- 6 Ocak 2025
- 28
- 15
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok fazlaydi bulantm13.hftya kdr kustum agliyodm artk midem bulanmasn dye, 4kilo vermstm o derceBulantı kusma var mıydı canım ona da yok dersen
Bende kisayim ama balik etliyimBen de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada(
Oysss Allah ım nolur bana bulantı verme ya Rabbim . Sizi de tez bıraksın bulantılarınız ınsallahCanim mide bulantısı dan hiç kalkamıyorum üç ay bı geçerse inşallah rahatliycaz
Amin canım inşallahOysss Allah ım nolur bana bulantı verme ya Rabbim . Sizi de tez bıraksın bulantılarınız ınsallah
İlk gebelik mi sizinBu bulantilari çekmektense on tane doğuma razı oluyo insan ama buda gercegimiz
Yok yok ya herkesin farkli derdi var. Sen kusarsin zorlanirsin kiminin memeleri korkunc acir kimi dusuk riskinden yatar. Yani zor ama.hepsi gececek.anlaminda yoksa bulantidan niyr dussun o zaman dunyada bebek olmazdi :)İnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek yanlış mı anladım acaba
Yok canım dördüncüİlk gebelik mi sizin
aboovvvv bide siz tecrübelisiniz üstelikYok canım dördüncü
Canim tecrübeliyim ama inan hepsindede yatıyorum ilk üç dört ay bulantılarım çok kötüaboovvvv bide siz tecrübelisiniz üstelik
On tane doğururum diyince dedim herhalde doğum ağrısını bilmiyorCanim tecrübeliyim ama inan hepsindede yatıyorum ilk üç dört ay bulantılarım çok kötü
İnanırım valla ben oğlumda o hiç bulantısı gecmeyenlerdendım bi başladı dogurana kadar gitmediYok valla doğumda en çok bir gun çekiyorsun böyle çok perişan oluyorum
Aynen benimde bide derlerki erkek çocukta bulantı az olur kocaman bı yalanİnanırım valla ben oğlumda o hiç bulantısı gecmeyenlerdendım bi başladı dogurana kadar gitmedi
Külliyen yalanAynen benimde bide derlerki erkek çocukta bulantı az olur kocaman bı yalan
Tamamen vücut ve hormonlar benceKülliyen yalan
Valla emin değilim 7. Haftadayım daha başlamadı bende bisey bekliyorum bakalım umarım olmaz bu sefer .Tamamen vücut ve hormonlar bence
İnşallah olmasın hiç gelmesin bulantinValla emin değilim 7. Haftadayım daha başlamadı bende bisey bekliyorum bakalım umarım olmaz bu sefer .