• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canimcim iste herkeste ayni belirtiler olmuyor. Pcosta bazen kilo fazlaligi bazen de azligi oluyor. Belki de test hatalidir canim. Reglin 2.gunu verdin degil mi amh icin kan. Bazen hic belirti gostermez ama vardir. Ben hastanede bir kadinla konusmustum baya zayif bir kadindi 4 senelik fln evliydi hic çocuğu yoktu pcos vardi kadinda. Asilama surecinde en etkili ilac ignedir, kadin 20 gündür igne kullandigini hala yumurta gelisimi olmadigini soylemisti mesela. Ondaki etkisi buydu mesela. Yumurtasi gelismiyordu ilacla bile zor oluyordu gelisim. Yani bilemezsin seninki belki hic belirtisi olmayan turdendir. Veya hatali bakilmistir. Dr belki tekar isteyebilir canm testi.

Ya yok artik 😁 dur baklm bir dr yorumlasin ne diyecek.
Regl araligin kac gun peki canim
Hayır herhangi bir günde verdim iki doktorda zaman fark etmez amh bakmak için dedi zaten zayıf pcos olan insanlarda daha yapışık bişey olduğunu duydum bakalım hayırlısı olsun ne diyecekler görücez teşekkür ederim hakkını helal et ❤️🌸

Hayır herhangi bir günde verdim iki doktorda zaman fark etmez amh bakmak için dedi zaten zayıf pcos olan insanlarda daha yapışık bişey olduğunu duydum bakalım hayırlısı olsun ne diyecekler görücez teşekkür ederim hakkını helal et ❤️🌸
Güzel haberlerle gel canim ne haber ver bana da etiket at mutlaka olur mu. Yine de regl iken bakiliyordu bana heo amh da ama bilemiyorum dr oyle dediyse.
Hic öyle düşünme dur bakalm ne diyecekler. Sonrasina sonra bakariz.
Ne demek canim helal olsun sende helal et.
Güzel haberler ver bana 🙏🌸

Hayır hayır olur mu öyle şey. Çörekotu kürü reglin 2.günü başlanıyor toplam 10 gün yeniyor. Başka yenmeyecek.

Ben ilişkiden bahsediyorum. Diğer regl gününe kadar ilişki iki güne bir düzenli olmalı dedim. Test çubuğuna bağlı kalma bence.
Ha tamam canım teşekkür ederim

Kızlar selam, Aralık ayında planlama ovulasyon takıbı ıle denedım ve galıba oldu. Butun ıdrar testlerım + cıktı ve regl bugun 5.gun gecmıs oldu. Beta verdım dün 337 çıktı doktor dün ultrasonda göremedi ve erken gelmişsin dedi. Takvime göre 4 hafta 5 gunluk. Yarın yıne beta ıstedı. okudumlarımla endıse ettım. 337 4+5 için az mı? doktor bısı der mıydı az olsaydı? delircem devlette hcg alıyorlar ama ertesı gun cıkıyor yarın verecegım kan persembe cıkacak...
Canim bu arada sen nasil bir yol izledin gebe kalmak icin paylasir misin ? Takviye fln kullandin mi planlama dedigin ovülasyon takibi ile mi?

Kızlaaaar progestan kullanan var mı daha önce ? Halsizlik ve mide bulantısını progestana bağlıyorum ama deli gibi açlık yapar mı progestan ?
Progestani agiz yoluyla mi aliyorsun canım. Sgizdan aliyorsan o tarz belirtiler yapar. Açlıkla ilgili pek bir fikrim yok ama. Adet donemi yaklastikca gelen o istah var bi bildigim bide gebelikteki Açlık. Acaba hangisi 😍

Ben de öyle. Koca gün saatlerce buz gb havada rakımın Yuksek olduğu yerde gezdıkhava 1 derece flndı. cocugum o gece ateslendı hala ugrasyoruz. Cocugumu almayacagm dedm kızkıza gezerız Yuksek yerlerde dedm bbasyla evde dursun hala sakinlesemyrm yaa
bazen insanlar gerçekten haddini aşıyo kayınvalideniz bu konuda düşüncesiz davranmış zaten kendi gelmiş birde ekstra sizd sormadan misafir davet etmesi hoş olmamış 🤨

