Ah kızlar tam da ben. 20 Mayıs'ta 79 betayla hamile olduğumu öğrendim,. 22 Mayıs'ta 238 olmuş beta artmış çok şükür doktorum tamam dedi Hamilesin artık dedi. Öğrendikten sonra 3-4 gün kaşık ağrısı ve bel ağrısı oldu. Sonra belirtilerin gitti. Göğüslerim şiş hala. Ama doktorum 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. Ne midem bulaniyor ne başım dönüyor. Sadece çok acikoyorum. Ama korkuyorum. Bazen diyorum acaba hamile değil miyimBöyle belirtisiz olan var mı yaa. Pazartesi keseyi görmeye godecegiz ama çok korkuyorum.
Bana doktorum lekelenme önemli degil dedi kanama önemli dediAhhh canım ben. Kesemi zor gördü dr um yeni yerleşiyo dedi dün. Lekelenmelerim de devam ediyo az olsa da çok endişeleniyorum ve korkuyorum. Eşimle sevinemedik bile. Her lavoboya gidişimde yüreğim ağzımda. Sürekli ağlamaklıyım
İnş öyledir çok araştırıyorum lekelenmeden düşük yapanlarda varmış çok korkuyorumBana doktorum lekelenme önemli degil dedi kanama önemli dedi
Hadi yaa bende nasıl başlarsa öyle gitsin düşüncesindeydimBenim sonradan başladı bu hafta başladı hatta doktoruma dedm ilaç yazdı ama pek etki etmiyor
Inanın hic paniklemeye gerek yok bu haftaya kadar şikayetsix geldim bir saatte hersey değişti. Olacağı varsa olur stres yapsak da yapmasak da olur. Siz üzülmeyin bu sefer farkli olir insallahKizlar benim geçmiş dönemde mol gebelik oykulerim var bu tür gebelikte beta çok yüksek oluyor bu beni çok tedirgin ediyor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Işte o ihtimale karşı bekleyeceğiz ama benim kanamlarim başladı zatenGeç döllenme olabilir?
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar ben de sat a göre 8 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bebegimin 6 haftalik göründüğünü ve kalp atışlarının da haftasina göre belli belirsiz olduğunu gördük 6. Haftadan sonra durmuş gelisim. doktor haftaya çağırdı ama siz randevuya gelemeden de düşük yapabilirsiniz bu hafta dedi. Ben bu gebeligimde mide bulantısı yaşamamıştım demek bir terslik varmış. Bulanti yaşayanlara Allah acil şifalar versin cok zor diger gebeligimde perişan olmuştum ama o bile olumluymuş demekki
Benim 5. Hafta bittikten sonra başladı, kusma yok ama yemek olarak herşeyden tiksindm, zar zor yiyorum, beyaz leblebi yatıştırıyor, meyvede sıkıntım yok çok şükür meyve olarak ne bulursam bol bol yiyebiliyorum, bulantılarada iyi geliyorBulantılarınız en baştan mı vardı arkadaşlar yoksa sonradan mı başladı
Benim de ayaga kalkinca bas donmem disinda belirtim yok . Erken daha sanirimAh kızlar tam da ben. 20 Mayıs'ta 79 betayla hamile olduğumu öğrendim,. 22 Mayıs'ta 238 olmuş beta artmış çok şükür doktorum tamam dedi Hamilesin artık dedi. Öğrendikten sonra 3-4 gün kaşık ağrısı ve bel ağrısı oldu. Sonra belirtilerin gitti. Göğüslerim şiş hala. Ama doktorum 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. Ne midem bulaniyor ne başım dönüyor. Sadece çok acikoyorum. Ama korkuyorum. Bazen diyorum acaba hamile değil miyimBöyle belirtisiz olan var mı yaa. Pazartesi keseyi görmeye godecegiz ama çok korkuyorum.
