- 23 Nisan 2021
- 526
- 328
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsuun idrarda positif gördünüzmü pekiSelaam benim dün beta 15 çıktı tarih 1 ocak diyor geç döllenme oldu ama bence çünkü reglim geçeli 2 gün oldu. İlk hamileliğimde regl günümde beta 650 çıkmıştı
Evet dün yaptım silikti bugün yaptım daha belliHayırlı olsuun idrarda positif gördünüzmü peki
Yaa bende bekliyorum günüm bugün reglim henüz gelmedi ama test de çıkmadı dün yaptım. Belki benim içinde erkendir.. ikinci olacak varsa benimde. İlkinde de geç çıkmıştı 3 gün sonra öğrenmiştim 50 beta hcg ileEvet dün yaptım silikti bugün yaptım daha belli
BENIMDE BÖYLEYDİ KANDA CIKAR DEDILER GİTTİM CIKTI :)Merhabalar, uzun zamandır okuyucu olarak siteyi kullanıyordum, yeni üye oldum. Sat.1 Nisan, Bat.4 Mayıs. Dün ve bu sabah test yaptım, silik çıktı, pek emin olamadım. Bende tsh yüksekliği var, gebe kalınca hemen ilaç kullanmam lazım. Adet geçmesini beklemeden kan testi yaptırsam mı sizce?
buralarda yenıyım kendı mesajımı cevaplamısım djhdk :) yanı böyleydı benımdeMerhabalar, uzun zamandır okuyucu olarak siteyi kullanıyordum, yeni üye oldum. Sat.1 Nisan, Bat.4 Mayıs. Dün ve bu sabah test yaptım, silik çıktı, pek emin olamadım. Bende tsh yüksekliği var, gebe kalınca hemen ilaç kullanmam lazım. Adet geçmesini beklemeden kan testi yaptırsam mı sizce?
Teşekkürler :) Sağlık ocağına gittim az önce, kan alma saati bitmiş, hastaneye giderim belkiburalarda yenıyım kendı mesajımı cevaplamısım djhdk :) yanı böyleydı benımde
Merhabalar. Sizin de BAT 27 Mart'tı sanırım değil mi? Benim de 27 Mart o yüzden soruyorumBugün keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonra da kalp atışını duymak için gel dedi doktor 1 aylık şu anda
Selam evet son adet tarihim 27 mart benim deMerhabalar. Sizin de BAT 27 Mart'tı sanırım değil mi? Benim de 27 Mart o yüzden soruyorum
Evet ben çok şükür dün gördüm sizin de gözükür büyük ihtimalle keseSAT 27 yazacaktım BAT yazmışım 24 Nisan'da adet olmam gerekiyordu olmadım. 27 Nisan'da da sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. Siz keseyi gördünüz sanırım değil mi?
Evet canım benim de akıntım var ama bazen oluyor bazen olmuyor. 2 gün önce yani 4+3'de 2270 çıktı betam. Yarın gidicez keseyi görmeye. Kızımda bu günlerde bu kadar yüksek değildi betam. Ondan biraz korktum kötü bir şey olursa diye
Canım bende normal islaklik oluyor aşırı bi akıntı yok ama göğüs agrim var yanlardan ağrı oluyor elim değince bide senin kasık ağrın oluyormu benim sol kasigimda gerilme gibi bişey oluyor bazen
Benim de kasık ağrım var ama çok fazla değil ara sıra oluyor benim alttan batmam oluyor bazen göğüslerime dokunamıyorum inanılmaz büyüdü ve acıyor karıncalanıyor gibi oluyor bir de gece yan yatarsam ağırlık varmış gibi oluyor hiç rahat edemiyorumCanım bende normal islaklik oluyor aşırı bi akıntı yok ama göğüs agrim var yanlardan ağrı oluyor elim değince bide senin kasık ağrın oluyormu benim sol kasigimda gerilme gibi bişey oluyor bazen