• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet canım, gecikme oldu bekledim biraz dişimi sıktım olcam regl diye üzüntüyle 4.gün test yaptım sonra 5.gün hastaneye koştum bakalım hcg bakıyoruz erken gitmenin zararları 🤣

Kızlar alıntı yap diye mi cevap yazcan yorumla diye mi? Yeniyim beceremedim :)
Hayırlı olsun canım pekı gec mı catladı yumurtan. Yoksa çatlamaya göre artı 18. Gun mu pozitif gördün hepp merk etmişmdırben kızımı 8 kala ogrenmstım catlamaya göre. Ama catlamaya goregercekte gec yerleşen var mı

Hayırlı olsun canım pekı gec mı catladı yumurtan. Yoksa çatlamaya göre artı 18. Gun mu pozitif gördün hepp merk etmişmdırben kızımı 8 kala ogrenmstım catlamaya göre. Ama catlamaya goregercekte gec yerleşen var mı
Doktor ultrasonda baktı ve göremedi. Benim doktora gittiğim gün beta 330cıktı zaten 1000 küsürde ancak görülüyormuş. Ama biraz adamı sanırım ben yanılttım yani 5 haftalık gibi dedim ben ilk haftayıda saydım sat 1.hafta ama genelde o sayılmıyormuş. Doktor şey dedi erken gelmişsin 10 gün sonra gelsen kafamız net olurdu. Şimdi benim geç döllenme olduğumu düşünüyor ama nasıl yürüyor o kısım bilmiyorum ben çatşama günü de ilişki yaşadım sonra çizgi gidince pes ettim bıraktım gına geldi 🤣 son gün mü tuttu ondan bir iki gün sonra mı bilmiyoruz tabi. Son gün ise tam 15.gün hcg 330 olmuş

Sorma sorma Ben başka yerlere gitmek istiyorum tatillerde. Bu Kasım tatilinde ara tatilde de bir yere gidemedik eşimin yeni evi kuzeni geldi daha bir ay olmadı aralıkta yine o gelen kişinin ablası geldi kocasıyla şimdi kayınvaldesmdı onun cagrdıgı mısafr. Uzaga atandık iyi mi oldu kotu mu blmyrm Cook Ormus yatılı mısafr cokzor. Hayır bir de gerçekten maddi olarak da çok uçaklar uçuk zaten. Dyorum o parayla ajdacıgımı yaparm ben nye gdeym ,🤣
Canim sen siradaki tatillerde kendini kurtarmaya bak bunlardan 😁 ay cok sinir bozucu gülüyoruz ama yani. Yatili misafir hem masrafli hem yorucu. Millete kalk sabahtan aksama yeme icme izzet ikram bide gezdir.. ay hic gerek yok herkes evinde otursun

