doktor değiştirdi şuan kızı maşallah doğdu da 2.5 aylık oldu bile farklı doktor görüşü muhakkak alın derim....

Yuh ya nasıl bi doktor böyle bisey söyleyebiliyor yazıklar olsun yani getçekten kime güvenceğimizi şaştık

Gerçekten öyle canım. Keseyi görmek için mi gideceksiniz siz ?
Evet aslinda soyle. 4+3teydi sanirim lekelenmem oldugu icin korkup gitmistim. Belli belirsiz bir kese gorundu ama henuz icinde bisi gorunmedi. Insallah bu hafta tam 6 haftalik olup keseyi net belki de kalp atisi duyar miyiz insallah bilmiyorum tek bildigim baya gerginim

Hanımlar ben 8+3‘ deyim. Önceden de kabızlık ve hemoroid problemi vardı. Şimdi daha beter oldum tabi. 4 günde bir acı içinde çıkabiliyorum. Ikınmak zorunda da kalıyorum. Doktor çok zorda kalırsan Duphalac kullan demişti ama o bende bir işe yaramıyor. İncir, zeytinyağı, kayısı (kurusu-tazesi), activia yoğurt, magnezyum tablet, kefir, sıcak su-bal, kuru erik, keten tohumu, bir de kabızlık kürü vardı kuru meyvelerden o da dahil hepsini yaptım. 2-2,5 lt. su içiyorum. Yeşillik yiyorum. Lifli beslenmeye çalışıyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum. Çok canım yanıyor. Hamile kalmadan önce bekunis kullanıyordum. Doktor kullanma dedi. Tavsiyesi olan var mı bu hemoroid ve kabızlık için

Umarım kayınvalideniz haklıdır, normale döner. İştaha ek olarak bir de normalden daha lezzetli geliyor yiyecekler. Ben canım çok isteyince pek sağlıklı olmasa da yiyorum bazen ama bir sonraki öğünde ve günde dengelemeye çalışıyorum. Bir de bol yürüyüş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…