Benimki sata göre 6 + 3 günlük .karin ultrasonda kalp atışı görünüyor ve ölçümde 5 +6 günlük olduğunu söyledi . Haftaya tam oluşmuş olur dedi. Insallah bebekte gerilik yoktur. Bu durumu yasayan var mı bilemem
İçini ferah tut bazı gebelikler geriden bazı gebelikler ileriden gidiyor hatta gebelik süresince bu durum değişebiliyormuş, doktorunuz da olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla hayırlısıyla duyacaksınız kalp atışını
Kızlaarrr geldiiim, duyduk kalp atışını çok güzeldi çoook bir sorun yok dedi midem için ilacımı da aldım haftaya kontrol hakkımda tekrar çağırdı enfeksiyon, tiroid tahlilleri yaptım bakalım artık daha sonra ayda 1 olacak kontroller LLarissa
a e artık beni de 6+5 kalp atışı olarak listeye ekleyebilirsin canım benim
İçini ferah tut bazı gebelikler geriden bazı gebelikler ileriden gidiyor hatta gebelik süresince bu durum değişebiliyormuş, doktorunuz da olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla hayırlısıyla duyacaksınız kalp atışını
Kizlar merhaba
bugün dahiliye Dr gittim yarinda diyetisyene gidecegim yarından itibaren sekerimi olcecegim aç tok olmak üzere
Carsamba kanama alani için tekrar kontrole gidecegim
Mide bulantısı bi taraftan dahiliye Dr zofrani mide bulantısı için Dr danış kullandigin fayda etmiyor madem dedi sizler ne kullaniyorsunuz bulantı için
LLarissa
listeye benide eklermisin diger taraf çok kalabalık konuları msjlari takip edemiyorum burada daha aktif olurum artık
yaş 35
kese 5+0 kalp 6+5 ikinci çocuk
Kizlar merhaba
bugün dahiliye Dr gittim yarinda diyetisyene gidecegim yarından itibaren sekerimi olcecegim aç tok olmak üzere
Mide bulantısı bi taraftan dahiliye Dr zofrani mide bulantısı için Dr danış kullandigin fayda etmiyor madem dedi sizler ne kullaniyorsunuz bulantı için
Evet hep öyle yazmislar ama bana fayda etmiyor
Gece uyumadan 2 içiyorum sabahta 1 içiyorum
Ama öğlen mutlaka çıkarıyorum ne yediysem
Suan biraz iyiyim oda midem boş oldugu için galibaşu 3ay bitseydi hayirlisiyla
Size iyi geldimi peki
Size iyi geldimi peki
Size iyi geldimi peki
Öğlen 1 tane daha içmeyi deneyin isterseniz günde 4 doza kadar içilebiliyor belki o şekilde fayda eder Ben uyumadan 2 içiyorum biraz daha rahat ettim çok şükür bende kusma yoktu ama sürekli bulantı vardı
LLarissa
listeye benide eklermisin diger taraf çok kalabalık konuları msjlari takip edemiyorum burada daha aktif olurum artık
yaş 35
kese 5+0 kalp 6+5 ikinci çocuk
Kizlar merhaba
Bana zofran değil de zofer yazmıştı doktorum ama prilamı gece 2 sabah 1 içince zofere gerek duymadım. Prilam hamile ilacı diğeri hakkında pek bilgi yoktu ama mecbur kalsam içicektim tabiki