Canım istediğimize karar verdikten sonra 3 ay boyunca her gün eksiksiz folik asit aldım ve bende amh baya düşüktü full proteınlı beslendım. Eşimde (32) cok saglıklı beslenmıyor alkol vs sıgara ıcıyor. Ona da güvenmiyordum kendimede. Kadın doguma gıttım smear vs yaptırdım. Kistim var 3mm ona baktırdım. Dişlerimi yaptırdım. Mantar vardı ilaç kullandım derken artık tamamım dedim ovulasyon testi aldım. Ben reglim biter bitmez her gün testi aynı saatte yaptım fotograf cektım zaten gün aşırı birliktelik yaşadım aksatmadım ama en koyu olanda ara vermek zorunda kaldım salak gibi :D ertesi gün ve sonrasını eksiksiz değerlendirdim. İlişki sonrası duş almadım malsf. Yatakta yattım dümdüz sırt üstü hiç kalkmadım ve ayaklarımı kaldırmadım yani dümdüz uzandım. Sonrasında tabi yoğun akıntı, kasık ağrısı ve regl öncesi negatif gördüğüm için gebe kalmadım sandım ama gecikme ile hamile oldugumu anladım. Serüven böyle. İsteyen herkese dilerim. Ama bana gerçekten üzücü şeyler demişti doktor nasıl ilk aydan oldu? anlamıyorum. Endişem biraz bu yönden. Artar mı artmaz mı boş mu dolu mu derken delirdim :)
Canim cok sagol detayli yazdığın icin. Bende dikkat ediyorum kendimce birseylere elimden geldigince. Insallah bende en kisa zamanda bebek haberimi alırım. Cok istiyorum gerçekten Allahın izniyle nasip olur diye hep aklimda.
Sen dr.a bakma o da sasirmis hemen olmasina da ondan. Olmus isyete ona ne. Sen doktorunu da degistir bence.
İçime su serptin.. İns bakalım. Yarın dıyorum acaba dırekt ozele mı gıtsem ordada 500 TL istediler 2 günde bir gidip veremem yani. Sabredicem artık napalım. İsteyenin kucagı hıc bos kalmasın. Umarım en kısa sürede kavusursun. Bence bol proteinli beslen, folik asit basla baslamadıysan ( metil folat formunda olandan) fazlan varsa onu ver.. bu süreci iyi değerlendir olana kadar kendine bak. kendine baktıkca vucudunda hazırlanıyor bence emın ol.
Aslinda haklisin bende kaybettigim gebeligimde aynen boyle yapmistim. Kendime.bakmistim. avokado yumurta duzgun beslenme vitaminler balik yagi fln. Ondan sonra olmustu mesela. Elimden geleni yapcam yine inşallah Allahım yeniden nasip eder 🥲🙏 aminnn aminn cok teşekkür ederim güzel dualarin dileklerin icin..

Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım 🥲 sen yaptın mı canım Meowster Meowster

Eklentiler

• IMG_2044.jpeg
    IMG_2044.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın kızlar
Sanırım pozitif
Artımed almıştım, test nanay çıktı. İdrarı bile görmedi yarıda kaldı öyle diyeyim. Yanında bide kaset yapmıştım neyseki
Heveslenmekte istemiyorum kasım ayında düşük yapmıştım 🥲 sen yaptın mı canım Meowster Meowster
Günaydınnn yapcam birazdan bebisim ayyy bu pozitif gibi yaaa 🥰🥰🥰

Günaydın kızlar
Sanırım pozitif

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 45
Progestani agiz yoluyla mi aliyorsun canım. Sgizdan aliyorsan o tarz belirtiler yapar. Açlıkla ilgili pek bir fikrim yok ama. Adet donemi yaklastikca gelen o istah var bi bildigim bide gebelikteki Açlık. Acaba hangisi 😍
Evet canım ağızdan alıyorum. Mide bulantısı halsizlik ve kasık bakmaları yaşıyorum progestana bağlıyorum pek bir hevesim yok. Ama 2 gündür deli gibi açım. Dün eşime lahmacuna çikolata dürüp yiyecem en son dedim 😂 bat 15 16 ocak. Test yapsam da çıkmaz o yüzden bekleyip göreceğiz ama sanmıyorum bişey çıkacağını

Eklentiler

• IMG_20250108_084728.jpg
    IMG_20250108_084728.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250108_084542.jpg
    IMG_20250108_084542.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20250108_083925.jpg
    IMG_20250108_083925.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20250108_083958.jpg
    IMG_20250108_083958.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 38
Bulantıyla uyanınca 7 kala yaptığım şova bakın. Kayınvalıde yüzünden bu bulantı eminimmmm. Neyse uyku tutmadı kalktım bakın ilk 2.dk koyu olanlar digeri 8, 9

Eklentiler

• IMG_20250108_084728.jpg
    IMG_20250108_084728.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20250108_084617.jpg
    IMG_20250108_084617.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250108_084542.jpg
    IMG_20250108_084542.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250108_083958.jpg
    IMG_20250108_083958.jpg