Göbeğimiz birbirine mi bagli anacım ne isimiz var her tatilde yaninizda deseydin 😁 denilemeyen hersey icimizde kaliyor isteee..
Bence uzaktayken kiymetini bilip ne kadar az gidip gelirsen o kadar iyi. Zaten donecegiz diyorsun onlarla yasadigin yere o zmn hep beraber olacaksiniz. Ne o öyle kucuk çocuklar gibi hep dip dibe. Bayrama tatil plani yapin sizde. Evinizde otursaniz bile geziyoruz deyin sizi mi gorecekler sanki😬 isin zor canim. Benim bekarken de en sevmedigim sey yatılı misafirdi ki yükün cogu annemde olurdu. Evlendim hala nefret ediyorum. Resmen hizmetci oluyorsun
Sorma sorma Ben başka yerlere gitmek istiyorum tatillerde. Bu Kasım tatilinde ara tatilde de bir yere gidemedik eşimin yeni evi kuzeni geldi daha bir ay olmadı aralıkta yine o gelen kişinin ablası geldi kocasıyla şimdi kayınvaldesmdı onun cagrdıgı mısafr. Uzaga atandık iyi mi oldu kotu mu blmyrm Cook Ormus yatılı mısafr cokzor. Hayır bir de gerçekten maddi olarak da çok uçaklar uçuk zaten. Dyorum o parayla ajdacıgımı yaparm ben nye gdeym ,🤣

bazen insanlar gerçekten haddini aşıyo kayınvalideniz bu konuda düşüncesiz davranmış zaten kendi gelmiş birde ekstra sizd sormadan misafir davet etmesi hoş olmamış 🤨
Daha sonra bana bir de diyor yarın akşam sen kuru dolma yaparsın. Emrivakiye bakarmsn gecen ilk kez yaptım hayatımda. Dur dedım bulındugum yöreye özgü bsy yapaym guzel yapmışım yapmaz olaydm hahaha. Bu akşam ama ee dedm mısafırıne menü de bulmussundur cagrdıgına gore dye soktum lafı tutamadım kendimi

Canim bu arada sen nasil bir yol izledin gebe kalmak icin paylasir misin ? Takviye fln kullandin mi planlama dedigin ovülasyon takibi ile mi?
Canım istediğimize karar verdikten sonra 3 ay boyunca her gün eksiksiz folik asit aldım ve bende amh baya düşüktü full proteınlı beslendım. Eşimde (32) cok saglıklı beslenmıyor alkol vs sıgara ıcıyor. Ona da güvenmiyordum kendimede. Kadın doguma gıttım smear vs yaptırdım. Kistim var 3mm ona baktırdım. Dişlerimi yaptırdım. Mantar vardı ilaç kullandım derken artık tamamım dedim ovulasyon testi aldım. Ben reglim biter bitmez her gün testi aynı saatte yaptım fotograf cektım zaten gün aşırı birliktelik yaşadım aksatmadım ama en koyu olanda ara vermek zorunda kaldım salak gibi :D ertesi gün ve sonrasını eksiksiz değerlendirdim. İlişki sonrası duş almadım malsf. Yatakta yattım dümdüz sırt üstü hiç kalkmadım ve ayaklarımı kaldırmadım yani dümdüz uzandım. Sonrasında tabi yoğun akıntı, kasık ağrısı ve regl öncesi negatif gördüğüm için gebe kalmadım sandım ama gecikme ile hamile oldugumu anladım. Serüven böyle. İsteyen herkese dilerim. Ama bana gerçekten üzücü şeyler demişti doktor nasıl ilk aydan oldu? anlamıyorum. Endişem biraz bu yönden. Artar mı artmaz mı boş mu dolu mu derken delirdim :)

