• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ben de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada:((
Bende kisayim ama balik etliyim
Yani dogumun hic onlarla alakasi yok bence cnm ole olsa heybetlilrr hep kolayca dogururdu
Cok yemeni icinde erken kalkiorsanz sabah ogle aksam yemegi ve sabah ogle arasi bir ara atistirma ogle aksm arasi iki ara atistirma aksma 10 da sut meyve
O sekilde ilerleyin cok kilo almak saglikli değil

İnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek 😞yanlış mı anladım acaba
Yok yok ya herkesin farkli derdi var. Sen kusarsin zorlanirsin kiminin memeleri korkunc acir kimi dusuk riskinden yatar. Yani zor ama.hepsi gececek.anlaminda yoksa bulantidan niyr dussun o zaman dunyada bebek olmazdi :)

Back