2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ben dün öğrendim gebe olduğumu kanda 1626 çıktı. o yüzden sordum yüksek bir değer mi acaba benim rakam
Yok yok normal bir değer bence benim değerim 4 kat 4 kat artıyor şu anda hesaplamama göre 6000 falan olması lazım benimkinin ama normal şartlarda 2 kat artıyor benim 2 kat artsaydı seninkiyle aynı olurdu büyük ihtimalle

ben senin değeri 2 ile çarptım neredeyse eşdeğer bir rakam oluyor. O yüzden endişelerim biraz geçti. Yarın doktor da olumlu şeyler söylerse artık tadını çıkarabilirim hamileliğin

ben senin değeri 2 ile çarptım neredeyse eşdeğer bir rakam oluyor. O yüzden endişelerim biraz geçti. Yarın doktor da olumlu şeyler söylerse artık tadını çıkarabilirim hamileliğin

Neden 4 kat artıyor senin ki ? Özel değilse
Al benden de o kadar geçen haftadan beri biliyorum hamile olduğumu ama hep bir sorun çıkacak diye korkuyorum panik yapıyorum. Keseyi görüp kalp atışını duysam rahatlayacağım valla canım ben de bilmiyorum neden 4 kat arttığını doktor da bir şey demedi çok güzel ilerliyor dedi

O zaman kendi kendimize evham yapıyoruz demek ki :)

Kızlar merhaba ben de 22 nisanda kanda 60 değerle hamile olduğumu öğrendim adetime daha bir hafta vardı. Şimdi de 3 gün var. 2 gün önce tekrar test yaptırdım 414 çıktı. Bende acayip korkular başladı. Bugün dar pantolon giydim kaşık kısmında düğmeyi zorla kapattım kaşığıma sızı girdi birşey olmuş mudur

Kesinlikle birşey olmamıştır, o kadar narin değil hiç endişelenme

Bugün keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonra da kalp atışını duymak için gel dedi doktor 1 aylık şu anda
Hayırlı olsun canım benim. Darısı bize hayırlı zamanda inşaallah. Ben test yaptım çıkmadı henüz regl de olmadım.. ama sanırsam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…