Ah o evhamlarr... bilmem mi.. bende beta 99 ile ogrenmistim gebeligimi ve kese ne zmn olusacak kalbi ne zaman duyulacak beta ikiye katlayacak mi diye günlerce evde ne yedigimiz ne uyudugumuz belliydi 🥲 ah keske heniden yaşasam bende bu duygulari dualarina talibim canım 🙏🥲
Kuzum genelde hormon testleri daha yavas sonuclaniyor. Bazi hastaneler seninki gibi 1 gün sonra cikariyor hatta. Insanlar zaten zor sabrediyor birde bunu boyle yapmalari ekstra stres sebebi. Ama bosa kendini üzme. Oyle güzel yükselir ki merak etme sen 🙏🌸😍
İçime su serptin.. İns bakalım. Yarın dıyorum acaba dırekt ozele mı gıtsem ordada 500 TL istediler 2 günde bir gidip veremem yani. Sabredicem artık napalım. İsteyenin kucagı hıc bos kalmasın. Umarım en kısa sürede kavusursun. Bence bol proteinli beslen, folik asit basla baslamadıysan ( metil folat formunda olandan) fazlan varsa onu ver.. bu süreci iyi değerlendir olana kadar kendine bak. kendine baktıkca vucudunda hazırlanıyor bence emın ol.

Daha sonra bana bir de diyor yarın akşam sen kuru dolma yaparsın. Emrivakiye bakarmsn gecen ilk kez yaptım hayatımda. Dur dedım bulındugum yöreye özgü bsy yapaym guzel yapmışım yapmaz olaydm hahaha. Bu akşam ama ee dedm mısafırıne menü de bulmussundur cagrdıgına gore dye soktum lafı tutamadım kendimi
iyi demişsin bazen hakediyolar inanın sanki biletek yapıyolar 🫣🤦‍♀️

Evet canım, gecikme oldu bekledim biraz dişimi sıktım olcam regl diye üzüntüyle 4.gün test yaptım sonra 5.gün hastaneye koştum bakalım hcg bakıyoruz erken gitmenin zararları 🤣

Yaaa sonradan pozitifmi oldu canım
Evet canım, gecikme oldu bekledim biraz dişimi sıktım olcam regl diye üzüntüyle 4.gün test yaptım sonra 5.gün hastaneye koştum bakalım hcg bakıyoruz erken gitmenin zararları 🤣

Kızlar alıntı yap diye mi cevap yazcan yorumla diye mi? Yeniyim beceremedim :)

Kızlar alıntı yap diye mi cevap yazcan yorumla diye mi? Yeniyim beceremedim :)
Regl öncesi hiç test yapmadı mı yani negatifi kaç gün kala gördün benim 4 gün var olsaydı çıkmaz miydi erken gebelik testiydi birde çok üzüldüm çünkü bu ay olmazsa artık kapatcam bu defteri

Regl öncesi hiç test yapmadı mı yani negatifi kaç gün kala gördün benim 4 gün var olsaydı çıkmaz miydi erken gebelik testiydi birde çok üzüldüm çünkü bu ay olmazsa artık kapatcam bu defteri
Yaptım kuzum regle 3-4 gün kala sabah idrarıyla yaptım negatifi gördüm. Amann dedim.. karnım vs ağrıyor zaten davul gibi oldum kesin adet olcam dedim ama olmadım. Çıkmayabilir. Değer sonradan yükseliyor ben deli gibi her gün evde idrar test yapıyorum rengi değişiyor hormon gün gün artıyor doktorda erken gelmişsin 10 gün sonra gelseydin sürekli kan vermekle uğraşmazdın dedi. Hormon daha artmamış olabilir. Kimisi erken kimisi geç dölleniyor. Ayrıca negatif düşünme. Eğer ki adet görürsen şöyle düşün yeni bir yumurtalara günü yaklaşıyor neden pes ediyorsun kıyamam sana

Back