2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Bulantılar genelde kese görülecek kadar beta yükseldiğinde oluyor ya da kalp atışı duyduktan sonra benim diger gebeligimde öyleydi. Bi de herkeste olacak diye bisry yok evham yapmayın keyfini çıkarın. Ben düşük yapıyorum yine de moralimi bozmuyorum Rabbim en iyisini bilir bu düşerse yerine daha hayırlısını verir diyorum

Bana doktorum lekelenme önemli degil dedi kanama önemli dedi

Kizlar benim geçmiş dönemde mol gebelik oykulerim var bu tür gebelikte beta çok yüksek oluyor bu beni çok tedirgin ediyor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Inanın hic paniklemeye gerek yok bu haftaya kadar şikayetsix geldim bir saatte hersey değişti. Olacağı varsa olur stres yapsak da yapmasak da olur. Siz üzülmeyin bu sefer farkli olir insallah

Çok geçmiş olsun canım

Bulantılarınız en baştan mı vardı arkadaşlar yoksa sonradan mı başladı
Benim 5. Hafta bittikten sonra başladı, kusma yok ama yemek olarak herşeyden tiksindm, zar zor yiyorum, beyaz leblebi yatıştırıyor, meyvede sıkıntım yok çok şükür meyve olarak ne bulursam bol bol yiyebiliyorum, bulantılarada iyi geliyor

Benim de ayaga kalkinca bas donmem disinda belirtim yok . Erken daha sanirim

Doktorumuz genel olarak 12 haftaya kadar cinsel iliskiyi onermedigini soyledi
Bence bu yorum çok yanlış . Herkese göre değişiyor ki bu durum . Yani hamilelik sürecinde düşük ya da daha farklı bır durum varsa belki yasaklanabilir. Ben de konuştum doktorumla hafta başı . Devam edebilirsiniz dedi . Ki ben de ediyorum . Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım . Kanama olursa durun ilişkide dedi . Bu kadar .

Bende bakalım olcakmı benimde 5. Hafta bitiyor hayırlısıyla

Kizlar Dr gittim kese var mı yok mu belli değil dedi silik birşey var ama kese mi belli değilmiş kanama alanı var beta 1600 diyince kese gözükmesi lazımdı dedi tekrar beta istedi 4 saat sonra cikicak alt üst oldum

53 kiloyum boyum 170 ama tabi bu süreçte 54.5 oldum. Doktorum diyetisyeni hemen önerdi. Çünkü yemek ile ilgili çok soru sordum. Paket gıda çok tüketiyorum maalesef. Abur cubur değil de yiyeceklerde.. karbonhidrat konusunda maalesef en ufak un kokusu bile açlığımı yeniden hissetmeme neden oluyor. Maya kokusuna resmen aşığım bu aralar.. nasıl uzak duracam hiç bilmiyorum.

Kizlar Dr gittim kese var mı yok mu belli değil dedi silik birşey var ama kese mi belli değilmiş kanama alanı var beta 1600 diyince kese gözükmesi lazımdı dedi tekrar beta istedi 4 saat sonra cikicak alt üst oldum
Sakin ol öncelikle, daha çok küçük alttan mı baktı? Rabbim inş sağlıkla büyümesini nasip eder Hayırlısıyla..

Hadi yaa bende nasıl başlarsa öyle gitsin düşüncesindeydim
Keşke öyle olsaydı
Kesinlikle bende sen gibiyim yemek düşününce böyle bi hoş oluyorum mutfağa gitmk istemiyorum. Hele ki kısır allahom göresim yok

Kızlar cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz?
Benim doktorum sorun yok devam edebilirsiniz dedi.lekelenmelerim oluyor ilişki sonrası mı olduğunu sorguladı sadece ama alakasız günler oldu.o nedenle devam dedi ama progestan da kullanıyorum şimdi

Evet alttan baktı Dr belli belirsiz birşey var ama kese mi değil mi bilemiyorum dedi
Benimde 1500 lu değerlerde karından baktı ve aynı cümleyi söyledi.kendi notlarına kese göründü diye yazmış meğerse. sonraki gidişimde söyledi Doktorlar emin olmadan çok umut vermek istemiyorlar sanırım kendini strese sokma su süreçte

Teşekkür ederim canım. İnşallah bı sıkıntı yoktur. Herkes daha çok küçük normal diyor tabi ama çok stres oluyor insan. Erken öğrenmek zormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…