- 6 Mart 2024
- 2.433
- 2.288
- 48
Amin Allah razı olsun birbirimize dua edelim iyi geceler ekrana uzun bakmakta bulantı yapar dikkat edinİnşallah olmasın hiç gelmesin bulantin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun birbirimize dua edelim iyi geceler ekrana uzun bakmakta bulantı yapar dikkat edinİnşallah olmasın hiç gelmesin bulantin
Sağolun inşallah hayırlı geceler rabbim hepimize yardım etsinAmin Allah razı olsun birbirimize dua edelim iyi geceler ekrana uzun bakmakta bulantı yapar dikkat edin
Canim basina buz koy. Kizimda migren var buz rahatlatiyor. Hamilelikte yapilir mi bilmiyorum ama mentol kokusu da rahatlatiyor. Bir de ben muzun iyi geldigini farkettim kizimda cok bas agrisi var potasyum mu iyi geliyor bilmiyorum amaÇok sağol canım yarın doktruma bi danışayım başım çatlıyor çünkü
Ben de oyleydim biri prilam i gece yatmadan once ic dedi bugun gozum acildi ya oyle denedin mi hic?Kızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
Benim de ilk gebeligimde ergenken bile sivilce cikmamis suratimi sivilce basti,bulantim coktu ve kizim oldu. Bunda yine bulanti cok ama sanki cildim daha iyi normalden bakalimBenim ilk bebeğim de sivilcem ckmsti normlde hic ckmz bide hep sol kasigim agryodu kızım oldu
Bir arkadasim yeni bulanti donemini atlatti sabahlari muz tarcin ve tahin cok iyi geldi bana dedi. Tarcin olmasa da olurmusBiliyorum ama artık dayanamıyorum var yiyorum ama hiç faydası olmuyor
Hayir hayir doktorum bile bulanti iyiye isaret dedi bana buyuyor demek ki dedi. Bir de yaygin bir gorus var erkeklerin daha az bulantisi, kizlarin daha cok bulantisi olurmus. Sosyal medyada gordugum baska bir sey daha var pek mantikli gelmese de babanin karaciger sagligi da bulanti olayini etkiliyormusİnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek yanlış mı anladım acaba
Valla beb de direk dogum kismina gecsek hamileligi atlayip raziyim. Dogum dedigin bir gun bisey geciyor gidiyor. Hamilelik cek cek bitmiyor en zor kismi psikolojik yani cocuk iyi mi dogru mu yaptim zarar verir mi vsOn tane doğururum diyince dedim herhalde doğum ağrısını bilmiyor
Dogumdan korkan bi benım herhaldeValla beb de direk dogum kismina gecsek hamileligi atlayip raziyim. Dogum dedigin bir gun bisey geciyor gidiyor. Hamilelik cek cek bitmiyor en zor kismi psikolojik yani cocuk iyi mi dogru mu yaptim zarar verir mi vs
hadi inşallahYa ben gruba gireli 2/3 gun oldu gruplasma vs hissetmedim ama mesela bugun 10 sayfa konusma gecmis hepsini okuyamadim okuyabildigime cevap veriyorum. Cogumuzun bulantiyla basi dertte kim ne kadar gorebilirse cevapliyor bence. İkinci trimesterda daha cok aktif oluruz
Dogum o kadar korkulacak bir sey degil. Ben zor bir dogum yapmistim ama ona ragmen boyle dusunuyorum. O gun gelince bir sekilde hallediyorsunuz. İnsan ilk dogumda daha tedirgin oluyor haklisiniz ama bir kere yasayinca geciyor.Dogumdan korkan bi benım herhalde
İlk doğumun normaldi . Bu sezeryan olucak die korkuyorumDogum o kadar korkulacak bir sey degil. Ben zor bir dogum yapmistim ama ona ragmen boyle dusunuyorum. O gun gelince bir sekilde hallediyorsunuz. İnsan ilk dogumda daha tedirgin oluyor haklisiniz ama bir kere yasayinca geciyor.
Ben sizin ilk dogum diye dusunmustum korkuyorum diyince. Kusura bakmayin. İkisinin de ayri zorlugu kolayligi var korkmayinİlk doğumun normaldi . Bu sezeryan olucak die korkuyorum
Benım canım çok tatlı Ağrı eşiğim çok düşük ömrümde hiç ameliyat falan olmadım doktor sevmem ilaç sevmem ağrı kesici içsem kıyıda köşede uyur kalırım öyle bi bünye .. ameliyatlı halde iki bebeye nası kalkıp oturcam ondan korkuyorumBen sizin ilk dogum diye dusunmustum korkuyorum diyince. Kusura bakmayin. İkisinin de ayri zorlugu kolayligi var korkmayin
peki sonra doğum ne zaman olduAy benim de agri esigim cok dusuk. İlk dogumda baya sancim var diye gittim hastaneye nst de sanci gorunmuyo eve git dediler gonderdiler. Baya baya vardi aslinda
ilk dogum yapacak arkadaslari etkilemeyim zaman aldi biraz benimki ama o donem yine buradan arkadaslar vardi hepsi pit pit dogurmuslardi benimki biraz extra bir durumdupeki sonra doğum ne zaman oldu
Insallah bu sefer bi solukta dogırırsunuz sizde bana dua edinilk dogum yapacak arkadaslari etkilemeyim zaman aldi biraz benimki ama o donem yine buradan arkadaslar vardi hepsi pit pit dogurmuslardi benimki biraz extra bir durumdu
Amin siz de insallahInsallah bu sefer bi solukta dogırırsunuz sizde bana dua edin