Bence bu yorum çok yanlış . Herkese göre değişiyor ki bu durum . Yani hamilelik sürecinde düşük ya da daha farklı bır durum varsa belki yasaklanabilir. Ben de konuştum doktorumla hafta başı . Devam edebilirsiniz dedi . Ki ben de ediyorum . Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım . Kanama olursa durun ilişkide dedi . Bu kadar .Doktorumuz genel olarak 12 haftaya kadar cinsel iliskiyi onermedigini soyledi
Bende bakalım olcakmı benimde 5. Hafta bitiyor hayırlısıylaBenim 5. Hafta bittikten sonra başladı, kusma yok ama yemek olarak herşeyden tiksindm, zar zor yiyorum, beyaz leblebi yatıştırıyor, meyvede sıkıntım yok çok şükür meyve olarak ne bulursam bol bol yiyebiliyorum, bulantılarada iyi geliyor
53 kiloyum boyum 170 ama tabi bu süreçte 54.5 oldum. Doktorum diyetisyeni hemen önerdi. Çünkü yemek ile ilgili çok soru sordum. Paket gıda çok tüketiyorum maalesef. Abur cubur değil de yiyeceklerde.. karbonhidrat konusunda maalesef en ufak un kokusu bile açlığımı yeniden hissetmeme neden oluyor. Maya kokusuna resmen aşığım bu aralar..Doktorum ilk aylar şişkinlik olmasının normal olduğunu söylemişti. Ama tuzu mutlaka azaltmalısınız. Kaç kilosunuz? Kilo almaya müsait bir yapınız varsa diyetisyene gitmek mantıklı. Karbonhidratı mümkün olduğu kadar kesmek lazım.
Sakin ol öncelikle, daha çok küçük alttan mı baktı? Rabbim inş sağlıkla büyümesini nasip ederKizlar Dr gittim kese var mı yok mu belli değil dedi silik birşey var ama kese mi belli değilmiş kanama alanı var beta 1600 diyince kese gözükmesi lazımdı dedi tekrar beta istedi 4 saat sonra cikicak alt üst oldum
Keşke öyle olsaydıHadi yaa bende nasıl başlarsa öyle gitsin düşüncesindeydim
Kesinlikle bende sen gibiyim yemek düşününce böyle bi hoş oluyorum mutfağa gitmk istemiyorum. Hele ki kısır allahom göresim yokBenim 5. Hafta bittikten sonra başladı, kusma yok ama yemek olarak herşeyden tiksindm, zar zor yiyorum, beyaz leblebi yatıştırıyor, meyvede sıkıntım yok çok şükür meyve olarak ne bulursam bol bol yiyebiliyorum, bulantılarada iyi geliyor
Evet alttan baktı Dr belli belirsiz birşey var ama kese mi değil mi bilemiyorum dediSakin ol öncelikle, daha çok küçük alttan mı baktı? Rabbim inş sağlıkla büyümesini nasip ederHayırlısıyla..
Benim doktorum sorun yok devam edebilirsiniz dedi.lekelenmelerim oluyor ilişki sonrası mı olduğunu sorguladı sadece ama alakasız günler oldu.o nedenle devam dedi ama progestan da kullanıyorum şimdiKızlar cinsel ilişkiye devam ediyor musunuz?
Benimde 1500 lu değerlerde karından baktı ve aynı cümleyi söyledi.kendi notlarına kese göründü diye yazmış meğerse. sonraki gidişimde söyledi Doktorlar emin olmadan çok umut vermek istemiyorlar sanırım kendini strese sokma su süreçteEvet alttan baktı Dr belli belirsiz birşey var ama kese mi değil mi bilemiyorum dedi
Teşekkür ederim canım. İnşallah bı sıkıntı yoktur. Herkes daha çok küçük normal diyor tabi ama çok stres oluyor insan. Erken öğrenmek zormuş gerçektencanım belirtisizlikten korkma benim ilk gebeliğimde 5 haftalık filandım doktoruma ne yiyeyim ne yemeyeyim demiştim doktor gülerek ne yiyebiliyorsan ye çünkü daha sonra zor yiyeceksin demişti ve gerçekten 8 haftadan sonra artarak mide bulantılarım başladı hiç mide bulantısı olmayan da oluyor ama olanlarda da 8. 10. haftalarda başlayabiliyor çünkü hormon vücudu zorlayacak şekilde hızlı artınca mide bulantısı olarak yansıyor bazı hamilelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?