Bugün dualar sana bebişim güzel haberlerle geliceksinCanım benim inşallah bugün 13.00'de randevum çok heyecanlı ve tedirginim dualarınıza ihtiyacım var inşallah gelirim güzel haberlerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dualar sana bebişim güzel haberlerle geliceksinCanım benim inşallah bugün 13.00'de randevum çok heyecanlı ve tedirginim dualarınıza ihtiyacım var inşallah gelirim güzel haberlerle
Kuzum benim iyi ki varsınız, inşallahBugün dualar sana bebişim güzel haberlerle geliceksin
Haklısın gerçekten bu böyle tamam canım inşallah duyarım ve çekerimPerşembe günü 10.hafta randevumuza gideceğiz heyecan ve tedirginlik ilk gün gibi hat safhadahep o umarım herşey yolundadır düşüncesi sanırım sağlıkla kavuşana kadar hiçç bitmiyor pıt pıtları çekmeyi unutmayın
Canımsın sen, sizler de iyi ki varsınız. Naptın çıktın mı doktordan aklım sendeCanım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Böyle gün saya saya bitircez herhalde 9 ayı benmde 8. Haftada gel dedi haftaya salı gideceğim şimdiden gün sayıyorumCanımsın sen, sizler de iyi ki varsınız. Naptın çıktın mı doktordan aklım sende
Ah ben ilk gittiğimde 6.haftaydı 8,10,12. Haftalar 2 haftada bir gitmiş olucam sonra aylık gitmeye başlayacağım 2 haftada bir gitmek yine bir dereceydi ayda bir nasıl geçicek günler şimdiden düşünmeye başladımBöyle gün saya saya bitircez herhalde 9 ayı benmde 8. Haftada gel dedi haftaya salı gideceğim şimdiden gün sayıyorum
Benm kanamada olduya ben biraz anksiyetik oldum. Bi tık rahatlarm 12 haftamın bitince. 12 ye kadar iki haftada bir giderm kesin ben eşim bile eve kalp atışı dinlemek için cihaz bakmış. Dedim delirmeyelimAh ben ilk gittiğimde 6.haftaydı 8,10,12. Haftalar 2 haftada bir gitmiş olucam sonra aylık gitmeye başlayacağım 2 haftada bir gitmek yine bir dereceydi ayda bir nasıl geçicek günler şimdiden düşünmeye başladım
Ayyy çok şükür canım benim çok sevindimm Evet benim de bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya vermişti tarama testleri için muhtemelen senle de onları konuşur bi dahakine. İnşallah testlerde temiz çıkarr. Hemen güncelliyorumKızlaarrr geldiiim, duyduk kalp atışını çok güzeldi çoook bir sorun yok dedi midem için ilacımı da aldım haftaya kontrol hakkımda tekrar çağırdı enfeksiyon, tiroid tahlilleri yaptım bakalım artık daha sonra ayda 1 olacak kontroller L Larissa a e artık beni de 6+5 kalp atışı olarak listeye ekleyebilirsin canım benim
Olabilir kuzum çok teşekkür ederimAyyy çok şükür canım benim çok sevindimm Evet benim de bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya vermişti tarama testleri için muhtemelen senle de onları konuşur bi dahakine. İnşallah testlerde temiz çıkarr. Hemen güncelliyorum
Ohh çok şükür canım gözünüzaydın sonuçlarında tertemiz çıksın inşallahKızlaarrr geldiiim, duyduk kalp atışını çok güzeldi çoook bir sorun yok dedi midem için ilacımı da aldım haftaya kontrol hakkımda tekrar çağırdı enfeksiyon, tiroid tahlilleri yaptım bakalım artık daha sonra ayda 1 olacak kontroller L Larissa a e artık beni de 6+5 kalp atışı olarak listeye ekleyebilirsin canım benim
Ev tipi cihazlar sanırım 16.haftadan sonra daha net sonuç veriyormuş burda bir yerde denk gelip okumuştum. Akıl sağlığımızı kaybetmediğimiz gebelikler geçirelim inşallahBenm kanamada olduya ben biraz anksiyetik oldum. Bi tık rahatlarm 12 haftamın bitince. 12 ye kadar iki haftada bir giderm kesin ben eşim bile eve kalp atışı dinlemek için cihaz bakmış. Dedim delirmeyelim
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallahOhh çok şükür canım gözünüzaydın sonuçlarında tertemiz çıksın inşallah
Çok sevindim sizin adınıza Karın ultrasonuyla mi duyuldu kalp atışı??Kızlaarrr geldiiim, duyduk kalp atışını çok güzeldi çoook bir sorun yok dedi midem için ilacımı da aldım haftaya kontrol hakkımda tekrar çağırdı enfeksiyon, tiroid tahlilleri yaptım bakalım artık daha sonra ayda 1 olacak kontroller L Larissa a e artık beni de 6+5 kalp atışı olarak listeye ekleyebilirsin canım benim
Teşekkür ederimBenim önce vajinal ultrasonda baktı ordan dinleyemedi sonra karından daha iyi duyarım dedi gerçekten de orda daha netti kalp atışları kaçıncı haftadasınız siz?Çok sevindim sizin adınıza Karın ultrasonuyla mi duyuldu kalp atışı??
çünkü benimkinde karindan ultrasonla bakıldı kalp atışı var ama duymak için erken dedi. Vajinalden bakmadı. Onceki düşüğümde vajinal ultrasonla kalp atışı bakilmisti da kafam karıştı
Benimki sata göre 6 + 3 günlük .karin ultrasonda kalp atışı görünüyor ve ölçümde 5 +6 günlük olduğunu söyledi . Haftaya tam oluşmuş olur dedi. Insallah bebekte gerilik yoktur. Bu durumu yasayan var mı bilememTeşekkür ederimBenim önce vajinal ultrasonda baktı ordan dinleyemedi sonra karından daha iyi duyarım dedi gerçekten de orda daha netti kalp atışları kaçıncı haftadasınız siz?
Bundan sonraki kontrollerde artık karından duyulacak hale gelirTeşekkür ederimBenim önce vajinal ultrasonda baktı ordan dinleyemedi sonra karından daha iyi duyarım dedi gerçekten de orda daha netti kalp atışları kaçıncı haftadasınız siz?
Selam canım ekleyeyim