• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    37
Lady'm bu mesajdan da bağımsız her mesajına sarılasım geliyor. Maşallah sana Allah enerjini neşeni ağız tadını hiç bozmasın inşallah. Tanımadan seviyorum seni ♡ Hihi valla ben de herkesin erkek demesine rağmen kız hissediyorum ve kızım için kalbim bir kız daha olmasından yana ♡ oğlum da olsa sevinirim tabi. Allah inşallah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin♡
Gel sarılalım bacım :KK74:
Aminnn! Ecmaiiin! 🤲🏼
Göztepe yapıyor mu acaba detaylı
Bana ordan açtılar perinatoloji kaydını. Yapılıyor. Yapılıyor da işte yolunu öğrenmemiz lazım. :kahve:

Birkaç hafta içinde bi randevu alıp gideyim soruşturayım. Ama bana güvenmeyin siz de sorun hea! :eek:

Benden başka giden var mıydı Göztepe’ye?

Kızceler bugun 10+4 ben de 3 hafta sonra kontrole gittim. Burada kaybedenleri okuyunca da cok etkilendim galiba biraz stresliydim. Dr.a girerken kalbim küt küt atıyordu tansiyonum bile biraz yuksek çıktı:) cok şükür iyi haberler aldık minnak taklalar atıyordu haftasıyla uyumlu cok şükür. 2 hafta sonra hem ikili test hem cinsiyet konuşuruz diye çağırdı. Bir kızım var bakalım yanina bir arkadas daha mi gelecek yoksa erkek mi? Bugun saglikli olsun yeter diyordum dr cinsiyet konusuruz diyince bi merak sardı icimi :) siz ne hissettiniz acaba hadi bakalım
Ben de hiç hiç anlamamm. Ama nedense içime kız gibi doğdu ya 😍

Kızlar demir ilacına ve d vitaminine herkes mi başlıyor yoksa sadece demiri eksik olanlar mi? Doktorunuz verdi mi size?
Vitamin ilacına hamiliğin başından beri kullanıyorum ama demir ilacını tahlil verirken demir eksikliği çıktı yazalım dedi doktor kullanmaya başladım bir iki gündür canım ekstra bel ve kasık ağrısı içinde magnezyum yazıldı ona da başladım

Vitamin ilacına hamiliğin başından beri kullanıyorum ama demir ilacını tahlil verirken demir eksikliği çıktı yazalım dedi doktor kullanmaya başladım bir iki gündür canım ekstra bel ve kasık ağrısı içinde magnezyum yazıldı ona da başladım
Anladım canım teşekkür ederim

Kızlar demir ilacına ve d vitaminine herkes mi başlıyor yoksa sadece demiri eksik olanlar mi? Doktorunuz verdi mi size?
Canım d vitaminini 2. Kontrolde verdi. İkili test için kan vermiştim o gün. 1 hafta içinde ikili test sonucu çıktı demir eksikliği çıkmış o yüzden telefonla arayıp reçete yazdığını söylediler gidip aldım eczaneden. Kullanıyorum 1 haftadır falan.

Canım d vitaminini 2. Kontrolde verdi. İkili test için kan vermiştim o gün. 1 hafta içinde ikili test sonucu çıktı demir eksikliği çıkmış o yüzden telefonla arayıp reçete yazdığını söylediler gidip aldım eczaneden. Kullanıyorum 1 haftadır falan.
Tamam canım teşekkür ederim ben de kan testi isticem yarın 😊

Kızlar 12+6 dan selamlar 🌸 benden önde olanlara sorularım var.
1- akıntıda artış olması normal mi?
2- alt karnım yırtılır gibi ağrıyo bu normal mi sizde de oldu mu?
Doktordan ağrılarım için ısrarla magnezyum istememe rağmen vermiyor her gün 1 sade soda içiyorum bu da ufak bilgilendirme :)

En Büyük TÜRKİYE15. Haftadan bildiriyorum o rahatlama bi türlü gelmek bilmedi 🥹 nerde kaldı yolda bişey mi oldu acaba merak ettim 🤣
14+2 den bildiriyorum.

Nazar etmek yok. Umut olsun diye yazıyorum:KK23:

Ben 3 gündür kusmadım :KK54:
Mide bulantısı azaldı.
Prilam almaya devam ediyorum bir süre daha böyle gitsin.

Sabredin bacılarım 💙:KK51:

14+2 den bildiriyorum.

Nazar etmek yok. Umut olsun diye yazıyorum:KK23:

Ben 3 gündür kusmadım :KK54:
Mide bulantısı azaldı.
Prilam almaya devam ediyorum bir süre daha böyle gitsin.

Sabredin bacılarım 💙:KK51:
Gözün aydın bacım ❤️ ben de heyecanla 12/13ü bekliyorum 🥰 darısı başımıza 💐

Kullandığın multivitaminde d vitamini var mıydı? Bı de d vitaminine bakıp mı veriyor?
Multivitamin olarak ocean mumy kullanıyorum içeriğinde d vitamini var ama doktor ekstradan d vitamini verdi tahlil de yapmadı.
Kızlar 12+6 dan selamlar 🌸 benden önde olanlara sorularım var.
1- akıntıda artış olması normal mi?
2- alt karnım yırtılır gibi ağrıyo bu normal mi sizde de oldu mu?
Doktordan ağrılarım için ısrarla magnezyum istememe rağmen vermiyor her gün 1 sade soda içiyorum bu da ufak bilgilendirme :)
Ben sürekli çamaşır değiştiriyordum çok akıntım vardı son birkaç gündür azaldı gibi. Alt karnım değil ama belim ağrıyor benimde. Hangisini içiyorsunuz bilmiyorum ama Magnezyum acisindan en zengin olan Erzincan madensuyu aklınızda bulunsun

Back