• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    119
Güzel haberlerle gel inşallah canım. Bende aynıydım eşimin detaylıdan çıkınca baş ağrısı tutmuştu. Ne zor anne baba olmak canları sağ olsun. Kızçen bol bol poz verir umarım🌸👶🏻
İnşallah canım ya yoldayım şimdi kıpır kıpır bakalım orada da aynı performansı görebilecek miyiz 😊

91nana91 91nana91 Canım nasılsın? Çıktınız mı hastaneden 😊
Canım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)

Canım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz :)
Maşallah size canım çok şükür atlattın bu süreci de🧿🥰 darısı tüm bekleyen annişlere 😌 🤲 🙏

Maşallah size canım çok şükür atlattın bu süreci de🧿🥰 darısı tüm bekleyen annişlere 😌 🤲 🙏
Gerçekten herkese güzel haberler almak nasip olsun çok endişeliydim inanılmaz rahatladım 🥰 ay iyi ki varsınız kızlar ya gerçekten burada birbirimize destek olmamız müthiş rahatlatıcı bu süreçte. Herkes çok güzel haberler alsın inşallah sorunsuz alalım bebişleri kucağımıza

Geceleri beni uyutmayan minnak ayaklar da bunlarmış 🥰
WhatsApp Image 2025-01-07 at 18.28.37.jpeg

Bu arada İstanbul anadolu yakasında perinatolog arayışısı olanlara Zeki Şahinoğlunu şiddetle tavsiye ederim. Tek tek çok güzel açıklama yaptı çok güzel videolar ve görseller gönderdi. Sorularınıza kibarca yaklaşan tatlı,sakin arada esprili bir Prof. Olması gereken değerleri sizin mevcut bulgularınızı tek tek detaylı açıklıyor. Aşırı memnun kaldım. #reklam değildir 😊

Maşallahh minnoşa🧿🪬inanılmaz sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al insallah🙏🏻♥️

Çok sevindim, gözünüz aydın. ❤️
Maşallah 😍 nazarlar değmesin minik prensese. Çok şükür 😊🙏🏻
Nasil bir his onu öyle görmek 🥹

Çok sevindim, gözünüz aydın. ❤️
Maşallah 😍 nazarlar değmesin minik prensese. Çok şükür 😊🙏🏻
Nasil bir his onu öyle görmek 🥹
Çok sağ ol canım 💕Ay kafayı yedim resmen, keşke sürekli gidebilsem aynı doktora. Elleri yüzünde parmakları açıp kapatıyor inanılmaz güzeldi. Sürekli videolarına bakıyorum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah ya ❤️💕 tipe bak ya yarım kilo patates

Eklentiler

• IMG_2129.png
    IMG_2129.png
    459,1 KB · Görüntüleme: 52
Çok sağ ol canım 💕Ay kafayı yedim resmen, keşke sürekli gidebilsem aynı doktora. Elleri yüzünde parmakları açıp kapatıyor inanılmaz güzeldi. Sürekli videolarına bakıyorum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah ya ❤️💕 tipe bak ya yarım kilo patates
🥹🥹🥹🥹 Allahiiimmm 😍 ne güzelsin sennnn öyle, maşallah.. Hep böyle mutlulukla dolu olun 🤗

Canım şimdi geldim :) çok şükür kızçem yaklaşık 30 cm ve 600 gram olmuş. Maşallah herhangi bir sorunumuz yok her şey olması gerektiği gibiymiş. Minnoşum uyuyordu bir sürü video ve foto attı gittiğimiz perinatalog. Rahim ağzı uzunluğunu filan ölçtü sanırım 47 mm çıktı olması gerekenden çok iyi dedi. Erken doğum riski ya da herhangi bir anomali yok çok şükür. Ekstra bir şey önermedi ne yapıyorsan devam et dedi. Tahmini doğumumuz 1 Mayıs olarak revize oldu, 1 hafta öndeyiz
Vajinal baktımı acaba rahim ağzı uzunluğu için

Canımm çok sevindim hep mutlu haberlerini alalım inşallah bebişlerin 🌸

Back